• Etusivu
  • Varusteet

Kompakti akkujyrsin luovaan puun työstöön

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 23.08.2023Päivitetty 11.10.2023
20238_82894.jpg

Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.

Helppokäyttöinen jyrsin

Puulevyjen, lautojen tai listojen työstämiseen ei tarvita isoja laitteita, sillä reunojen, urien ja kuvioiden jyrsiminen hoituu helposti Boschin akkukäyttöisellä AdvancedTrimRouter 18V-8 jyrsimellä. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi itsetehtyjen pöytien puureunojen pyöristämiseen, profiilien, kuten 45 asteen viisteen lisäämiseen puulistoille tai puuhyllyn takapaneelin uran jyrsimiseen.

Akkujyrsin AdvancedTrimRouter 18V-8 on kevyt ja helppokäyttöinen työkalu. Puun työstäminen hoituu helposti, sillä johdoton jyrsin painaa vain 1,1 kiloa ja on mukava käyttää. 2,5 Ah:n akulla ja 6 mm:n pyöröterällä voidaan käsitellä jopa 100 m reunoja yhdellä akun latauksella.

Käytettävyyden optimoimiseksi akkujyrsin toimitetaan 6 mm:n ja 8 mm:n istukoilla, jotka soveltuvat erikokoisille jyrsinterille.

20238_82897.jpg

Tehokas toiminta moottorielektroniikan ja akun välillä

Laitteen tehokkuuden perustana on moottorin ja vaihteiston optimaalinen toiminta yhdistettynä älykkääseen elektroniseen "Syneon Technology" -ohjausjärjestelmään. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti virrantarvetta ja syöttää virtaa täsmälleen tarpeen mukaan − se lisää tehoa raskaissa töissä ja vähentää virransyöttöä kevyemmissä tehtävissä akun säästämiseksi. Tämä takaa erinomaiset työtulokset ilman ylikuormituksen vaaraa.

AdvancedTrimRouter 18V- 8 on kestävä ja huoltovapaa työkalu − Boschin hiiliharjaton moottoriteknologia tuottaa huippusuuren tehon sekä pidentää merkittävästi työkalun käyttöikää.

Nopeuden säätö erilaisten töiden mukaan

AdvancedTrimRouter 18V-8:ssa sekä syvyyttä että nopeutta voidaan säätää nopeasti ja helposti. Asetuksia on kuusi välillä 10 000 - 30 000 rpm, joka mahdollistaa aina parhaan moottorin suorituskyvyn kuhunkin tehtävään. Elektroninen kierrosluvun valinta mahdollistaa nopeuden maksimirajan tarkan säädön erilaisten materiaalien ja tehtävien mukaan.

20238_82898.jpg

Miellyttävää ja tarkkaa työskentelyä

Läpinäkyvän pohjalevyn ansiosta työstettävän kohdan voi nähdä koko ajan samalla kun integroitu LED valaisee työalueen. Lisäksi puhdasta ja vähäpölyistä työympäristöä suosivat voivat käyttää sovitinta pölynpoistojärjestelmän kiinnittämiseen puhtaamman työskentelyn varmistamiseksi. Pölynpoistoadapterin avulla työkalu liitetään pölynimuriin.

Jyrsimeen saa myös liitettyä lisälaitteen, jossa kahvojen avulla voi tehdä helpommin urituksia materiaalin keskelle.

20238_82896.jpg

Yksi akku useisiin laitteisiin − säästä tilaa, rahaa ja suojele ympäristöä

AdvancedTrimRouter 18V-8 kuuluu POWER FOR ALL ALLIANCE -järjestelmään, jossa yhdellä akulla voi käyttää monia erimerkkisiä työkaluja. Akun voi vaihtaa nopeasti ja helposti työkalusta toiseen myös muiden merkkien POWER FOR ALL -akkujärjestelmää käyttäviin työkaluihin.

Kaikkia työkaluja vasarasta ruohonleikkuriin ja jopa pölynimuriin voidaan käyttää samalla 18 V:n litiumioniakulla ja yhdellä laturilla. Tämä säästää tilaa ja rahaa sekä suojelee ympäristöä.

20238_82884.jpg

Akkujyrsimen suositettu vähittäishinta on ilman akkua ja laturia 179€ sekä lisälaitteen 64,90€.

Katso lisää AdvancedTrimRouter 18V-8 akkujyrsimestä.

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201610_47538.jpg
Digitaaliset mittatyökalut helpottavat remonttia
Arvailuihin ei ole syytä tyytyä rakentaessa tai remontoidessa: mittaaminen on tarkkuustyötä. Pienen pienikin virhemittaus, ja suunnitelmat ovat pielessä. Digitaaliset mittatyökalut ovat monipuolisia ja sisätiloissa entistä tärkeämpiä.
201711_50960.jpg
Uusi vanhat tapetit helposti
Remonttitarpeen iskiessä usein ensimmäinen ajatus on, miten homman saisi hoidettua siististi ja vähällä vaivalla. Näillä työkaluilla uusit vanhat seinäpinnat nopeasti ja helposti: akkuhiomakoneen, pienen ristilinjalaserin ja kätevän maaliruiskun avulla työskentely onnistuu todella sujuvasti.
20203_63123.jpg
Voita Boschin akkukonepaketti taloäänestyksestä!
Taloäänestykseen osallistuvien kesken arvotaan palkintona 369 euron Boschin akkukonepaketti, joka sisältää porakoneen, pistosahan, epäkeskohiomakoneen, kaksi akkua, laturin ja kätevän työkalusalkun. Pääset mukaan tuotteiden arvontaan osallistumalla taloäänestykseen täällä >>>. Äänestysaika on 9.−23.3.2020.
20229_79581.jpg
Rakennus- ja pihatyöt käyntiin huolettomasti ja vaivattomasti vuokratyövälineillä
Syksy tekee tuloaan lehtien tippuessa puista ja valmistautuminen talvea varten alkaa. Valmistautuminen alkaa kodissa ja kodin ympäristössä esimerkiksi klapihommilla ja pihan siistimisellä. Työt voivat vaatia klapikonetta klapien halkaisuun, oksasilppuria oksien katkomiseen tai vaikkapa henkilönostinta rännien puhdistamiseen. Mistä siis tarvittavat työvälineet ja miksi vuokraus voisi olla järkevä vaihtoehto?
Erittäin pölyinen mies hioo kitattua seinää hiomakoneella
Pölytöntä hiomista – ei enää lumiukkoja hiontahommissa
Pintaviimeistelyssä rakennus- ja remonttialalla pöly on yksi ongelmista, eikä suinkaan se vähäisin. Verkkohiontakonsepti tarjoaa erinomaisen ratkaisun hiontapölyongelmaan. Mirkan verkkohiontatuotteet ovat ympäristöystävällinen, laadukas, helppokäyttöinen ja kevyt konsepti hiontapölyongelman taklaamiseen. Sisäseinien ja -kattojen hiontatyöt sujuvat huomattavasti helpommin ja puhtaammin Mirkan ainutlaatuisen tuotevalikoiman, sekä karkea-, väli- ja hienohiontaan tarkoitettujen erityisratkaisujen avulla.Hiomalaitteet sekä hiomapaperit valmistetaan pölytöntä hiontaa silmällä pitäen. Pölytön hionta on tärkeää jo työntekijöiden turvallisuuden sekä terveyden kannalta.
20198_59294.jpg
Lasiterassit asuntomessukohteiden kestosuosikit
Vuoden 2019 Asuntomessut järjestettiin Kouvolassa yli satavuotisen Pioneeripuiston alueella. Kymijoen rantamaisemiin, historialliseen kasarmimiljööseen rakentui moderneja pientaloja, rivitaloja, paritaloja sekä uudenlainen senioriasumisen kortteli.Rakennuttajat ovat vuosittain valikoineet Lumonin terassilasitukset lisäämään asuntomessualueelle nousevien kotiensa viihtyvyyttä ja terassiensa käyttöastetta. Niin tälläkin kertaa. Kouvolassa Lumonin parveke- ja terassilasituksia löytyi neljästä eri messukohteesta; Airon neito, Airon haave, Villa Element sekä Talo Unto.Mikäli et ehtinyt vierailla messuilla,esittelemme seuraavassa kahden messukohteen terassit.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton