• Etusivu
  • Talo

Kodin pinnoitetytöt jatkuvat

Rakentajan toimitus
Päivitetty 08.05.2015
20154_42933.jpg

Kylpyhuoneen lattia on lähes kokonaan laatoitettu ja katoissa on paneelit. Olohuoneeseen vievä ovikin tuotiin myös jo paikalle.

Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.

Kodinhoitohuoneen seinät ovat valmiit ja lattia odottaa laatoitusta. Kylpyhuoneen lattia on lähes kokonaan laatoitettu ja katoissa on paneelit. Kyllä se vaan valmiimmalta alkaa näyttää koko ajan enemmän ja enemmän. Olohuoneeseen vievä ovikin tuotiin paikalle, jotta nähdään, että se varmasti sopii karmiinsa. Ensimmäisissä kuvissa kodinhoitohuoneen seinissä on pelkkä hiertopinnoite, mutta viimeisessä kuvassa näkyy valmis vaaleanharmaa maalipinta. Olen niin tyytyväinen tuohon seinäpintaan ja maalisävyyn, ihan nappi valinta!

20154_42934.jpg

Keittiössä seinät ovat lähes valmiit ja jäävät odottamaan tapettia. Vanhan puuhellan pohjavalua jouduttiin hieman kaventamaan, jotta se ei näy alakaappien alta ja tilalle laitettiin laudanpätkät.

Olohuoneen ja ruokahuoneen puolella alkaa tilanne olla tapetteja ja lattian maalausta vaille valmista.

Keittiössä seinät ovat lähes valmiit. Vanhan puuhellan pohjavalua jouduttiin hieman kaventamaan.
Keittiössä seinät ovat lähes valmiit. Vanhan puuhellan pohjavalua jouduttiin hieman kaventamaan.

Yläkerran lattiasta lähtivät viimeisetkin laudat ja purkuhommat yläkerran osalta saatiin vihdoin päätökseen. Mitään aarteita ei valitettavasti tuo lautalattia kätkenyt alleen.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72580.jpg
147 vuoden ajan asuntojen lämmitys­ratkaisujen edelläkävijä panostaa Suomeen
147 vuoden ajan on Vaillant ollut asuntojen lämmitysratkaisujen edelläkävijä. Muun muassa keskuslämmitys ja seinäkiinnitteiset kaasulämmittimet ovat Vaillantin keksintöjä. Tänä päivänä Vaillant on ilmastoystävällisten lämmitysratkaisujen eturintamalla, ja hiilidioksidipäästöjä huomattavasti vähentävän orgaanisen kylmäaineen puolestapuhuja. Vaillant on menestyvä yritys, jolla on 14 000 työntekijää ja vientiä 60 maahan.
20144_39040.jpg
Yksilöllinen mökki vai valmismalli?
Onko haaveissasi oma rentoutumispaikka, jonne mennä viettämään vaikka rentouttavia viikonloppuja yhdessä perheen kanssa. Kun otat avuksesi Hongan ammattilaisen, saat muutettua haaveistasi yllättävän helposti totta. Sinun tarvitsee vain miettiä, haluatko kestävän ja mittatarkan vapaa-ajan laatumökin kohtuuhintaan vai täysin toiveidesi mukaan räätälöidyn, yksilöllisen mökin. Tartu tilaisuuteen – unelmasi on lähempänä kuin arvaatkaan.Voit tutustua Hongan Mökki-mallistoon tästä ja saunamökkeihin tästä.
201910_60767.jpg
Miten korjata tulipesän pienet halkeamat?
Vaikka tulipesät rakennetaankin kestämään kovia lämpötilojen vaihteluita, rapautuvat nekin ajan myötä käytössä. Tulipesä on mahdollista korjata myös itse, kunhan noudattaa muutamia helppoja työvaiheita.
20194_57202.jpg
Osallistuitko reunakiviäänestykseen? Voittaja on nyt arvottu
Osallistuitko reunakiviäänestykseen Rakentaja.fi-palvelussa? Kaikkien äänestykseen osallistuneiden, yhteystietonsa jättäneiden kesken on nyt arvottu 500 eurolla Ruduksen pihakiviä.Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
20212_68826.jpg
Uudet ja näyttävät rinnetalot hurmaavat
Kun perheen koko kasvaa tai muuttuu oleellisesti syystä tai toisesta, on kodin muunnuttava tarpeiden mukaan ilman muuttamistarvetta. Kastelli on tuonut markkinoille upeat uudet rinnetalomallit, jotka muuntuvat asukkaiden tarpeen mukaan myös paritaloiksi. On myös monia perheitä, joiden kodin yläkerrassa asuu lapsiperhe ja alakerrassa isovanhemmat.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Kivitason lyhentäminen?
Kysymys:Onko olemassa yrityksiä, jotka voisivat lyhentää siististi ja turvallisesti keittiön kivitasoa paikan päällä kohteessa? Tarkoitus olisi katkaista yksi kivitaso (tason korkeus 30 mm ja syvyys 600 mm) ja hioa tason päädyt. Lisäksi pitäisi siirtää kivitasojen paikkaa pienen keittiöremontin yhteydessä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton