• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastelli Aika 177

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 07.11.2007
200711_7319.jpg

Näyttävä, kaksikerroksinen AIKA-koti, jonka käytännöllisyys alkaa heti eteisestä. Sisääntulon yhteydessä on tilava apueteinen, jossa tilaa ulkoiluvaatteille, lastenrattaille ja harrastusvälineille. Yhteisissä oleskelutiloissa on avaruutta koko perheen ja ystävien yhdessäoloon. Yläkerran aulaparvelta on tyylikkäät näkymät alakertaan ja oleskelupihalle.

Huoneet: 6 h, k, 2 vh, khh, sauna

Huoneistoala: 177 m2

Kerrosala: 202 m2

200711_7327.jpg
200711_7328.jpg

Perustelut:

Valoisa ja minimalistinen, pientä tonttia käsittävä, mutta väljine olohuoneineen yhdessä lähellä olevan vajaan kanssa ja edustalle jää tilavaa pihaa. Pidän vaaleasta väristä ja ryhdikkyydestä.

Valoisa ja minimalistinen kokonaisuus, joka käsittää kohtuulisen tontin yhdessä lähellä olevan vajaan kanssa. Edustalle jää avara piha, sisäpuolella on tilaa parille olohuoneellekin. Pidän kovasti.

Upean näköinen, kaunis

Tyylikäs talo. Hyvä pohja.

Toimivan oloiset tilat ja hyvät "kuraeteistilat"

Toimiva pohjaratkaisu. Sisääntulon hyvät kaappi/säilytystilat

Tilava eteinen, katetut terassit, kaksi suihkua, vaatehuone (saisi olla enemmänkin). Toimiva pohja.

Talossa on järkevät huoneratkaisut. Pidän avarasta keittiöstä sekä olohuoneesta. Suuri eteinen on plussaa. Terassia on usealla sivulla mikä on plussaa. Parveke yläkerrassa on ihana.

Talo miellyttää sekä ulkonäöllisesti, että sisällöltään. Fiksun oloinen, toimiva pohjaratkaisu.

Sopisi meidän perheelle. Nuorekas ja käytännöllinen.

Selkeästi ja tilat hyvin huomioitu pohjaratkaisu. Käytännöllinen koti suomalaiseen maisemaan.

Selkeä talo. Oivat tilaratkaisut. Ylikorkean OH:n aukon tilalle yläkertaan laittaisin kyllä KPH:n ammeineen sekä esim. leikkitilan.

Selkeä ja toimivapohja. Kivitalon kestävyys ja tyylikäs ulkonäkö.

selkeä

rintamamiestalohenkeä mukailtu pelkistetty tilaratkaisu on hyvä

Pohjaratkaisu ok, mukana paljon mukavia yksityiskohtia / lisäyksiä

Paljon ikkunoita, valoisa.

NÄTTI VALOISA JA TOIMIVAT TARKOITUKSENMUKAISET SISÄTILAT

Muistuttaa sekä ulkonäöltään että sisätiloiltaan eniten omissa suunnitelmissamme olevaa taloa: käytännöllinen, avara (korkea oh), tilan käytössä hyviä ratkaisuja, kuten oh:n portaiden sijoittelu, tilaa isommallekin perheelle. Sopii erit. korostamaan pihalta avautuvaa kauniista maisemaa.

Monenlaisiin tarpeisiin la elämäntilanteisiin muuntuva talo!

Moderni. Selkeä, toimiva pohja, suuret terassit. Sopii myös pienemmälle kaupunkitontille.

moderni, toimiva pohja

Moderni, kaunis, yksinkertainen talo.

Mahtava tilankäyttö, valoisuus, käytännöllisyys.

Kastellin Aika, Sisääntulon yhteyteen rakentuva urheiluvälineille sopiva tila on ehdottomasti ratkaisevin valintakriteeri. Muutenkin talo on hyvin suunniteltu, saattaisi sopia myös meidaän perheelle.

Kastelli aika ottaa huomioon tavallisen ihmisen elämän jo eteisestä lähtien.Kivat avarat ja valoisat tilat lisäävät asuimukavuutta.

Järkevä varastohuone sisäänkäynnin yhteydessä, sekä tuulikaapppi että eteinen hyvän kokoiset. Kaikki makuuhuoneet kohtuullisen kokoisia ja jokaiseen mahtuu myös vaatekaappeja. Reilun kokoinen vaatehuone yläkerrassa.

Hyvä vaihtoehto jo kyllästyttävään määrään perinnetaloja joita on tarjolla.

Hyvä pohjaratkaisu, mukavan moderni ulkomuoto. Olohuoneessa ehkä pikkasen liikaa ikkunaa mun makuun.

Hyvä pohjaratkaisu, eteistilat sopivat myös lapsiperheelle. Kosteattilat ovat päällekkäin, jooloin talotekniikka on toteutettavissa suhteelisen hyvin. Khh ja pesuhuone mukavasti sivussa pääkulkuväyliltä. Myös puurakenne on halvempi kuin muut kilpailevat kohteet. Moderni ilme.

Hyvä pohja ja nykyaikainen ulkonäkö

Huonejärjestys toimiva ja muutenkin kaikki kivasti kohdallaan

Erittäin hyvät säilytystilat. JÄrkevät tilajärjestykset

Erittäin hyvä pohjaratkaisu!

Erinomainen pohjaratkaisu. Alakerrasta muotoutuu todellinen perheen yhteisen toiminnan keskus. Yläkertaan tekisin vielä yhden lisämakuuhuoneen laittamalla lukunurkkauksen päälle katon.

Avarat tilat

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
200710_7075.jpg
Omakoti-2007 Messut
Jo kolmannettoista pientalorakentamisen, korjaamisen ja sisustamisen Omakoti-2007 messut ja suuret tonttimarkkinat järjestetään Vantaalla Myyrmäki-hallissa 26.-28.10.2007. Täpötäydessä Myyrmäki-hallissa on mukana yli 200 näytteilleilleasettajaa. Tonttimarkkinoilla on tällä kertaa mukana yli 20 kaupungin, kunnan ja kiinteistövälittäjän edustajaa esittelemässä omakoti- ja vapaa-ajan tontti- ja kiinteistötarjontaa. Omakoti-2007 messut ovat pientalorakentajan ja korjaajan täyden palvelun messutapahtuma.
20238_82812.jpg
Huolellinen suunnittelu on onnistuneen keittiön perusta
Uuden keittiön suunnitteluun liittyy paljon huomioitavia asioita. Sinulla saattaa olla selkeä mielikuva täydellisestä keittiöstä, mutta ennen kuin unelmat voivat käydä toteen, suunnitelmat on syytä tehdä tarkkaan. Hyvällä suunnittelulla varmistetaan, että keittiö on paitsi kaunis ja toimiva myös budjettisi mukainen.Seuraavilla vinkeillä pääset kohti uutta unelmakeittiötäsi.
202010_67217.jpg
Huomiovaatteissa näyt työssä ja vapaa-ajalla
Hi-vis työvaatteet on suunniteltu parantamaan käyttäjänsä näkyvyyttä päivänvalossa ja ulkoisen valolähteen valaisemana pimeällä. Varsinkin liikenteessä ja rakennustyömailla käyttäjän on oltava hyvin havaittavissa, joka suunnasta katsottuna. Huomiovaatteen tärkein tehtävä onkin onnettomuusriskien vähentäminen. Ammattikäyttöön tarkoitetun työvaatteen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu kuitenkin myös kestävyys ja käyttömukavuus. Kovassa työssä vaatteita kuluu, mutta jotta työvaatteissa jaksaa koko päivän tehdä tehokkaasti töitä, on käyttömukavuuden oltava kohdillaan!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton