• Etusivu
  • Rakentaminen

Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 27.02.2007
20072_3675.jpg

Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.

Sovittuun aikaan ja kiinteään hintaan

- ValmisKastellin valinnut asiakas pääsee valintavaiheesta helposti suoraan muuttovaiheeseen, kertoo Kastellin markkinointipäällikkö Jukka Vaaramo. - Asiakas saa valitsemansa talon muuttovalmiiksi rakennettuna, etukäteen sovittuna aikana ja kiinteään hintaan.

20072_3676.jpg

ValmisKastellissa on kiinnitetty erityistä huomiota kodikkuuteen ja tyylikkyyteen. Sisustussuunnittelija Virpi Illman (SI) on suunnitellut jokaiseen malliin kauniita sisustuskokonaisuuksia. Sisustusmateriaalit on tarkasti valittu ja niiden yhteensopivuuteen ja näyttävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Keittiö ja kodin kiintokalusteet ovat Puustelli-ammattilaisten suunnittelemia.

20072_3674.jpg

Kastelli-talot on ollut alan markkinajohtaja jo 13 vuotta. – Omatoiminen rakentaminen säilyy Suomessa edelleen vahvana, mutta muuttovalmiiksi rakennettujen kotien osuus on kasvamassa, sanoo Kastelli-talon toimitusjohtaja Antti Pohjola, joka toimii myös Pientaloteollisuus PTT ry:n puheenjohtajana. - Uusi ValmisKastelli täydentää nyt rakentajien valintamahdollisuudet eri vaiheisiin rakennetuista talopaketeista aina muuttovalmiisiin koteihin asti.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20073_4170.jpg
Sisä- ja ulkotyöt jatkuvat
Projekti etenee vauhdillaSisätyöt, kosteiden tilojen väliseinän muuraukset, väliseinien levytys, sähkötyöt jatkuvat..
20183_52355.jpg
Kodin ääneneristys rakenteissa kuntoon
Ääneneristys, akustiikka ja äänen kulkeutuminen huonetiloista toiseen ovat merkittäviä tekijöitä asumisviihtyvyyden kannalta. Termit saattavat joskus mennä puhekielessä sekaisin, joten lienee paikallaan hieman kerrata näitä keskeisiä termejä.
20147_40267.jpg
7. Ilmanvaihtokoneen vaihdolla mukavuutta, luotettavuutta ja energiansäästöä
Lämmöntalteenotolla varustettuja ilmanvaihtojärjestelmiä on asennettu omakotitaloihin jo 1970-luvun lopulta saakka. Tekniikka on mennyt tänä aikana huimasti eteenpäin. Nykyaikaiset ilmanvaihtolaitteet ovat mm. käytön, huollon, suodatuksen ja jäätymiseneston kannalta huomattavasti kehittyneempiä. Valtaosa sen aikaisista valmistajistakin on jo lopettanut toimintansa ja varaosien saanti on hankalaa tai mahdotonta.Ilmanvaihtokoneen vaihdolla uuteen energiatehokkaampaan malliin säästää myös energiaa. Koska hyötysuhde on parempi, ilmanvaihtokone päästää vähemmän lämpöä harakoille, joten talon lämmitysenergiaa kuluu vähemmän. Paremmasta hyötysuhteesta johtuen myös jälkilämmityspatteri kuluttaa huomattavasti vähemmän – jos ollenkaan. Nykyaikaiset tasavirtapuhaltimet kuluttavat noin puolet vanhojen puhaltimien sähköenergiasta. Uusien koneiden automatiikka osaa myös säätää itse ilmanvaihtoa tarpeen mukaan ja näin vähennetään turhaa ilmanvaihtoa kun talo jää tyhjilleen. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että tämän päivän parhaiden ilmanvaihtokoneiden energiankulutus on kokonaisuudessaan alle puolet verrattuna 90-luvun laitteisiin.
20205_64693.jpg
Rinnakkaislämmitys toi 1500 euron vuosisäästön
Huoltopalvelualan ammattilainen Jarno Mäkinen puolitti omakotitalonsa energialaskun lämmitysjärjestelmän modernisoinnin myötä. Hybridijärjestelmän sydämenä sykkii nyt öljy, jonka rinnalla toimivat saumattomasti ilmavesilämpöpumppu ja aurinkojärjestelmä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton