• Etusivu
  • Rakentaminen

XIII OMAKOTI-2007 MESSUT JA TONTTIMARKKINAT

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.10.2007
200710_7075.jpg

Jo kolmannettoista pientalorakentamisen, korjaamisen ja sisustamisen Omakoti-2007 messut ja suuret tonttimarkkinat järjestetään Vantaalla Myyrmäki-hallissa 26.-28.10.2007. Täpötäydessä Myyrmäki-hallissa on mukana yli 200 näytteilleilleasettajaa. Tonttimarkkinoilla on tällä kertaa mukana yli 20 kaupungin, kunnan ja kiinteistövälittäjän edustajaa esittelemässä omakoti- ja vapaa-ajan tontti- ja kiinteistötarjontaa. Omakoti-2007 messut ovat pientalorakentajan ja korjaajan täyden palvelun messutapahtuma.

Myyrmäki-hallin osoite: Raappavuorentie 8 Myyrmäki, Vantaa.

Messut ovat avoinna:
perjantaina 26.10. klo 12-18
lauantaina 27.10. klo 10-16
sunnuntaina 28.10. klo 10-17

Pääsymaksut:
Aikuiset 10 €.
Lapset alle 15 v. vanhenpien seurassa maksutta.
Maksuton pysäköinti.

Rakentaminen
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
200810_13653.jpg
Luonnonkiveä kylpyhuoneeseen
Aidot asiat ja elävät materiaalivalinnat voivat tehdä kylpyhuoneissa ja pesutiloissa ihmeitä. Luksusta kylpytiloihin tuovat marmori- ja graniittipinnat sekä tehosteraidat. Marmoreiden ja marmorimosaiikkien kauniit pintakuviot eri värisävyineen luovat yksilöllisen ilmeen lattioille, seinille ja kivitasoille.Kotimainen vuolukivi ei kopise eikä ole märkänäkään liukas, joten sekin sopii mainiosti kosteiden tilojen laatoituksiin. Lattialämmitteisissä tiloissa vuolukivi on myös ylivoimainen materiaali lämmönvarauskykynsä ansiosta.Lisätietoa luonnonkivituotteista...
20225_78353.jpg
Maaliruisku haastaa pensselin - katso vinkit laadukkaaseen maalipintaan
Takavuosien kokemus ruiskumaalauksesta saattoi olla perin sotkuinen, minkä vuoksi moni vaihtoi ruiskun siveltimeen. Maalin roiskuminen on historiaa, sillä nykyiset maaliruiskut levittävät maalia ja öljyä tasaisesti ja tarjoavat kilpailukykyisen vaihtoehdon perinteisille maalausvälineille.
20082_8624.jpg
Langaton ohjaus ilmanvaihtoon
Vallox Oy toi ensimmäisenä Suomessa markkinoille langattoman ilmanvaihdon ohjausjärjestelmän. Ilmanvaihtokoneen ja ohjaimen välillä ei tarvita enää kaapelointia ja ilmanvaihtoa voi ohjata kätevästi kaukosäätimellä mistä tahansa asunnon tilasta. Kodin musiikki- ja tv-laitteista tuttu langattomuus on siirtynyt Valloxin tuotekehitystyön ansiosta myös ilmanvaihtoon. Säädön vaivattomuus varmistaa entisestään myös koko ajan tarpeen mukaisen ilmanvaihdon, mikä edelleen parantaa ilmanvaihdon energiatehokkuutta ja asumisviihtyisyyttä. Langattoman säädön ansiosta ilmanvaihto on entistä helpompi ottaa käyttöön rakentamisen loppuvaiheessa. Asennustyöt nopeutuvat, kun sähkötöitä ei enää tarvita ohjaimen ja koneen välisten yhteyksien toteuttamiseen.Langattomalla säätimellä ilmanvaihtoa voidaan säätää juuri haluttuna hetkenä ja mistä tahansa asunnon tilasta. Toimintasäde kattaa normaalit omakotitalot, ja radioaallot kulkevat myös seinien läpi. Ohjaimet on identifioitu, jolloin tietty ohjain ohjaa vain haluttua ilmanvaihtokonetta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton