• Etusivu
  • Talo

IDO Select – käyttäjänsä näköinen kylpyhuone

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 12.12.2023
Ido Elegant

Nyt voit valita kalusteen värin tismalleen oman makusi mukaan! Uudistuneen IDO Selectin sarjassa on IDOn vakiovärien lisäksi tarjolla tilaustyönä lähes 2000 kpl NCS-värikartan sävyä, joita sävyjä johtavat maalitehtaat käyttävät.

Hintalisää NCS-värikartan värien valintaan tulee vain 7...10(15)% vakiovalkoiseen verrattuna. Erikoisvärikalusteen toimitusaika noin viisi viikkoa. Palautusoikeutta näillä erikoisvärivalintaisilla kalusteilla ei ole.

IDO Selectin kaappien ovet ja laatikoiden etulevyt voidaan maalata toiveittesi mukaan, ja tarjolla ovat kaikki NCS-värikartan 1950 väriä. Niiden lisäksi tarjolla ovat tietenkin mm. perinteiset puulajit ja lasiovet. NCS-väri on saatavana joko sileisiin tai fasettihioittuihin oviin ja laatikoihin.

Etusovitteiden väri on valittavissa lähes 2000:sta vaihtoehdosta.
Etusovitteiden väri on valittavissa lähes 2000:sta vaihtoehdosta.

IDO Select on myös kylpyhuoneesi kokoinen

Sarja on jaettu kolmeen osaan kalusteiden syvyyden mukaan eli siitä on helppo löytää sopiva, persoonallinen vaihtoehto tilaan kuin tilaan.
Select Small sopii pieniin kylppäreihin - syvyys vain 320 mm
Select Medium on ratkaisu hiukan suurempaan tilaan - syvyys 370 mm
Select Large on valintasi, kun tilaa on reilusti - syvyys peräti 490 mm

Kaikkien kolmen sarjan leveyden voi luonnollisesti valita tilan mukaan. Vakioleveydet ovat 600, 900 ja 1200 mm, mutta lisäämällä kokonaisuuteen kapeita pystykaappeja, leveys voi olla käytännössä mikä tahansa.

Tyylin voit täydentää juuri makuusi sopivilla vetimillä, joita Select-sarjassa on 23 erilaista!
Jokaisen kalustekokonaisuuteen löytyy sopiva keraaminen tasoallas.

IDO Select
IDO Select
Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton