• Etusivu
  • Talo

Ido - Kylpyhuonekalusteet

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Julkaistu 08.11.2006Päivitetty 19.10.2023
IDO Glow-allaskaappipaketti, pyöreä, valkoinen, kahdella ovella

© Geberit

Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.

Oikeat ratkaisut
Tärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.

200611_1058.jpg

Värillä on väliä

Useimmiten kylpyhuoneen kiinto- ja posliinikalusteiden väriksi valitaan puhtaan valkoinen. Kylpyhuoneen sisustus on osa kodin muuta kokonaisuutta, joten väriä valkoiseen kylpyhuoneeseen saadaan edullisesti tekstiileillä, saippuoilla ja muilla tarvikkeilla. Rauhalliset ja maanläheiset ruskean ja vihreän sävyt sopivat kylpyhuoneeseen, samoin kuin alumiinin ja puun yhdistelmät.

200611_1059.jpg
200611_1060.jpg

Säilytystilaa

Lisää pöytätilaa saadaan upottamalla pesuallas pöytälevyyn. Keraamiset tai valumarmoriset tasoaltaat ovat helposti puhtaana pidettäviä ja hygieenisiä saumattomuutensa ansiosta. Jos tila antaa myöten tai allas sijaitsee asunnon ainoassa pesutilassa, ei pesualtaan koosta kannata tinkiä. Lisää säilytystilaa saadaan pesuallaskaapilla, jonne voi laittaa vaikka puhdistusaineet piiloon katseilta.

200611_1061.jpg
200611_1062.jpg

Omat valinnat ratkaisevat

Jotta lopputulos olisi mieluinen, on valintojen teossa yhdistettävä ammattitaito sekä toiveet. Tarjolla on asennus- sekä suunnitelupalveluja, eivätkä värit, mallit tai ideat lopu kesken. Ammattilaisen kanssa suunniteltu ja taidolla toteutettu kalusteiden sekä sisutuksen valinta tuottaa useimmiten kylpyhuoneen, joka on turvallinen käyttää ja kaunis katsella.

IDO Kylpyhuone Oy

Arabiana tunnettu yritys aloitti posliinituotteiden valmistuksen 1873 ja laajensi tuotantoaan vesiklosettien rakentamiseen, kun Helsinkiin oli rakennettu vesijohtoverkko. Vuonna 1992 Arabia muuttui Ido Kylpyhuone Oy:ksi. Tällä tuotenimellä IDO on jatkanut kylpyhuonekalusteiden valmistamista Tammisaaren tehtailla. Monipuolisella ja laadukkaalla tuotevalikoimalla, joka seuraa asiakkaiden vaatimuksia ja toiveita, IDO on saanut vahvan markkina-aseman saniteettiposliinituoteryhmässä.

Geberit Oy
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
Geberit / IDO
IDO Seven D:
Kylpyhuone on tänä päivänä yhtä tärkeä osa kodin sisustusta kuin keittiö ja olohuone. Tutkimusten mukaan siellä vietetään yhä enemmän aikaa – huolehditaan perushygieniasta, mutta myös rentoudutaan ja hemmotellaan itseään. IDO Seven D vastaa kasvavaan kylpyhuoneiden sisustustrendiin ja kokonaisratkaisujen tarpeeseen.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuoneen uusi ilme
Huolellisuus, suunnitelmallisuus ja riittävän asiantuntemuksen käyttö ovat avainsanoja kylpyhuoneremontin onnistumiselle. Remontissa hyvä suunnittelu maksaa aina itsensä takaisin. Mieti ensin tarkkaan perheesi kylpyhuoneen käyttöä. Montako ihmistä sitä käyttää, tarvitaanko säilytystiloja, arvostatko helppoa siivottavuutta ja mikä on budjettisi.
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton