• Etusivu
  • Sisustus

Cello-tapetit kotiin, jossa mieli lepää

Rakentajan toimitus
Päivitetty 28.03.2008
20083_9837.jpg

Maailmat ideoittesi mukaan

Cello on K-raudan ja Rautian oma sisustusmerkki. Cellon idea on luoda inspiroivia sisustuskokonaisuuksia, jotka auttavat asiakasta toteuttamaan parempaa asumista. Cello on enemmän kuin upeita tuotteita - Cello on upeita kokonaisuuksia.

Asiakkaan valintoja helpotamme kokoamalla yhteensopivia tuotteita neljän tyylisuunnan alle. Asiakkaan on vaivatonta tehdä oman maun mukaisia valintoja ja koota niistä haluttu kokonaisuus.
Tee koti, jossa mieli lepää.

Country

Lämminhenkistä nostalgiaa ja maaseudun tunnelmaa. Countryssa on lämpimiä sävyjä, aitoja luonnonmateriaaleja ja historiallista tyyliä.

20083_9839.jpg

Classic

Ajaton ja tasapainoinen tyyli, joka muodostuu pienistä yksityiskohdista ja huolella valituista pintamateriaaleista. Tuotteita yhdistää klassinen ilme, joka tuo kotiin lämpimän hengen.

20083_9840.jpg

Modern

Hillitty, kansainvälinen sisustustyyli. Moderni ilme luodaan tuotteiden selkeällä muotokielellä ja tarkkaan harkituilla väreillä.

20083_9841.jpg

Funky

Pop-taiteesta ja retrosta innoittuneita, leikkisän irrottelevia tuotteita. Funkyssa on luovaa ja iloista muotoilua, joka käyttää tämän päivän muotivärejä.

20083_9842.jpg

Kuvan kohteessa on käytetty Cellon tapettia: Eco Design 2, kuosi 5125.
Eco Design 2 - tapettikokoelmassa on upeata struktuuripintaa, syviä värejä, metallinhohteen sekä mattapinnan vuoropuhelua. Tyylikkään graafiset Eco Design 2 - vinyylitapetit ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä.

Sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_2870.jpg
ParmaParel-perustuksilla...
Radon on radioaktiivinen jalokaasu, joka on todettu ihmisen terveydelle haitalliseksi. Radon lisää keuhkosyövän syntymahdollisuutta. Suomalaisten pientalojen merkittävin radonlähde on maaperä ja täytesora, joista radon pääsee virtaamaan perustusten kautta asuntoon. Läpäiseville soramaille tehdyissä asunnoissa on keskimäärin selvästi korkeammat radonpitoisuudet kuin esimerkiksi savelle tai kalliolle tehdyissä taloissa. Rakennettaessa alueelle, jossa epäillään tai tiedetään esiintyvän radonia, on asia huomioitava jo suunnitteluvaiheessa. Yksinkertainen ratkaisu on oikeaoppisesti toteutettu tuulettuva alapohja. Lisätietoa radonista löytyy säteilyturvakeskuksen sivuilta, http://www.stuk.fi
20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20083_9162.jpg
Näyttävä ovikatos
Ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sään rasituksilta. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei keräänny katoksen päälle.Icopalin Fastlock Uni –valokatteesta on saatavana asennusvalmis ovikatospakkaus tarvikkeineen. Kokonaisuuteen kuuluu katokseen tarvittava määrä valokatetta, katoksen rakenteet sekä kiinnikkeet.
20125_30922.jpg
Pihakivien hoito- ja kunnossapito
Ruduksen pihakivet ja -laatat valmistetaan korkealaatuisesta betonista. Säännöllinen lehtien ja roskien harjaus sekä silloin tällöin tehty vesipesu pitävät kiveykset siistinä.
20177_49734.jpg
Puulattian saneeraus
Puulattia voidaan saneerata betonipohjaisella tasoitteella, kun se on hyvin kiinni alustassaan.
20154_43122.jpg
Ilmanvaihto on tärkeä osa rakennusten ja asukkaiden hyvinvointia
10 vinkkiä ilmanvaihdon suunnitteluun1. Vain ammattilainen osaaTalon rakentamista määrittävät useat lait ja määräykset. Maankäyttö- ja rakennuslaki määrää, että rakennushanklkeeseen ryhtyvä suunnitelee ja rakentaa myönnetyn luvan sekä rakentamista koskevien säännösten ja määräysten mukaisesti. Rakentaja tarvitsee riittävät edellytykset sekä pätevän henkilöstön hankkeen toteuttamiseen. Projektiin on palkattava pääsuunnittelija, joka vastaa kaikesta - myös talon ilmanvaihtojärjestelmästä. Jokaisen talonrakentajan on kuitenkin hyvä tietää myös itse, mitä kaikkea ilmanvaihtoa asennettaessa on otettava huomioon.Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton