• Etusivu
  • Rakentaminen

Alustava aikataulu, välitavoitteet

Rakentajan toimitus
Julkaistu 27.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Rakennuttajatehtävistä vastaava laatii hankkeen alustavan rakentamisaikataulun työn käynnistymisajankohdan varmistuttua. Mahdolliset välitavoitteet selvitetään käyttäjän kanssa. Aikataulussa otetaan huomioon hankkeen rahoituksen järjestely. Saneerauskohteissa on huomioitava käyttäjän toiminta korjattavassa rakennuksessa tai käyttäjän tarvitsemat väliaikaiset tilat.

Vastuuhenkilöt:
Projektipäällikkö

Dokumentit:
Yleisaikataulu.

Hyväksyntä:
Töiden aloituksen, valmistumisen ja välitavoitteiden osalta rakennustoimikunta ja tuleva tilojen käyttäjä, muuten rakennuttajatehtävistä vastaava projektipäällikkö.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201911_61246.jpg
Keittiön parhaat innovaatiot
Keittiön toiminnallisuudet kehittyvät koko ajan. Uudet innovaatiot lisäävät keittiön käyttömukavuutta, tehostavat ja helpottavat toimintoja sekä tuovat lisää tilaa säilytykseen, jopa sinne, mistä et uskoisi tilaa löytyvänkään! Mikä seuraavista innovaatioista on suosikkisi?
20211_68395.jpg
Kuinka paljon maalämpö säästää enemmän kuin ilma-vesilämpö? Katso video!
Lämmitysjärjestelmän valinta voi tuntua vaikealta on sitten kyseessä uudis- tai saneerauskohde. Jokainen haluaa tehdä oikean valinnan, jotta lämmityksessä voisi säästää rahaa ja välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Laadukkaalla lämpöpumpulla talo lämmitetään edullisesti, ekologisesti ja huolettomasti. Talon koolla, sijainnilla tai iällä ei ole merkitystä, sillä jokaiseen taloon löytyy sopivin ja tehokkain lämpöpumppuratkaisu.
pariskunta makaa lattialla sängyn edessä ja tutkii kotiautomaatiota tabilta
Langaton kotiautomaatio sopii myös saneerauskohteisiin
Kun kodin remontointi tulee ajankohtaiseksi, on hyvä miettiä aina myös sähköistystä.Onko pistorasioista tarpeeksi?Voiko valoja säätää ja ohjata nykyaikaisesti esimerkiksi liiketunnistimilla tai ajastetusti?Onko vettä käyttävien laitteiden yhteydessä vesivuotovahti?Sopiiko kytkimien ja pistorasioiden väri ja tyyli sisustukseen?Mietittävänä on myös kodin turvallisuus, mukavuus ja energiatehokkuus. Miten energiatehokkuutta voidaan parantaa esimerkiksi lämmityksen, jäähdytyksen ja valaistuksen osalta? Tähän ratkaisuna on kotiautomaatio.Oman kodin muuntamista älykodiksi kotiautomaation avulla monesti emmitään kustannussyistä, eikä olla varmoja onko sellainen mahdollista toteuttaa saneerauksen yhteydessä.
201312_37349.jpg
KIRJAESITTELY:Kari Rantanen: Suomalainen miehuuskoe
- Omakotirakentajan päiväkirjaJos elämässäsi ei ole tarpeeksi haasteita ja jännitystä, rakenna itsellesi omakotitalo!
äiti istuu olohuoneen lattialla ja lapsi hartioilla. molemmat katselevat tietokoneen ruutua
Kotiautomaation mahdollisuudet: Mitä kaikkea voit ohjata ja automatisoida kodissasi?
Moderni kotiautomaatio nostaa talon jälleenmyyntiarvoa, lisää turvallisuutta sekä asumismukavuutta. Siksi kotiautomaatio halutaan tuoda myös lisäarvoksi talopaketteihin. Talotehtaan pilottikohteissa on käytetty ABB-free@home-kotiautomaatiota.
20236_82264.jpg
Huonosti toimivan imurin tunnistaa hajusta
Sisäilman laadulla on suuri vaikutus kotona. Laadukkaan sisäilman tunnistaa raikkaasta tuoksusta, eikä kotona tarvitse silloin tuulettaa tunkkaisen ilman takia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton