• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakennusurakka tulossa - mistä aloittaa?

Rakentajan toimitus
Julkaistu 21.06.2012
20126_31288.jpg

Asiakas on aina oikeassa! Selkeät budjetit ja aikataulut sekä kommunikaatio asiakkaidemme kanssa ja asiakkaan intressien valvonta luo puitteet onnistuneille projekteille. Lisäksi ne luovat läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta asiakkaillemme. Olipa haaveenasi sitten kylpyhuoneen uudistaminen tai lapsuuden nukkekodin muuttaminen todelliseksi me voimme auttaa sinua!

Lisää Pen & Hammerin -palveluista...

Kattava paketti palvelua

Tarjoamme arkkitehti-, rakenne- ja LVI-suunnittelua sekä pienille että isommille projekteille. Pen & Hammer suunnittelee sekä uudisrakennuksia että olemassa olevien rakennusten ja rakenteiden korjausrakentamista. Panostamme paitsi hyvään suunnitteluun myös projektijohtamiseen. Pidämme samalla huolta asiakkaamme eduista varmistamalla asiakkaillemme mahdollisimman edulliset hankinnat.

Tarjoamme yksityishenkilöille:

  • Arkkitehtisuunnittelua
  • Rakennus-/rakennesuunnittelua
  • LVI-suunnittelua
  • Projektivalvontaa
20126_31289.jpg

Hoidamme niin pienet kuin suuretkin hankeet

Työskentelemme muun muassa märkätiloihin, saunoihin, omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostalohuoneistoihin, terasseihin ja kylpyhuoneisiin liittyvien projektien parissa.

Tutustu palveluihin...

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20097_17744.jpg
Runsaasti kävijöitä Valkeakosken asuntomessuilla
Valkeakosken asuntomessutapahtuma on houkutellut yleisöä, vaikka osa ensimmäisistä messupäivistä vietettiin sateisessa säässä. 14.7. on ollut tähän mennessä vilkkain päivä: messuilla vieraili tuolloin 5 256 kävijää. Kaikkiaan asuntomessukävijöitä on ollut viiden ensimmäisen päivän aikana 21 633. Vastaava luku viime vuoden asuntomessuilla Vaasassa oli 19 143 kävijää.- Olemme tyytyväisiä tähänastisiin kävijämääriin. Saamamme palautteen perusteella ihmiset ovat ottaneet avosylin vastaan kohtuukokoiset talot, joita tämän vuoden asuntomessut tarjoavat viime vuosien messuja enemmän. Näistä kohteista messuvieraiden on helppo löytää esimerkkejä omiin rakentamisprojekteihinsa. Toki myös suuremmat ja erikoisemmat kohteet, kuten ratamoottoripyöräilijä Mika Kallion kartanomainen kivitalo, kiinnostavat ihmisiä, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen sanoo.
Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
20212_68464.jpg
Sään vaihdellessa säädä kotisi lämpötilaa suoraan mobiililaitteestasi
Olosuhteet voivat vaihdella ulkona, mutta kotona olosuhteiden halutaan olla vakaat. Hyödynnä siis käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen ohjausta kotisi lämmityksessä ja lämpötilan hallinnassa suoraan mobiililaitteestasi sijainnistasi riippumatta. Etäohjaus mahdollistaa optimaalisen sisäilman lämpötilan jatkuvasti olosuhteista riippumatta.
20181_51328.jpg
Sinulle ja kodillesi sopiva lämmitys
Modernit ja energiaa säästävät NIBE F2120 invertteri-ilmavesilämpöpumput on suunniteltu ja kehitetty juuri sinua ja kotiasi ajatellen. Pohjolan kylmissä olosuhteissa ne tuottavat tehokkaasti ja turvallisesti lämpöä sekä lämmintä käyttövettä talosi tarpeisiin. NIBE-järjestelmää voidaan käyttää myös kotisi viilennykseen. Helppokäyttöisen NIBE Uplinkin kautta voit ohjata useimpia järjestelmiämme missä ja milloin vain.
201110_28187.jpg
Rakentajapäivät
TTS järjestää muun muassa monipuolista rakentamiseen ja remontointiin liittyvää koulutusta. Tarjolla on kestoltaan lyhyempiä kursseja sekä pidempiä koulutuksia, jotka tähtäävät ammattitutkintoon. Ajankohtaisia kursseja rakentajille ja remontoijille ovat tällä hetkellä esimerkiksi Rakentajapäivät sekä Rakennusalan kaavoitus ja rakennusohjeet.Tutustu koulutuskalenteriin
Asbestipurkajat työssä
Asbestityöt turvallisesti
TTS järjestää muun muassa monipuolista rakentamiseen ja remontointiin liittyvää koulutusta. Tarjolla on kestoltaan lyhyempiä kursseja sekä pidempiä koulutuksia, jotka tähtäävät ammattitutkintoon. Ajankohtainen kurssi tällä hetkellä on esimerkiksi asbestityökoulutus.Tutustu koulutuskalenteriinAsbestityötKesto: Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeen mukaan suunniteltu koulutus kestää 2,5 päivää + näytön, josta annetaan erillinen todistus.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton