• Etusivu
  • Varusteet

Abloy esittelee uuden Yale Linus L2 -älylukon

Avaa kotiovi puhelimella myös kerrostaloasunnossa

Tiina PainokallioKaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Päivitetty 04.10.2024
ABLOY_Yale Linus L2_käyttökuva 2muok

Joko kuulit, että Abloy Oy on tuonut Suomen markkinoille uuden Yale Linus L2 -älylukon? Uusi Yale Linus L2 on päivitetty versio aiemmin julkaistusta Linus-älylukosta. Tämä moderni lukko mahdollistaa kotioven avaamisen ilman avainta sekä pientaloissa että kerrostaloasunnoissa. Yale Linus L2 on uuden sukupolven malli, tarjoten lisää vaihtoehtoja Yale-tuotelinjan laajaan kodin turvatuotevalikoimaan.

Yale Linus L2 on itsenäinen älylukko, joka voidaan integroida osaksi kattavaa Yale Home -turvajärjestelmää. Järjestelmä sisältää älylukkojen lisäksi muun muassa hälytysjärjestelmän, valvontakamerat, ovikellokameran, turvakaapit sekä kaappilukot. Yale Home -sovelluksen kautta käyttäjät voivat hallita ja valvoa kaikkia näitä turvatoimintoja etänä. Linus L2 -älyukon tärkeimpiin uudistuksiin kuuluu sisäänrakennettu Wi-Fi, joka mahdollistaa etäohjauksen ilman erillisiä laitteita, kuten Yale Connect Wi-Fi Bridgeä.

‒ Linus L2 on merkittävä edistysaskel kodin älyturvatuotteissa. Se asennetaan osaksi oven nykyistä mekaanista lukitusta, jolloin käyttäjät voivat avata tai lukita oven napauttamalla puhelimellaan Yale Dot -tunnistetta ovenpielessä, käyttämällä Yale Home -sovellusta tai hyödyntämällä mekaanista avaintaan. He voivat myös avata lukon etänä vaikkapa työpaikaltaan käsin ja jakaa virtuaaliavaimia luotetuille henkilöille. Tuote vastaa kasvavaan kysyntään helppokäyttöisistä älytuotteista, jotka tekevät kotiemme lukituksesta mukavampaa, sanoo kodin turvallisuuden asiantuntija, tuotepäällikkö Markku Ryynänen Abloylta.

<p data-block-key="n3xpb">Yale Linus L2 -älylukkoa ohjataan tutulla Yale Home -sovelluksella. Se on yhteensopiva Yalen älykkäiden turvatuotteiden ekosysteemin kanssa. Linus L2 on helppo ottaa käyttöön ilman esivalmisteluja, joten sen voi asentaa myös itse.</p>
Yale Linus L2 -älylukkoa ohjataan tutulla Yale Home -sovelluksella. Se on yhteensopiva Yalen älykkäiden turvatuotteiden ekosysteemin kanssa. Linus L2 on helppo ottaa käyttöön ilman esivalmisteluja, joten sen voi asentaa myös itse.
© Abloy Oy

Yale Home -sovellus tarjoaa reaaliaikaista tietoa kodin turvallisuustilanteesta, kuten tapahtumahistoriaa ja älykkäitä hälytyksiä, jotka kertovat, milloin ovi avataan ja suljetaan. Sovellus lähettää ilmoituksen, kun sovellukseen rekisteröidyt henkilöt saapuvat kotiin.

Yale Linus L2 -älylukko edustaa viimeisintä älyteknologiaa

Yale Linus L2 Nordic, on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin oviin ja lukkoihin. Se edustaa älylukkoteknologian uutta sukupolvea. Se on helppokäyttöisempi, hiljaisempi ja nopeampi kuin edeltäjänsä Linus-älylukko, tarjoten näin entistä paremman käyttökokemuksen kaikille kotitalouksille.

Yale Linus L2 -älylukon avulla voit myöntää pääsyn ystäville, perheelle ja muille luotetuille henkilöille Yale Home -sovelluksen kautta. Käyttö on yksinkertaista, sillä pääsyn jakamiseen riittää muutama napautus puhelimen näytöllä. Lisäksi lukon käyttöä voi helpottaa Yale Smart Keypad -näppäimistöllä tai Yale Dot -tunnisteella, jotka tekevät lukituksen hallinnasta entistä sujuvampaa.

Uusi Linus L2 toimii sulavasti myös muiden Yale-älylaitteiden sekä johtavien virtuaaliavustajien kanssa, luoden kokonaisvaltaisen ja älykkään kodin turvajärjestelmän.

Yale Linus L2 -älylukko

Yale Linus L2 on erinomainen valinta myös taloyhtiöille

Uusi Yale Linus L2 voidaan asentaa huoneistoon vaikuttamatta taloyhtiön yleisavaimen toimintaan. Isännöintiliiton mukaan asennus vaatii kuitenkin taloyhtiön hyväksynnän, sillä huoneiston ulko-oven lukko kuuluu taloyhtiön kunnossapitovastuulle.

Uusi Linus L2 on suunniteltu helpottamaan sekä pientalo- että kerrostaloasukkaita. Se on erityisen hyödyllinen esimerkiksi silloin, kun halutaan antaa siivoojalle pääsy asuntoon ilman fyysistä avainta – väliaikaisen pääsyn voi jakaa älylukon kautta.
– Markku Ryynänen, Abloy Oy

Linus L2 on myös yhteensopiva suosittujen älykodin ääniavustajien, kuten Amazon Alexan ja Google Homen, kanssa. Sen Nordic-versio on suunniteltu sopimaan skandinaavisiin oviin ilman ovien muokkaamista. Tarvittaessa oven lukitus voidaan palauttaa täysin entiselleen.

Yale Linus L2 on nyt saatavilla jälleenmyyjiltä. Lukon suositushinta on 279,00 euroa.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Abloy Oy
Varusteet
ulko-ovi
älykoti
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi-uutiskirje:

Aiheeseen liittyvää

20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
20156_43548.jpg
Etäohjattava älylukko kotiisi
Luotettava lukitus kuuluu turvallisen kodin perusominaisuuksiin. Kun tähän lisätään etäohjausmahdollisuus, helpottaa se useita arjen tilanteita. Voit tarkistaa tuliko lähtiessäsi ovi lukkoon sekä lukita sen tarvittaessa. Mobiilisovelluksen avulla saat myös tiedon kun lapset saapuvat kotiin.
20156_43823.jpg
Etäohjattava älylukko kotiisi
Abloy ja turvallisuuspalveluita tarjoava Verisure tuovat kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmät älypuhelimeen. Kodin turvallisuutta on nyt aiempaa helpompi hallita. Liittämällä Yale Doorman -lukkoon SmartLock-moduulin voi älypuhelimesta ohjata kodin lukitus- ja hälytysjärjestelmiä.
Abloy KOTI
Hyödynnä älylukituksen mahdollisuudet – apunasi oviympäristön suunnittelupalvelu
Taloyhtiöasukkaiden arki on muuttunut viime vuosina merkittävästi: kotiin tilattavat palvelut yleistyvät, pandemia opetti meidät etätyöhön, yhteisöllisyys lisääntyy ja yhteistiloja käytetään uusilla tavoilla. Väestön ikääntyminen lisää omalta osaltaan tarpeita helppoon liikkumiseen ja esteettömyyteen.Muutokset asumisessa edellyttävät myös muutosta lukituksen ja kulkemisen ratkaisuissa, asukkaiden tarpeet ovat moninaisia ja digitalisaatio mahdollistaa uusia asioita. Jokaisen taloyhtiön tarpeet eivät ole samanlaisia, ja nykypäivänä vaihtoehtoja ja lisäominaisuuksia voi tarjota asukkaalle myös lukitus- ja kulunhallintaratkaisujen osalta.ABLOY Koti -tarjontaan kuuluu monipuolisia ratkaisuja, joiden lähtökohtana on asukkaiden tarpeet ja räätälöitävyys. Abloy haluaa auttaa rakennusliikkeitä palvelemaan asiakkaitaan entistä monipuolisemmin ja personoidummin. Rakennat sitten rivitalo- kerrostalo- tai korttelikohdetta, Abloy yhdessä kumppaneidensa kanssa pystyy tarjoamaan tarpeitasi vastaavan kokonaisvaltaisen lukitusratkaisun sekä kattavasti lisäominaisuuksia kulkemiseen ja pääsynhallintaan.
Taloyhtiön autotallit kellarikerroksessa
Turvallinen autotallin­ovi suojaa sekä käyttäjää että omaisuutta
Vaikka kevät kovin jo vilkuttelee nurkan takana, muistavat varmasti monet meistä vielä kuluneen talven erityisen hyvin. Pakkanen, jää sekä lumi olivat tänä talvena vahvasti läsnä – samoin lumivallit ovien edessä sekä tiukasti kiinni jäätyneet ovet. Nämä ongelmat ovat tuttuja erityisesti ulospäin aukeavien vanhempien puuovien kanssa, joita vesi on mahdollisesti hieman turvottanut alkuperäisestä muodostaan.Ongelmaan löytyy kuitenkin ratkaisu, joka on vaivaton ja lopputuloksena ovat energiatehokkaat ja kevyesti aukeavat autotallinovet.
20224_77708.jpg
Maailman ensimmäiset merien muoviroskasta valmistetut sähkökalusteet
Olet varmasti nähnyt videoita somessa verkkoihin jääneistä merieläimistä. Surullista! Joka vuosi kalastusaluksilta katoaa noin 25 000 kalastusverkkoa tai niitä poistetaan käytöstä kulumisen takia. Tästä määrästä syntyy vuosittain noin 164 000 tonnia muovijätettä meriin (World Animal Protection). Kiertotaloudesta kiinnostuneet ottavat varmasti avosylin vastaan esimerkiksi näistä haamuverkoista ja muuten läjitykseen päätyvästä kalaverkkojätteestä tehdyt uusiotuotteet.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton