• Etusivu
  • Varusteet

Yale Doorman - unohda avaimet kotiin!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Julkaistu 01.10.2014Päivitetty 02.09.2015
20155_43515.jpg

Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.

Kuinka se toimii?

Yale Doorman

on uuden ajan lukko, jonka avaat koodilla, kulkutunnisteella tai kaukosäätimellä - tarpeesi mukaan. Lukon käyttöönotto on yksinkertaista, käyttäjien hallinta nopeaa ja asetuksia helppo muokata. Muutoksissa, esimerkiksi kulkutunnistetta poistettaessa, ääniopastus ohjeistaa suomeksi vaihe vaiheelta.

  • Suunniteltu kestämään pohjoismaisissa sääolosuhteissa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön.
  • UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle
  • Toimii neljällä 1,5 V AA-alkaliparistolla
  • Jos paristot loppuvat, voidaan lukko käynnistää ulkopuolelta ja avata rekisteröidyllä elektronisella avaimella. Sisäpuolen painike avaa lukon aina virrattomanakin.

Mitä se maksaa ja voinko asentaa sen itse?

Perinteiseen avaimeen verrattuna Yale Doorman maksaa itsensä takaisin. Enää ei ole tarvetta lisäavaimien teettämiselle tai lukkojen sarjoitukselle. Tilanteen vaatiessa voit antaa esimerkiksi remonttimiehille väliaikaisen koodin käyttöön, jotta työt sujuvat sovitusti ilman ylimääräistä vaivaa.

Kulkutunniste on kätevä koko perheelle. Sen avulla lapset, kuten myös vanhuksetkin voivat helposti avata lukitun oven ja kulkutunnisteen kadotessa aktiivisuus voidaan poistaa nopeasti.

Yale Doorman edullisesti kotiisi

Asennustyökaluiksi riittävät pihdit, ruuvimeisseli ja kuusiokoloavain. Yale Doorman on asennettavissa suoraan OneFit-porauksella varustettuihin oviin. Jos ovesi on Onefit-porauksella on oven nykyinen lukkorunko joko LC102- tai LC190-lukkorunko. Tähän poraukseen Yale Doorman-lukkorunko sopii suoraan ilman oven työstämistä.

Lisätietoa Yale Doormanista

Abloy Oy
Varusteet
lukitus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20163_45716.jpg
Onko ovi varmasti lukossa?
Tuttu tilanne? Enää ei kuitenkaan tarvitse miettiä menikö ulko-ovi lukkoon, sillä uusi älylukko hoitaa lukituksen automaattisesti puolestasi. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.
202211_80162.jpg
Nämä viisi asiaa jokaisen tulisi miettiä oman kodin lukituksesta
Mitä kodin lukituksen valinnassa tulee ottaa huomioon? Mikä on juuri minun kotiini sopivin lukitusjärjestelmä? Nykyisin lukitukseen on useita eri vaihtoehtoja ja valinnanvaikeus saattaa hämmentää. Ajantasainen lukitus on tärkeä osa kodin turvallisuutta. Lukitusta valitessa on hyvä ottaa huomioon paitsi turvallisuus, myös käytännöllisyys. Erilaisilla perheillä on erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita. Osa haluaa älylukituksen, toinen mekaanisen lukituksen ja kolmas molemmat. Kaikenlaiset yhdistelmät ovat mahdollisia.Entä millainen älylukko olisi sitten tarpeisiinne juuri sopiva? Lue tästä artikkelista, mikä lukitusjärjestelmä sopii parhaiten kotiisi. Voit myös tehdä artikkelin loppupuolelta löytyvän testin, jolla testaat, mikä älylukko sopii tarpeisiisi parhaiten.
20193_56740.jpg
Autosi lukitus aukeaa elektronisesti, miksei kotisi?
Teknologia on arjessamme kaikkialla. Mieti, mitä laitteita käytät päivittäin, ja miten ne ovat helpottaneet elämääsi. Harva avaa enää auton ovea mekaanisella avaimella, ja useimmilla työpaikoilla on käytössä elektroniset avainlätkät. Nyt digitaalinen kodin lukitus on tätä päivää.Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee turvallisuuden lisäksi elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat arkipäivää. Älylukko on tärkeä osa älykotia.
20218_71925.jpg
Tulevaisuuden lukitusratkaisut helpottamaan kulkemista kodeissa
Koulujen alkaminen, lapset ja avaimet – eikä aikaakaan, kun avaimet hukassa. Avaimia ei näy eikä kuulu, mikä tietää pahimmassa tapauksessa lukoston uudelleensarjoittamista ja rahan menoa. Onneksi arjen avuksi on tullut moderneja lukitusratkaisuja, jotka helpottavat elämää. Perinteisen mekaanisen avaimen rinnalla on nyt uusia, käteviä ja turvallisia tapoja avata kodin ovi. Digitaaliset ja avaimettomat ratkaisut valtaavat alaa ja ovien lukituksia. Mistä on kyse?
202012_67900.jpg
Kuinka kotisi pysyy turvassa, kun et ole paikalla?
Kuinka suojaat kotisi, kun olet lähdössä lyhyelle lomamatkalle tai vaikka vain kesämökin rauhaan?
20216_71382.jpg
Kotiovet muuttuivat älykkäiksi
Abloy Oy toi Suomen markkinoille uuden suomalaisten asuntojen ulko-oviin räätälöidyn Yale Linus –älylukon. Niin puhelimella kuin näppäimistöllä toimiva lukko helpottaa avainten hallintaa arjessa, esimerkiksi lapsiperheissä ja Airbnb-vuokrauksessa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton