• Etusivu
  • Varusteet

Onko ovi varmasti lukossa?

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Päivitetty 26.05.2016
20163_45716.jpg

Tuttu tilanne? Enää ei kuitenkaan tarvitse miettiä menikö ulko-ovi lukkoon, sillä uusi älylukko hoitaa lukituksen automaattisesti puolestasi. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.

Älylukko helpottaa arkipäivääsi

Yale Doorman on elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Olitpa sitten lenkkeilemässä tai muun sinulle tärkeän harrastuksen parissa, voit huoletta olla liikkeellä ilman avainta. Sisälle pääset aina omalla koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimella.

Ovikoodin lisäksi kulkutunniste on kätevä koko perheelle. Sen avulla lapset, kuten myös vanhuksetkin voivat helposti avata lukitun oven. Kulkutunnisteen kadotessa aktiivisuus voidaan poistaa nopeasti.

Voit myös tilanteen vaatiessa antaa tuttavallesi tai esimerkiksi remonttimiehelle väliaikaisen koodin käyttöön, jotta pääsy asuntoon sujuu sovitusti ilman ylimääräistä vaivaa.

Yale Doorman älylukko:

  • Suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. IP55 luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön.
  • UV-suojattu pinta kestää pitkäaikasta altistusta auringolle ja kosteudelle.
  • Helppo asentaa.
  • Toimiii neljällä 1,5 V AA-alkaliparistolla.
  • Jos paristot loppuvat, voidaan lukko käynnistää ulkopuolelta ja avata rekisteröidyllä elektronisella avaimella. Sisäpuolen painike avaa lukon aina virrattomanakin.

Nyt voit ohjata lukitusta myös kellolla

Smartlock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella. Verisuren uusin sovellus mahdollistaa uudenlaisen tavan kotisi valvomiseen, älypuhelimen lisäksi voit tarkistaa kotisi ja perheesi tilanteen älykellostasi.

Voit helposti tarkistaa jäikö ovi lukitsematta töihin lähtiessä ja tarvittaessa voit lukita tai avata oven suoraan kellon näytöltä. Saat ranteeseesi myös ilmoitukset valvonnan kytkemisestä päälle tai pois. Työpäivän aikana on usein tilanteita, jolloin puhelinta joutuu pitämään äänettömällä, kuten palavereja ja asiakastapaamisia. Älykello on kuitenkin aina mukanasi. Saat ilmoituksen älykelloon, kun lapset palaavat koulusta kotiin ja voit huoletta jatkaa tekemisiäsi.

20163_45721.jpg
Info

Info

Tekniikan maailma testasi älylukot

Tekniikan maailma-lehden (18/2015) testissä oli mukana myös älylukko Yale Doorman. Tuote täydentää ABLOY-tuotteistoa tarjoamalla uuden helppokäyttöisen lukitusratkaisun koteihin.

Yale Doorman haastaa perinteiset mekaanisella avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia joustavia käyttötapoja ja lisäksi se on turvallinen sillä esim. kadonneiden kulkutunnisteiden poisto käytöstä voidaan tehdä itse välittömästi. Tekniikan Maailma-lehden mukaan älylukkojen yksi merkittävin turvallisuustekijä piileekin tunnisteiden helpossa hallinnassa. Kadonnut tunniste saadaan poistettua muutamissa minuuteissa. Uusien tunnisteiden käyttöönotto sujuu perehtyneeltä käyttäjältä omatoimisesti. Myös älyjärjestelmien toimivuutta ja turvallisuutta usein epäillään. Koti- ja yrityskäyttöön tarkoitettujen älylukkojen sähköiset salaukset ovat kuitenkin jo niin hyvää luokkaa, että useimmat mekaaniset avaimet häviävät kisassa.

Älylukko kotiisi

Yale Doorman on asennettavissa niin vanhoihin kuin uusiinkin oviin. Asennuksen voit hoitaa itse tai Yale Doorman partnerimme hoitavat asennuksen ja käyttöopastuksen niin halutessasi.

Suomessa on kattava lukitusalan ammattilaisista koostuvat Yale Doorman Partner-verkosto. Yale Doorman Partner on erikoiskoulutuksen läpikäynyt lukkoasiantuntija, jolta saat apua kaikissa Yale Doormaniin liittyvissä kysymyksissä.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi täältä

Abloy Oy
Varusteet
lukitus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
202211_80162.jpg
Nämä viisi asiaa jokaisen tulisi miettiä oman kodin lukituksesta
Mitä kodin lukituksen valinnassa tulee ottaa huomioon? Mikä on juuri minun kotiini sopivin lukitusjärjestelmä? Nykyisin lukitukseen on useita eri vaihtoehtoja ja valinnanvaikeus saattaa hämmentää. Ajantasainen lukitus on tärkeä osa kodin turvallisuutta. Lukitusta valitessa on hyvä ottaa huomioon paitsi turvallisuus, myös käytännöllisyys. Erilaisilla perheillä on erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita. Osa haluaa älylukituksen, toinen mekaanisen lukituksen ja kolmas molemmat. Kaikenlaiset yhdistelmät ovat mahdollisia.Entä millainen älylukko olisi sitten tarpeisiinne juuri sopiva? Lue tästä artikkelista, mikä lukitusjärjestelmä sopii parhaiten kotiisi. Voit myös tehdä artikkelin loppupuolelta löytyvän testin, jolla testaat, mikä älylukko sopii tarpeisiisi parhaiten.
20193_56740.jpg
Autosi lukitus aukeaa elektronisesti, miksei kotisi?
Teknologia on arjessamme kaikkialla. Mieti, mitä laitteita käytät päivittäin, ja miten ne ovat helpottaneet elämääsi. Harva avaa enää auton ovea mekaanisella avaimella, ja useimmilla työpaikoilla on käytössä elektroniset avainlätkät. Nyt digitaalinen kodin lukitus on tätä päivää.Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee turvallisuuden lisäksi elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat arkipäivää. Älylukko on tärkeä osa älykotia.
20218_71925.jpg
Tulevaisuuden lukitusratkaisut helpottamaan kulkemista kodeissa
Koulujen alkaminen, lapset ja avaimet – eikä aikaakaan, kun avaimet hukassa. Avaimia ei näy eikä kuulu, mikä tietää pahimmassa tapauksessa lukoston uudelleensarjoittamista ja rahan menoa. Onneksi arjen avuksi on tullut moderneja lukitusratkaisuja, jotka helpottavat elämää. Perinteisen mekaanisen avaimen rinnalla on nyt uusia, käteviä ja turvallisia tapoja avata kodin ovi. Digitaaliset ja avaimettomat ratkaisut valtaavat alaa ja ovien lukituksia. Mistä on kyse?
202012_67900.jpg
Kuinka kotisi pysyy turvassa, kun et ole paikalla?
Kuinka suojaat kotisi, kun olet lähdössä lyhyelle lomamatkalle tai vaikka vain kesämökin rauhaan?
20216_71382.jpg
Kotiovet muuttuivat älykkäiksi
Abloy Oy toi Suomen markkinoille uuden suomalaisten asuntojen ulko-oviin räätälöidyn Yale Linus –älylukon. Niin puhelimella kuin näppäimistöllä toimiva lukko helpottaa avainten hallintaa arjessa, esimerkiksi lapsiperheissä ja Airbnb-vuokrauksessa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton