• Etusivu
  • Talo

Ylelliset marmorikuvioidut seinät ja käytännöllinen puukuvioinen lattia – laatat ovat Talo Pukkilan sisustuksen kulmakivi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Pukkila Oy Ab
Päivitetty 02.09.2022
20226_78806.jpg

Naantalin asuntomessujen kohde Talo Pukkila on puurakenteinen ja atriummallinen koti, jossa Pukkilan laatat ovat sisutuksen kulmakivi. Kompakti koti (133 m2) on rakennuttu nelihenkiselle perheelle. Yksitasoisen talon lähes kaikki lattiapinnat ovat keraamista laattaa. Talon tumma sisustus on tunnelmallinen ja tyylikäs. Spa-osaston mustat marmorikuvioiset laatat tuovat luksusta arkeen. Talon tunnelma on kodikas erilaisten materiaalien ja sävyjen ansiosta.

Talo Pukkila todistaa, että laattoja voi käyttää sisutuksessa muuallakin kuin vain kylpyhuoneissa. Kodin ilme on yhtenäinen sisustusvalintojen avulla. Jokaisessa huoneessa on omat katseenvangitsijansa. Suunnittelun lähtökohtina ovat olleet kestävyys, ympäristöystävällisyys sekä tietenkin kauneus. Keraamiset laatat helpottavat arkea sekä sisällä että ulkona.

Pukkilan Satu Eglund ja Anna-Kaisa Tuomi kertovat, että laattojen sävyissä ja kuvioissa näkyvät Luonnonmaan luonto, kuten mäntymetsä, taloa ympäröivät kalliot sekä aurinkoinen Naantali. Laatta valittiin pintamateriaaliksi sen ympäristöystävällisyyden, helppohoitoisuuden ja kestävyyden vuoksi. Laatta säilyy kauniina ja muuttumattomana vuosikymmenet ja on erinomainen pintamateriaali vähähiiliseen rakentamiseen.

Talon lattioita koristaa puukuvioinen Megeve-sarjan Rovere, joka jatkuu ulkotiloihin tuoden yhtenäisen ilmeen. Tammensävyinen lattialaatta muistuttaa aitoa puulattiaa ja tuntuu ihanan viileältä kuumina kesäpäivinä ja mukavan lämpimältä lattialämmityksen avulla viileillä ilmoilla. Lattia on helppohoitoinen eikä huoltovapaa terassi kaipaa jokakesäistä öljyämistä. Laatta on täysin huoltovapaa, eikä sen naarmuuntumisesta tarvitse välittää – laatta kestää elämisen menon ja meiningin.

Talo Pukkilan keittiön, olohuoneen, käytävän ja lastenhuoneiden lattioissa on Rovere-laatta. Sama lattialaatta jatkuu ulkotiloihin, mutta se on R11-luokiteltu laatta liukastumista estävällä pinnalla.
Talo Pukkilan keittiön, olohuoneen, käytävän ja lastenhuoneiden lattioissa on Rovere-laatta. Sama lattialaatta jatkuu ulkotiloihin, mutta se on R11-luokiteltu laatta liukastumista estävällä pinnalla.

Kodin spa-osastoa, olohuonetta sekä kodinhoitohuonetta koristavat upeat yönmustat marmorikuvioiset laatat. Laattojen suonikuvioissa välkehtii kulta, joka sopii yhteen talon kultaisten yksityiskohtien kanssa. Golden Pure -sarjanSaint Laurent -laattoja löydät Talo Pukkilasta kolmessa eri koossa.

– Halusin Talo Pukkilaan myös ripauksen luksusta. Syvän musta Golden Pure -laatta sopii kalliomaisemaan upeasti – laatassa kimmeltävä kulta tuo mieleen auringonlaskun säteet, kertoo talon sisustussuunnittelusta vastannut Satu Englund.

Golden Pure -sarjan marmorikuvioiset laatat tuovat luksusta niin kodin spa-osastoon kuin olohuoneeseenkin.
Golden Pure -sarjan marmorikuvioiset laatat tuovat luksusta niin kodin spa-osastoon kuin olohuoneeseenkin.
Keittiönhana ja -allas on valittu Golden Pure -laatan sävyistä. Mustat keittiönkaapit, tammitasot ja kultaiset vivahteet ovat täydellinen yhdistelmä.
Keittiönhana ja -allas on valittu Golden Pure -laatan sävyistä. Mustat keittiönkaapit, tammitasot ja kultaiset vivahteet ovat täydellinen yhdistelmä.

Talon wc-tiloissa on Metal Design -sarjan kullanhohtoinen Brass-laatta. Kultainen laatta sopii yhteen marmorikuvioisen Saint Laurenin kanssa. Myös kodin wc-tiloissa on leikitelty puun, kullan ja mustan yhdistelmillä.

20226_78807.jpg
20226_78787.jpg
Info

Info

Yhteistyökumppanit Talo Pukkilassa

Tekstiilit: Maricken
Kalusteet: Kaani
Kasvit: Pasadena
Astiat ja valaisimet: Aarikka
Lasiastiat ja lasivalaisimet: Paratiisipaja
Lastenhuoneiden lelut ja pelit: Martinex

Kaikki kylpyhuoneeseen yhdestä paikasta

Pukkilasta saat kaikki tarvittavat tuotteet seinä- ja lattialaattojen lisäksi unelmien kylpyhuoneen rakentamiseen ja remontointiin. Ammattitaitoiset suunnittelijat auttavat sinua laatta- ja kalustevalinnoissa. Saat kaiken tarvittavan yhdellä tilauksella. Pukkilan valikoimassa ovat muun muassa Tapwell, Unidrain, Svedbergs, Hietakari ja Laufen.

Voit tutustu seinä- ja lattialaattoihin sekä kylpyhuonekalusteisiin Pukkilan sivuilla tai paikan päällä myymälässä Oulussa, Raisiossa, Tampereella ja Vantaalla sekä showroomissa Kuopiossa. Ottamalla yhteyttä Pukkila myymälään voit varata ajan suunnittelutapaamiseen.

Talo Pukkilan terassilla voi rentoutua ihastellen Lounanmaan luontoa.
Talo Pukkilan terassilla voi rentoutua ihastellen Lounanmaan luontoa.
Pukkila Oy Ab
Talo
keittiö
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202211_79936.jpg
Pitääkö väite paikkansa - suurien laattojen paikka on ainoastaan suurissa tiloissa?
Suuret laatat mielletään helposti julkisten tilojen, kuten kauppakeskusten ratkaisuiksi. Laatat toimivat paitsi käytännöllisenä, helposti puhdistettavana ratkaisuna, mutta myös rauhoittavat suurta ja muuten värikylläistä tilaa. Tämän päivän sisustustrendit ovat vihdoin tuoneet suuret laatat myös tavallisten ihmisten koteihin. Kookkaiden laattojen avulla on nyt kotiin mahdollisuus luoda näyttäviä pintoja ja todellisia katseenvangitsijoita – arjen käytännöllisyyttä unohtamatta.Ajatuksen siitä, että suuret laatat pienentäisivät tilaa, voi heittää romukoppaan. – Kai tiesit, että suuria laattoja pystyy nyt käyttämään myös pesuhuoneen lattialla kaatovaatimuksista huolimatta?
202211_80072.jpg
Miten saat keraamiset laatat ja laattasaumat puhtaaksi?
Laatat ovat pintaominaisuuksiltaan erittäin helppoja puhdistaa. Ne kestävät hyvin erilaisia puhdistusaineita. Harhaluulo kuitenkin elää, että laattoja saatetaan pitää huolto ja puhdistuvapaina. Laatan pinta kerää likaa aivan yhtä lailla kuin mikä muukin lattia- ja seinäpinta. Näin puhdistat laatat ja laattasaumat oikein.
202212_80396.jpg
Klassikot palaavat kylpyhuonetrendeihin 2023 - ne kestävät myös aikaa
Kylpyhuoneen laatoitustrendejä tulee ja menee. Koska kylpyhuone laatoituksineen kestää vähintään vuosikymmeniä, kannattaa hyviin ja ajattoman kauniisiin laattoihin panostaa. Uusista trendeistä löytyy aina niin värejä, tekstuureja kuin eri materiaalejakin. Poimimme tulevista kylpyhuoneen sisustustrendeistä ne, jotka kestävät aikaa myös vuoden 2023 jälkeenkin. Näillä vinkeillä päivität kylpyhuoneesi ikuiseksi klassikoksi.
totta vai tarua
Tällaisia kosketusvapaat hanat ovat oikeasti - totuudet myyttien takana
Kosketusvapaat hanat ovat yleistyneet runsaasti. Niitä näkee niin julkisten rakennusten wc-tiloissa kuin myös yhä yleistyvässä määrin kodeissa. Vaikka kosketusvapaat hanat ovatkin tulleet tutummiksi, pyörii niiden ympärillä vielä muutamia myyttejä.Tässä viisi myyttiä ja niihin vastaukset:
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
20226_78500.jpg
Mattamusta väri on tullut jäädäkseen
Mustat hanat ovat tulleet sisustukseen jäädäkseen. Mattamusta on ajaton värivalinta, jonka voit helposti yhdistää minkä tahansa värin tai materiaalin kanssa – se toimii täydellisenä kontrastivärinä korostaen kauniisti muita värejä ja sopii näin täydellisesti nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.Oraksen pinnoitusprosessi tekee hanan pinnasta vahvan ja kestävän. Pinnoite sietää hyvin myös pesuaineita, eikä naarmutu helposti. Tästä huolimatta hanan pinta on silkinpehmeä ja musta pinnoite alleviivaa hanan muotoja, koska mattapintaisen viimeistelyn ansiosta pinta ei heijasta häiritsevästi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton