• Etusivu
  • Varusteet

Valvontakamerat, hälyttimet, älykkäät säilytysratkaisut ja älylukot hallintaan samalla sovelluksella

Kaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Päivitetty 16.04.2024
Abloy_Yale_Ecosystem

Kuvittele koti, joka yhdistää turvallisuuden ja mukavuuden: älylukko avaa oven ilman mekaanista avainta, samalla poistaen hälyttimen käytöstä ja laittaen sisäkameran yksityisyystilaan. Järjestelmää voi hallita vaivattomasti yhden sovelluksen kautta, joka yhdistää älylukot, valvontakamerat ja hälytysjärjestelmän. Voit näin kätevästi valvoa useita kiinteistöjä, kuten kodin ja mökin sekä hallita kaikkia turvalaitteita samasta sovelluksesta.

Kaikki edellä mainittu on nyt mahdollista Yale-ekosysteemillä eli Yale Home -sovelluksella – mutta mitä kaikkia laitteita ja uutuuksia järjestelmä pitää sisällään?

Valvontakamerat monipuolisilla ominaisuuksilla arjen helpottamiseksi

Yale-valvontakamerat tarjoavat kattavan näkymän kotiisi sekä sisällä että ulkona, jotta tiedät aina, mitä tapahtuu riippumatta säästä tai vuorokaudenajasta. Niiden erinomainen Full HD-kuvanlaatu, pimeänäköominaisuus, kaksisuuntainen ääni ja monipuoliset asetukset tekevät kotisi valvonnasta joustavaa ja helppoa suoraan puhelimestasi.

Yale-kamerat ovat helppoja asentaa ja käyttää. Niissä on lisäksi on laaja katselukulma, mikä helpottaa niiden sijoittamista. Liikkeestä käynnistyvä tallennus ja ilmoitukset liikehavainnoista varmistavat, että pysyt ajan tasalla tapahtumista.

Lisäksi voit harkita lisälaitteita, kuten valvontakameralle aurinkokennoa tai ovikellokameralle soittokelloa, joiden avulla voit monipuolistaa kotisi turvajärjestelmää entisestään.

Yale Indoor Camera
© ABLOY

Joustava ja kattava Yale-hälytysjärjestelmä sisä- ja ulkotiloissa

Yale -hälytysjärjestelmä on älykäs ratkaisu monen kokoisille kodeille. Järjestelmä tarjoaa kattavan suojan sekä sisä- että ulkotiloissa. Järjestelmä on helppo muokata omien tarpeiden mukaan lisäämällä siihen haluamiaan turvalaitteita, ja sen laaja valvontasäde ulottuu jopa kilometrin päähän, mikä tekee suurempienkin tonttien valvonnasta vaivatonta.

Yale Smart Alarm -hälytysjärjestelmä on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Yale Home -sovelluksen avulla voi valvoa joustavasti erikseen tai yhdessä eri alueita kodissa ja hallinnoida useita kiinteistöä samalla tilillä. Järjestelmään voi lisätä jopa 100 hälytinlaitetta. Hälytinjärjestelmä toimii hyvin yhdessä muiden Yale-älytuotteiden, johtavien virtuaaliavustajien sekä Philips Hue -älyvalojen kanssa.

Yale-hälytinjärjestelmään kuuluvat muun muassa seuraavia laitteita:

  • Yale Indoor Motion Sensor -liiketunnistin
  • Yale Indoor Window/Door Contact -avaustunnistin
  • Yale Pre Break-In Sensor -tärinätunnistin
  • Yale Indoor Siren -sireeni
  • Yale Smoke Sensor -savuilmaisin
  • Yale Outdoor Motion Sensor -liiketunnistin ulkotiloihin
  • Yale Keypad -näppäimistö hälyttimelle
  • Yale Keyfob -kaukoavain hälyttimelle
  • Yale Button -painonappi hälyttimelle
Yale Liiketunnistin Ulkotiloihin

Älykäs säilytys pitää haitalliset aineet pois saatavilta ja arvokkaan omaisuuden tallessa

Yale-kaappilukko varmistaa, että kotisi haitalliset aineet, kuten siivoustuotteet, alkoholi ja lääkkeet, säilytetään lasten ulottumattomissa. Olipa kotisi yhteiskäytössä tai vuokrattu, Yale-älykaappilukko pitää henkilökohtaiset tavarasi turvassa. Sen helppokäyttöinen muotoilu tarjoaa kätevän ja monipuolisen lukituksen, joka sopii lähes kaikkiin kaappeihin ja vetolaatikoihin.

Yale Smart Safe -turvakaappi on suunniteltu suojaamaan arvokasta omaisuuttasi. Sen teknologia ei ainoastaan ei ole turvallinen vaan käyttömukavuus on myös huipussaan. Yale Home -sovelluksen avulla voit avata ja lukita turvakaapin kätevästi puhelimellasi. Sovelluksen avulla voit myös helposti jakaa käyttöoikeuksia niille, jotka niitä tarvitsevat. Sovellus lähettää lisäksi ilmoituksen, kun turvakaappi avataan tai jos se on jäänyt auki.

Kun yhdistät tuotteet Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisäosaan, voit vastaanottaa reaaliaikaisia ilmoituksia avauksesta tai tarkistaa kuka kaapin on milloinkin avannut, olitpa itse missä päin maailmaa tahansa.

Älylukot tekevät kulkemisesta huolettomampaa ja sujuvampaa

Yale-älylukot tekevät elämästäsi huolettomampaa, oli kotisi sitten omakoti-, rivitalo- tai kerrostalossa. Ne poistavat avainten huolehtimisen taakan ja vapauttavat sinut valvomasta kotia jatkuvasti.

Voit kuitenkin valita itsellesi sopivimman tavan lukita kotiovesi – koodilla, älypuhelimella, kulkutunnisteella tai edelleen mekaanisella avaimella. Voit helposti jakaa myös käyttöoikeuksia lukkoihisi suoraan puhelimesi Yale Home -sovelluksen kautta.

Yale-älylukot tarjoavat helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta, ja ne ovat tunnettuja ABLOY-laadustaan. Valikoimasta löytyy sekä avaimettomia Yale Doorman -älylukkoja että Yale Linus -älylukkoja, jotka voit avata sekä avaimella että puhelimella.

Yale Doorman_l3
© ABLOY

Mistä Yale-turvalaitteita ja älylukkoja voi hankkia?

Lukituslaitteiden asennus onnistuu olemassa olevaan oveesi ammattilaisen toimesta ABLOY-valtuutettujen lukkoliikkeiden kautta tai halutessasi voit asentaa tuotteet itse.

Löydät Yale-älylukot ja turvalaitteet hyvin varustelluista rautakaupoista, elektroniikka-, vähittäistavara- ja kodinkoneliikkeistä.

Löydä lähin liike ja pyydä tarjous

Jos harkitset uuden oven tilaamista, saat ABLOY-lukitukset sekä Yale-älylukot kätevästi suoraan ovitoimituksen yhteydessä. Lukot on saatavilla useimpien ovi- ja talotoimittajien valikoimissa ja toimitetaan asennettuna ovipaketin mukana.

Katso lähin jälleenmyyjäsi

YALE_SmartHouse
© ABLOY
Abloy Oy
Varusteet
koti
lukitus
älykoti
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20234_81384.jpg
Mikä on älylukon todellinen kustannus?
Puhuttaessa älylukoista, moni kuvittelee mielessään luksustuotteen, jollaisia näkyy Hollywood tähtien ovissa ja James Bond elokuvissa tai vähintäänkin vain varakkailla asuinalueilla. Älylukot ovat nykyisin kaikkien saatavilla ja yhä useampi harkitseekin älylukon hankkimista.
20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
20156_43548.jpg
Etäohjattava älylukko kotiisi
Luotettava lukitus kuuluu turvallisen kodin perusominaisuuksiin. Kun tähän lisätään etäohjausmahdollisuus, helpottaa se useita arjen tilanteita. Voit tarkistaa tuliko lähtiessäsi ovi lukkoon sekä lukita sen tarvittaessa. Mobiilisovelluksen avulla saat myös tiedon kun lapset saapuvat kotiin.
20203_63064.jpg
Miksi espoolainen rivitaloyhtiö hankki älylukot?
Kun espoolaisessa rivitalokohteessa alettiin suunnitella vanhan lukitusjärjestelmän vaihtoa, oli yhdellä satunnaisella rautakauppareissulla lopputuloksen kannalta suuri merkitys. Silloin taloyhtiön hallituksen jäsen Juha Sääskilahti törmäsi uudenlaiseen älylukkoratkaisuun, joka herätti heti kiinnostuksen. Tarkemmalla tutustumisella selvisi, että kyseessä oli Abloy-tuoteperheeseen kuuluva Yale Doorman -älylukko, jossa oli juuri niitä ominaisuuksia, joita espoolaisen taloyhtiön hallitus oli etsinyt. Lisäksi hinta oli kilpailukykyinen perinteisten mekaanisten järjestelmien rinnalla.
20208_66199.jpg
Näkökulma taloyhtiön terveysturvallisuuteen
Digitaaliset lukitusjärjestelmät kasvattavat suosiotaan taloyhtiöissä ja niiden tuomat hyödyt ovat ilmeisiä myös tämän hetkisessä muuttuneessa maailmantilassa, jossa ylimääräisiä ihmiskontakteja pyritään välttämään.Erilaiset älykkäät lukitusratkaisut ovat tätä päivää ja lisäävät turvallisuutta monella tapaa. Haluamme tässä artikkelissa nostaa esiin terveysturvallisuusnäkökulman, joka mietityttää monia tällä hetkellä.
20213_69572.jpg
Kadonnut avain saattaa tulla taloyhtiölle kalliiksi
Lukitusjärjestelmän uusiminen tulee monelle taloyhtiölle vastaan saneerauksien yhteydessä. Monisyistä kokonaisuutta hankittaessa kannatta panostaa tarjouspyyntöön. Helsingin Metsäpurontiellä pyydettiin asiantuntija mukaan neuvomaan jo hankintavaiheessa. Yhtiö hyödynsi myös Abloyn etukampanjan, ja lunasti yhden avaimen kullekin huoneistolle veloituksetta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton