• Etusivu
  • Remontti

WC-istuimien uusi standardi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Julkaistu 01.02.2019Päivitetty 16.05.2023
20192_56156.jpg

IDO Glow Rimfree® wc:issä ei ole lainkaan perinteistä likaa ja bakteereja keräävää huuhtelukaulusta, mikä parantaa wc:n hygieenisyyttä ja helpottaa siivousta.

Perinteisten wc-istuimien sisäreunaa kiertää huuhtelukaulus, jonka avulla huuhteluvesi ohjataan kulhon eri puolille. Tekniikka on sinällään toimivaa, mutta huuhtelukauluksen alla on oivallinen paikka lialle ja bakteereille. IDO Glow Rimfree® on aivan uudenlainen wc-istuin, josta on jätetty huuhtelukaulus kokonaan pois. Tämä merkitsee helpompaa puhdistettavuutta ja korkeampaa hygieniaa wc-tiloissa.

Lisäksi IDO Glow wc:iden patentoitu huuhtelutekniikka takaa tehokkaan huuhtelun, mutta säästää samalla vettä aiempiin malleihin verrattuna. Niin ikään helposti puhdistettava Smart-lasite ja sisäänrakennettu Fresh wc -raikastintoiminto helpottavat arjen askareita.

20192_56140.jpg
Info

Info

IDO Rimfree -wc:n edut:

  • Rimfree® wc:ssä ei ole huuhtelukaulusta, jossa lika ja bakteerit voivat piileksiä
  • Smart -lasite ja täysin sileä pinta helpottavat wc:n siivousta
  • Vettä säästävä huuhtelu, 4 ja 2 litraa
  • Vähemmän tarvetta puhdistusaineille, parempi ympäristölle
  • WC-istuinkansi helposti irrotettavalla Quick Release -toiminnolla
  • Soft Close -kansi laskeutuu kevyesti, eikä kolahda
  • Kätevästi raikas - sisäänrakennettu Fresh WC -raikastintoiminto!
  • Fresh WC -raikastintuoksuina Ocean ja Lime
  • Valmistettu Suomessa

Tutustu Rimfree wc:hen
20192_56157.jpg

Uudista WC:si

IDOn helposti puhdistettavat Rimfree® -wc-istuimet sisältävät monia etuja. Mallistosta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen wc-tilaan. Voit valita seinä- tai lattiakiinnitteisen wc-istuimen, sekä vaihtoehtoisesti modernin-, sulavalinjaisen-, pyöreän tai kulmikkaan mallin.

Mallistoissa on valinnan varaa: kaikki IDO Glow -sarjan wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree® -malleja ja lisäksi huuhtelukaulukseton ratkaisu löytyy myös IDO it! ja Pozzi Ginori -seinä-wc-istuimista. Lue lisää Suomessa valmistetusta IDO Glow -mallistosta täältä: www.ido.fi/glow

Info

Info

Ammattilaisen avuksi

IDO-tietopankistaa löydät kootusti asennusohjeet, hoito-ohjeet, tekniset tuotekortit, räjäytyskuvat sekä sertifikaatit kätevän hakutoiminnon avulla.

3D-objektit ja CAD-tiedostot löydät 3D-objektikirjastosta.

20194_57142.jpg
Geberit Oy
Remontti
sauna
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
Geberit / IDO
IDO Seven D:
Kylpyhuone on tänä päivänä yhtä tärkeä osa kodin sisustusta kuin keittiö ja olohuone. Tutkimusten mukaan siellä vietetään yhä enemmän aikaa – huolehditaan perushygieniasta, mutta myös rentoudutaan ja hemmotellaan itseään. IDO Seven D vastaa kasvavaan kylpyhuoneiden sisustustrendiin ja kokonaisratkaisujen tarpeeseen.
20214_69878.jpg
Olisiko aika laittaa kodin pinnat ja lämmitys kuntoon?
Miltä kotisi näyttääkään kevätauringon valossa? Tuntuvatko pinnat kolhiintuneilta vai onko vain aika ajanut niiden ohitse? Tekivätkö talven paukkupakkaset kodistasi kylmän? Kiuaskaan ei enää lämmitä saunaa kuten ennen.Olisiko siis aika laittaa kodin pinnat ja lämmitys kuntoon?
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
201611_47773.jpg
Taloyhtiöiden päättäjät - onko injektointi tuttua?
Eskon Oy on pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka suorittaa mm. betonirakenteiden vesivuoto-, letku-, ja halkeamainjektointeja pitkällä kokemuksella. Eskon Oy on tehnyt erilaisia injektointitöitä jo vuodesta 1988 lähtien.Injektointimenetelmiä on useita. Injektoimalla voidaan kunnostaa esimerkiksi betonihalkeamia, vesivuotoja ja tiiliseiniä. Olemassa olevien betoni- ja tiilirakenteiden kunnostaminen on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin vanhan purku ja uuden rakentaminen. Eskon on tehnyt injektointeja mm. parkki-, auto- ja uimahalleihin sekä kunnostaneet asuintalojen parvekkeita.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton