• Etusivu
  • Talo

Uusi kotimainen seinä-wc, joka sopii pieneenkin tilaan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 08.05.2023
20233_81079.jpg

IDO Glow 68 on ilmeeltään ajaton wc-istuin, jonka käytännölliset ominaisuudet sopivat kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin.

IDOn uusi Glow 68 on pelkistetyn tyylikäs seinä-wc-istuinmalli, joka on helppo asentaa ja puhdistaa. Kompaktin kokonsa ansiosta istuin sopii hyvin myös pieneen kylpyhuoneeseen, jossa jokaisella sentillä on merkitystä.

Suomen vanhimpiin ja suosituimpiin kylpyhuonebrändeihin kuuluva IDO on laajentanut tunnettua Glow-sarjaansa uudella seinäasenteisella wc-istuimella. Tammikuussa markkinoille tulleessa IDO Glow 68 -mallissa käytännöllisyys yhdistyy linjakkaaseen pohjoismaiseen muotoiluun.

Skandinaavisen tyylikäs wc-istuin sopii kaikenlaisiin kylpyhuoneisiin. Malli on syvyydeltään vain 50,5 senttimetriä, mikä tekee siitä loistavan valinnan myös pienempiin kylpyhuoneisiin, joissa jokaisella sentillä on väliä.

Istuimen ja pintojen puhtaanapitoa helpottavat vapaan lattiatilan ja piilotetun vesisäiliön lisäksi huuhtelukaulukseton Rimfree®-huuhteluteknologia sekä erityisen kestävä, likaa hylkivä IDO Smart -lasite.

– Kehittäessämme uusia tuotteita pidämme mielessä niin ammattilaisten kuin loppukäyttäjien tarpeet. Siksi IDO Glow 68 -mallissa on huomioitu niin asentajien kuin kuluttajien arkea helpottavat ominaisuudet, kertoo tuotepäällikkö Tapio Aaltonen.

Lue myös:Kylpyhuonetrendit 2023 – klassinen eleganssi yhdistyy rohkeisiin väreihin

Puhtaanapitoa helpottaa muistakin Glow-sarjan wc-istuimista tuttu huuhtelukaulukseton Rimfree®-tekniikka.
Puhtaanapitoa helpottaa muistakin Glow-sarjan wc-istuimista tuttu huuhtelukaulukseton Rimfree®-tekniikka.
Wc-istuimen mukana tulee kovamuovinen ja pehmeästi sulkeutuva kansi, joka on helppo kiinnittää, säätää ja irrottaa EasyFix-saranoilla.
Wc-istuimen mukana tulee kovamuovinen ja pehmeästi sulkeutuva kansi, joka on helppo kiinnittää, säätää ja irrottaa EasyFix-saranoilla.

Uuden mallin mukana tulee erityinen asennusjärjestelmä, Easy Fast Fixing eli EFF3, joka on jo tullut tutuksi muista Geberit-konsernin valmistamista seinäasenteisista wc-istumissa.

– IDO Glow 68 -istuimen asentaminen on Geberit Duofix -asennuselementin avulla vaivatonta. Asennus onnistuu vaikka yhdellä kädellä samalla kun toinen käsi tukee istuinta, Aaltonen kertoo.

Pehmeästi sulkeutuva kovamuovinen istuinkansi kiinnitetään ja säädetään helposti EasyFix-saranoiden ansiosta. Kannen voi irrottaa puhdistusta varten vetämällä sitä tietyssä kulmassa. Tarvittaessa saranat voidaan myös lukita, mikä estää istuimen kannen irrottamisen esimerkiksi julkisissa wc-tiloissa.

Lue myös:Seinä-wc:t yleistyvät taloyhtiöiden kylpyhuoneissa – uhka vai mahdollisuus?

Kotimainen seinä-wc on vastuullinen valinta

Uudet IDO Glow 68 -istuimet valmistetaan IDOn omalla tehtaalla Tammisaaressa, minkä ansiosta tuotteen matka tehtaalta suomalaisten kylpyhuoneisiin on lyhyt. Myös puolet IDOn wc-istuinten valmistusmateriaaleista tulee Suomesta.

– Meille kotimaisuus tarkoittaa ennen kaikkea laatua, vastuullisuutta ja lyhyitä toimitusketjuja. Siksi haluamme säilyttää keramiikkavalmistuksen Suomessa myös jatkossa, toteaa Aaltonen.

IDOn keramiikkatuotteille on saatavilla EPD-ympäristöseloste, joka sisältää rakennuksen elinkaariarvioinnin laatimiseen sekä Green Building -sertifikaattien hakemiseen tarvittavat tiedot. IDO-tuotteille myönnetyt ISO-sertifikaatit varmistavat korkeimpien laatuvaatimusten toteutumisen.

IDOn kylpyhuonetuotteet 2023 – katso esite >>>

Istuin asennetaan Geberit Duofix -seinä-wc-elementin kanssa, jonka huuhteluun on valittavissa iso tai vettä säästävä pieni huuhtelu. Huuhtelujen vesimääriä voidaan tarvittaessa säätää helposti myös asennuksen jälkeen.
Istuin asennetaan Geberit Duofix -seinä-wc-elementin kanssa, jonka huuhteluun on valittavissa iso tai vettä säästävä pieni huuhtelu. Huuhtelujen vesimääriä voidaan tarvittaessa säätää helposti myös asennuksen jälkeen.
Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton