• Etusivu
  • LVI

Vuoden ensimmäinen golf-kutsu

Rakentajan toimitus
Julkaistu 13.01.2010
20101_19839.jpg

Kuvassa vasemmalla Markku Murto Eterasta, Keijo Tulokas Uponorilta ja Mika Rajamäki SPU:sta.

Toukokuun viimeinen torstai on se perinteinen kilpailupäivä. Niin nytkin. Merkitsepä siis muistiisi torstai 27.5. ja koko päivä! Aloitamme nimittäin päivän miniseminaarilla eli yhteenvedolla rakentamisen ja sen merkittävimmän palvelun päivän tilanteesta. Paikalle siis voi – ja kannattaa – tulla, vaikka et pelaisikaan, vielä, sillä kilpailun ohella voivat halukkaat tutustua golfin alkeisiin ammattimaisen opettajan (golf-pro) ohjauksessa. Varaudu myös siihen, että kipinä tarttuu ja polttaa…

Paikka on vielä auki, mutta fifty-sixty se on Pori ja Kalafornia. Tapahtumasta lähetetään erillinen kutsu.

LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202212_78868.jpg
Lataa älylaitteesi turvallisesti - vinkit, miten välttää sähkölaitepaloja
Suomalaisiin koteihin on vähitellen hivuttautunut yhä enemmän elektroniikkaa. Erilaisten älylaitteiden myötä myös tarve erilaisten laitteiden lataukselle on kasvanut. On olemassa kuitenkin muutamia selviä sääntöjä, joiden avulla lataat laitteesi turvallisesti vuodesta toiseen.
20228_79425.jpg
Pikkuvihreä: Käymälä- ja jätevesiratkaisuja niin omakotitaloon kuin vapaa-ajanasuntoon
Pikkuvihreä perustettiin vuonna 1993. Perheyritys on erikoistunut ekologisiin käymälöihin, jäteveden puhdistukseen sekä kompostointiin. Pikkuvihreä valmistaa suuren osan tuotteistaan, mutta myös maahantuo valikoituja toisten valmistajien malleja sekä jälleenmyy monia laatumerkkejä.
20116_26627.jpg
Epäkeskohiomakoneet
Boschin uudet PEX 300 AE- ja Pex 400 AE –epäkeskohiomakoneet toimivat tasaisesti mitä erilaisimpien kohteiden ja materiaalien hionnassa. Hionnan lisäksi näitä monipuolisia uuden sukupolven epäkeskohiomakoneita voi käyttää myös kiillottamiseen.Katso tekniset tiedot ja tilaa Jäsentukusta...
20139_36247.jpg
KASTELLIN JUHLASYKSY ALKAA VIIKONLOPPUNA 14.9.–15.9.2013!
KASTELLI 20 VUOTTA OSTETUIN!Tänä syksynä Kastelli juhlii 20 vuotta jatkunutta suosiotaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä! Tuoreen rakentajatutkimuksen mukaan peräti 15 % rakentajista valitsee kodikseen Kastellin.Tule mukaan viikonlopun tapahtumiin ja totea itse, miksi Kastelli on kaksin verroin muita halutumpi!
20113_24683.jpg
Monier aluskate - suojaa talosi
Kunnon aluskate on halpa henkivakuutus talolle. Se suojaa rakenteita vielä siinäkin vaiheessa, kun varsinainen katemateriaali väsyy.Komea katto kaunistaa rakennusta, mutta ensisijaisesti sen tehtävänä on nimenomaan pitää talo kuivana. Sen on suojattava taloa kosteudelta aina, myös myrskyllä ja nopeasti vaihtelevissa sääolosuhteissa. Jos katto ei tähän pysty, syntyy ongelmia ja jopa yllättävän nopeasti.
201112_28937.jpg
Yhdellä hakemuksella monta asuntolainatarjousta!
On ajanhukkaa täyttää samoja hakemustietoja monen lainantarjoajan lomakkeisiin ja lähettää niitä yksitellen eteenpäin. Etua.fi lainapalvelun idea on, että saat yhdellä hakemuksella mahdollisimman hyvät asuntolainatarjoukset. Vertaile tarjouksia keskenään ja valitse niistä itsellesi sopivin vaihtoehto. Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta! Palvelu on maksuton.Hae uusi asuntolaina tai kilpailuta nykyinen

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton