• Etusivu
  • Rakentaminen

Käymälä- ja jätevesiratkaisuja niin omakotitaloon kuin vapaa-ajanasuntoon

Tiina PainokallioKaupallinen yhteistyö Pikkuvihreä
Julkaistu 19.08.2022Päivitetty 14.11.2023
20228_79425.jpg

Nykyaikainen sisävessa voi olla myös kompostoiva ja tyylikäs.

Pikkuvihreä perustettiin vuonna 1993. Perheyritys on erikoistunut ekologisiin käymälöihin, jäteveden puhdistukseen sekä kompostointiin. Pikkuvihreä valmistaa suuren osan tuotteistaan, mutta myös maahantuo valikoituja toisten valmistajien malleja sekä jälleenmyy monia laatumerkkejä.

Pikkuvihreä yrityksenä

Pikkuvihreän valikoimista löytyy käymälä- ja jätevesiratkaisuja niin vapaa-ajan asuntoihin, koteihin kuin julkisiinkin kohteisiin. Pikkuvihreä on toimittanut tuotteita valtavasti myös matkailukohteisiin, siirtolapuutarhoihin sekä erilaisille retkeilyalueille. Ota rohkeasti yhteyttä ja asiantuntijat suunnittelevat kohteeseesi sopivimman ja ekologisimman käymälä- ja jätevesiratkaisun.

Pikkuvihreä on vahvasti verkkokauppaan suuntautunut yritys, mutta Rymättylän kirkonkylässä sijaitsevassa myymälässä pääsee tutustumaan myyntinäyttelyyn ja tuotteita pääsee myös testaamaan. Myymälässä on esillä lähes kaikki tuotteet ja monet niistä ovat myös paikanpäällä käytössä. Verkkokaupasta löydät valtavasti lisätietoa ja vinkkejä tuotteista, niiden asennuksesta ja käytöstä. Asiakaspalvelua saa puhelimitse, Whatsappin välityksellä ja sähköpostitse, joten jos hakemaasi tietoa ei löydy, laita viestiä tai soita.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa

Käymälä- ja jätevesiratkaisuja jo lähes 30 vuoden kokemuksella

Vuosien kokemuksella on merkitystä. Pikkuvihreä on toiminut jo lähes 30 vuoden ajan alansa huipulla ja ovat ehdottomia alansa asiantuntijoita. Pikkuvihreän osaaminen ei rajoitu ainoastaan Suomeen, sen käymälöitä on maailmalla muun muassa Perun Andien sekä Islannin kansallispuistoissa.

Pikkuvihreä on osallistunut useisiin alan kansainvälisiin merkittäviin tapahtumiin, kuten World Toilet Summit- käymälätapahtumiin Singaporessa 2001, Beijingissä 2004 ja Philadelphiassa 2010. Yritys on saanut arvostetun Agenda21 -ympäristötekopalkinnon vuosina 1998 ja 2005. Yrityksellä on jälleenmyyjiä ympäri maailmaa ja se on aktiivinen Käymäläseura Huussissa. Käymäläprojekteja on käynnissä tällä hetkellä muun muassa Mongoliassa, Australiassa, Islannissa sekä Ugandassa.

Suomalaisia kuivakäymäläratkaisuja arvostetaan maailmalla ja Pikkuvihreä haluaa omalta osaltaan olla parantamassa maailman sanitaatiotilannetta.

Luonnollinen ei ole häpeällistä.
Meripalo Oy

Tuotteet ja palvelut

Pikkuvihreällä on vuosien kokemus käymälöiden, jäteveden puhdistuksen ja kompostoinnin kanssa ja koko valikoima perustuukin ympäristöystävällisyyteen, laatuun ja tarkkaan testattujen tuotteiden toimivuuteen käytännössä. Yrityksen ydinosaamista ovat kuivakäymälät, harmaan veden puhdistus, kompostointi sekä näihin liittyvät tarvikkeet. Asiakasta palvellaan myös tuotteen oston jälkeen antaen tukea ja neuvontaa tuotteiden käyttöön liittyen.

Pikkuvihreän omia tuotemerkkejä ovat Green Toilet -kompostikäymälät sekä GeoTrap harmaan veden puhdistustuotteet.

Tutustu valikoimaan:
Kuivakäymälät
Jätevesiratkaisut
Kompostointi
Juomaveden puhdistus

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Pikkuvihreä
Rakentaminen
wc
asuminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Mikä kuivakäymäläratkaisu olisi paras?
Voiko WC:tä käyttää sähkökatkon aikana? Onko kuivakäymälä käytettävissä?
On yleisesti tiedossa, että sähköjen ollessa kiinteistöstä poikki, tulee vedenkäyttöä välttää. Esimerkiksi vessoja ei voi välttämättä vetää kuin kerran, sillä sähkökatkon aikana vedentulokin saattaa katketa, eikä vesisäiliö tuolloin täyty. Hankalaa, eikö? Muutaman tunnin sähkökatko ei tuota valtaosalle erityistä harmia, mutta entäpä jos tilanne kestääkin useita tunteja tai vuorokausia? Onko sinun kodissasi käytettävissä varavessaa, joka ei tarvitse toimiakseen sähköä tai vettä?Pikkuvihreän kattavasta valikoimasta löytyvä kompostoiva käymälä toimii myös silloin kun vettä ja energiaa ei ole tarjolla.
20228_79270.jpg
Uudentyyppinen sisäkuivakäymälä ei haise
Jokaisella meistä on muistissaan käymäläkokemus pihapiirin perällä sijaitsevassa pimeähkössä ulkohuussissa, jossa lentelee kärpäslegioona ja mätänevä käymäläjäte haisee pistävästi nenään. Näissä ulkohuusseissa käymäläjäte on päästetty alinomaa vain isoon saaviin. "Haiseeko se?" onkin yleisin kysymys, jota Pikkuvihreän asiantuntijoille esitetään ensimmäisenä, kun asiakas tulee tutustumaan uudenlaisiin kuivakäymälöihin. Uudentyyppinen posliininen sisäkuivakäymälä ei haise, kuten vanhat perinteiset huussit tekevät.
20234_81368.jpg
Miten valitaan nykymääräysten mukainen käymälä ja harmaavesi­suodatin?
Aurinko lämmittää jo ihanasti jokaisen poskia ja tuleva mökkikausi odottaa ihan nurkan takana alkuaan. Yleisin ratkaisu mökeillä on edelleenkin, vuosikymmenten jälkeen, itse rakennettu kompostoiva käymälä. Takavuosikymmeninä hajuhaitat ja jätöksiin pesiytyneet kärpäset olivat suorastaan hellepäivän painajainen. Nykyään kaikki on toisin. Laki edellyttää, että kuivakäymälän jätökset kerätään tiiviille pohjalle, eikä käsittelemätöntä jätettä saa haudata maahan. Täten varmistetaan, etteivät mahdolliset taudinaiheuttajat ja erilaiset bakteerit kulkeudu vesistöihin. Käymäläjätteet tulee kompostoida, ja Pikkuvihreä tarjoaa mökkiläisille parhaat ratkaisut.
Akvatek viemärihuolto
Viemärin huolto: miksi viemäri tulee huoltaa?
Viemärin todellinen kunto saattaa tulla monelle yllätyksenä. Putkiston läpi kulkee paljon erilaista jätettä jo ihan vuositasolla. Vaikka ajattelisi, että hyvällä huuhtelulla ja säännöllisellä käytöllä viemärilinjasto pysyisi suhteellisen puhtaana, voi todellisuus olla kuitenkin jotain paljon karumpaa. Ikääntyvän viemäriputken sisään nimittäin kertyy tavaraa - rasvaa sekä muuta jätettä.
20101_20061.jpg
Taloyhtiön kunnossapito- ja muutostyöt
Kunnossapitovastuu yhtiön rakennuksesta ja muista tiloista jaetaan osakkeenomistajien ja yhtiön kesken asunto-osakeyhtiölain 4. luvun ja 2 §:n säännösten mukaisesti. Laista aiheutuva kunnossapitovastuu on sikäli tahdonvaltainen, että yhtiöjärjestyksessä voidaan määrätä laista poikkeavasti kunnossapitovastuun jaosta. Asunto-osakeyhtiölain velvoitteista kertoo porilainen asianajaja Markku Asmala Asianajotoimisto Asmala Härmäläinen Santavuo Oy:stä.
20213_68919.jpg
Lemmikit taloyhtiössä
Yhä useammassa perheessä on lemmikkieläin tai -eläimiä. Taloyhtiöissä tämä merkitsee lemmikillisten ja lemmikittömien asukkaiden rinnakkaiseloa, mikä edellyttää joskus molemminpuolista huomaavaisuutta. Lemmikkieläinten pidosta, säännöistä ja rajoista keskustellaan usein myös vuokranantajan ja vuokralaisen välillä vuokrasopimusta laadittaessa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton