• Etusivu
  • Rakentaminen

Nyt yhdellä hakemuksella monta asuntolainatarjousta!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.12.2011
201112_28937.jpg

Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta!

On ajanhukkaa täyttää samoja hakemustietoja monen lainantarjoajan lomakkeisiin ja lähettää niitä yksitellen eteenpäin. Etua.fi lainapalvelun idea on, että saat yhdellä hakemuksella mahdollisimman hyvät asuntolainatarjoukset. Vertaile tarjouksia keskenään ja valitse niistä itsellesi sopivin vaihtoehto. Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta! Palvelu on maksuton.

Hae uusi asuntolaina tai kilpailuta nykyinen

Näin palvelu toimii

1. HAE
Aloita suoraan hakemuslomakkeesta tai käytä laskinta sopivan lainan valitsemiseksi. Jos laina haetaan yhdessä yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa, hänen tietonsa täytetään "Rinnakkaishakija" –välilehdelle. Lähetä hakemus. Saat sähköpostiisi vastauksen niistä pankeista, jotka olemme sinulle valinneet.

2. VERTAA
Pankit ottavat sinuun yhteyttä ja kutsuvat jatkoneuvottelun pankkikonttoriin. Monet pankit antavat jo tässä vaiheessa alustavan lainalupauksen tai ainakin hintahaarukan lainamarginaalille. Sinun kannattaa myös huomioida lainasta sopiessasi, mikä olisi lainan kuukausittaiseen takaisinmaksuun sopiva eräpäivä, otatko mahdollisesti lainaturvavakuutuksen, tarvitsetko lyhennyksettömiä vuosia laina-ajan alkuun jne.

3. VALITSE
Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse niistä sinulle sopivin. Varsinainen lainasopimus allekirjoitetaan pankkikonttorissa, kun pankki on tehnyt lopullisen luottopäätöksen saatuaan kohteen ja muut luottopäätöksentekoon tarvitsemansa tiedot.

Tutustu palveluun tästä

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3198.jpg
Vesivek-sadevesijärjestelmä
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi rakennusten homevaurioihin.Kunnollinen sadevesijärjestelmä ei ole joukko räystäälle ripustettuja tavaroita, vaan pitkäikäinen ratkaisu talon suojaamiseksi sadevedeltä. Eri seinä- ja kattomateriaaleilla ja eri runkorakenteilla luotettava kiinnitys edellyttää eri asioita. Tämän vuoksi on sekä sadevesijärjestelmien että kattoturvatuotteiden asennus syytä jättää ammattilaiselle. Antamalla asennus ammattilaisille, saadaan takuu tuotteiden lisäksi myös asennukselle. Kuluttajalle merkitystä on nimenomaan asennustakuulla, pelkkä materiaalitakuu ei riitä.
20199_59709.jpg
Energiaremontin voi tehdä myös vähitellen
Ilma-vesilämpöpumppujen suosio kasvaa huimaa vauhtia. Tähän on kaksi syytä. Toimivasta lämmitysjärjestelmästä, jolla on vielä käyttöikää, ei tarvitse luopua, mutta lämmityskustannukset laskevat reippaasti. Toinen syy on hankintahinta.
200612_2283.jpg
Vantaan Energia
Sähköenergiamuotoja on tarjolla useisiin eri tarpeisiin, jolloin jokaiselle taloudelle löytyy sopivin vaihtoehto helposti. Vantaan Energia tarjoaa muun muassa yleissähkö- sekä aikasähkösopimuksia. Yleissähkö sopii kotitalouksille, joilla ei ole sähkölämmitystä. Se on edullinen tuote silloin, kun sähkönkäytöstä pääosa tapahtuu päivällä. Aikasähkö on hinnaltaan kilpailukykyinen vaihtoehto, kun sähkönkäytöstä vähintään puolet ajoittuu yöajalle ja pyhäpäiviksi. Yösähkö on reilusti edullisempaa kuin päiväsähkö, joten pienikin sähkönkäytön siirto yöajalle tuo selvää säästöä.
20111_24169.jpg
Tulikiven uutuutena takka-haudutusuuni Norva
Takka-haudutusuuni Norva tarvitsee vain takkatulen. Haudutusuuni lämpiää takkaan sytytetyn tulen voimalla. Hauduttamalla voi tehdä monenlaisia ruokia tai haudutusuunia voi käyttää ruoan lämpimänä pitämiseen. Selkeälinjaisen Norvan haudutusuuni on päällystetty kaakeleilla, jotka on helppo pitää puhtaana.
20228_78285.jpg
Toteuta takkahaaveesi nyt! Tässä tietoa erilaisista vaihtoehdoista
Joka vuosi syksyn koleus ja talvipakkaset saapuvat. Niihin kannattaakin varautua hyvissä ajoin. Toimi heti takkaoston kanssa, niin voit vielä vaikuttaa oman Tulikivi-takkasi toimitusajankohtaan ja käyttövalmiuteen. Unelma omasta takasta voidaan toteuttaa useimmiten myös, vaikkei nykyisessä kodissa olisi entuudestaan takkaa tai edes takkavarausta.
20154_42976.jpg
Näin tasoitat eri lattiapinnat
Omakotitalon lattioissa vaaditaan suoruutta tai kallistuksia huoneen käyttötarkoituksesta riippuen. Weberin lattiatasoitteilla on mahdollista tehdä ohutta tasaista pintaa, paksuja täyttöjä tai kylpyhuoneen lattian kallistuksia. Weberin tuotevalikoimasta löytyy tasoitteita niin betoni- kuin puualustallekin. Normaalisti muutamassa päivässä kuivuvien tasoitteiden lisäksi valikoimassa on myös muutamissa tunneissa kuivuvia pikatasoitteita.Kaikki lattiatasoitteet sopivat betonilattioiden tasoittamiseen, minkä lisäksi Weberin valikoimasta löytyy lattiatasoitteita myös saneerauskohteisiin, joissa alustana voi olla esimerkiksi heikko betoni, puu-, klinkkeri tai muovimatto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton