• Etusivu
  • LVI

Hyvää voi kehittää vieläkin paremmaksi: Kolme syytä tutustua uudenlaiseen lattia-wc-istuimeen

Kaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 28.03.2024
IDO Glow Art TurboFlush

© IDO

Wc-käynti on jokaiselle jokapäiväistä. Jokapäiväisestä toimenpiteestä on mahdollista tehdä entistä ympäristö- ja käyttäjäystävällisempää. Luonnon resurssimme ovat rajalliset, jolloin tuotteiden kestävyys ja alhainen vedenkulutus nousevat keskiöön. Käyttäjäystävällisyyttä voi tarjota istuimen helppo puhdistettavuus ja wc-käynnin hiljaisuus, joka on arvossaan erityisesti yöaikaan.

Saniteettiteknologian ja -keramiikan kotimainen markkinajohtaja IDO on kehittänyt entistä paremmaksi uutta lattia-wc-istuinta. Tässä kolme syytä tutustua ensiluokkaiseen lattia-wc-istuin -uutuuteen.

1. Valitse hiljainen wc-käynti – perheenjäsenetkin saavat olla yöllä rauhassa

Vaikka seinä-wc-mallit yleistyvät ja kehittyvät, lattia-wc-istuimet ovat edelleen yleisimpiä valintoja kotien kylpyhuoneisiin. Olemassa olevaakin voidaan kehittää edelleen vieläkin paremmaksi. Pitkän linjan saniteettituotteiden kehittäjällä, IDO:lla ollaan ylpeitä uudesta teknologisesti ensiluokkaisesta IDO Glow Art TurboFlush -lattia-wc-istuimesta. Uusi lattia-wc-istuin tarjoaa erittäin tehokkaan ja hiljaisen huuhtelun vähäisellä vedenkulutuksella.

IDO Glow Art TurboFlush -istuin on testattu perusteellisesti tuotekehityksen osana. Tulokset osoittavat, että uutuus voi hyvinkin olla markkinoiden tehokkain ja hiljaisin lattia-wc-istuin.

Istuimen muotoilu ja optimaalinen veden virtaus varmistavat, että yksi huuhtelukerta riittää. Vaikka huuhtelutehoa on lisätty, äänenvoimakkuus on vähentynyt dramaattisesti. Näin vessakäynti onnistuu esimerkiksi yöllä häiritsemättä muita perheenjäseniä.

Hiljaisuus perustuu wc-kulhossa epäsymmetrisen huuhtelukauluksettomaan sisäosamuotoiluun yhdessä innovatiivisen TurboFlush-huuhtelutekniikan kanssa. Kun wc huuhtelee, vesi virtaa kulhoon voimakkaasti spiraalin muotoisesti. Tämän optimoidun menetelmän ansiosta TurboFlush -huuhtelutekniikka minimoi myös wc-kulhon puhdistustarpeen, joka takaa puhtaamman lopputuloksen.

Hiljaisen käytön varmistaa myös istuimen mukana toimitettava hitaasti ja äänettömästi sulkeutuva istuinkansi.

<p data-block-key="qyyb3">IDO Glow Art TurboFlush on hydrauliikaltaan huippuluokkaa. Veden virtausta optimaalisesti ohjaava muotoilu varmistaa, että yksi huuhtelukerta riittää.</p>
IDO Glow Art TurboFlush on hydrauliikaltaan huippuluokkaa. Veden virtausta optimaalisesti ohjaava muotoilu varmistaa, että yksi huuhtelukerta riittää.
© IDO

2. Valitse vettä säästävä ja kestävä tuote

IDO Glow Art TurboFlush on erittäin tehokas, mutta samalla se tarjoaa markkinoiden alhaisimman vedenkulutuksen, joka on 4 ja 2 litraa huuhtelua kohden, kuten muutkin IDO-istuimet. Lisäksi huuhteluveden määrää voi asentaja tarvittaessa säätää helposti 3 ja 6 litraan huuhtelupainikkeen kautta.

Ympäristöystävällisin kylpyhuonekaluste on sellainen, joka kestää pitkään käytössä. IDO Glow Art TurboFlushin huuhtelua on testattu tuotekehityslaboratoriossa vastaamaan 50 vuoden käyttöä. Uuden istuimen venttiilit ovat samat kuin muissa IDO Glow -sarjan malleissa, ja IDO tarjoaa näille varaosille 10 vuoden saatavuustakuun, mikä pidentää käyttöikää entisestään.

IDO Glow Art TurboFlush -istuimella on EPD-ympäristöseloste, mikä mahdollistaa ympäristövaikutusten vertailun ja todennetusti kestävät valinnat kaikkiin rakennushankkeisiin.

3. Valitse asennuksen helppous ja ylläpidon vaivattomuus

IDO Glow Art TurboFlush -istuimeen sisältyy hitaasti sulkeutuva istuinkansi, joka on helppo irrottaa puhdistusta varten Quick Release -ominaisuuden ansiosta. Istuimen asennus sujuu ammattilaiselta nopeasti vaivattomasti ja se kiinnitetään lattiaan silikonilla tai liimamassalla. Vesiliitäntä on oikealla ja voidaan vaihtaa helposti vasemmalle.

Istuimessa on huuhtelukaulukseton muotoilu ja erityisen sileä IDO Smart -lasite, jotka tekevät siitä helpon pitää puhtaana sekä kotona että julkisissa tiloissa. Nämä pienet ja huolella harkitut yksityiskohdat todella helpottavat loppukäyttäjän arkea.

Lisäraikkautta tarjoavat Fresh WC -raikastinpuikot, jotka voidaan asettaa huuhtelupainikkeen kautta, tuoden miellyttävän tuoksun huuhteluveteen.

SpiraArt_GlowArt_turboflush
© IDO
Info

Info

IDO Glow Art Turbo Flush -wc-istuin lyhyesti

  • IDO Glow Art TurboFlush -lattia-wc-istuin tarjoaa tehokkaan ja hiljaisen huuhtelun, mikä mahdollistaa yöllä käymisen häiritsemättä muita.
  • Wc-istuin tarjoaa alhaisen vedenkulutuksen ja kestää pitkään käytössä.
  • Asennus on nopeaa, ja istuin on suunniteltu helposti puhtaana pidettäväksi. 
  • Fresh WC -raikastinpuikot tuovat lisäraikkautta.
Geberit Oy
LVI
kylpyhuone
wc
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

IDO Glow Art TurboFlush
Tiesitkö tämän muotoilun helmestä, joka löytyy useimmista vessoista? Tutustu pieneen historiikkikatsaukseen
Mikä on se suomalaisen muotoilun helmi, joka löytyy lähes jokaisen suomalaisen kodista, työpaikalta tai vapaa-ajan asunnolta? Jopa eduskunnassa ”istuntoja” pidetään kyseisellä posliinisella istuimella. Sehän on tietysti IDOn ikoninen wc-istuin, joka on 150 vuodessa valloittanut suomalaisten sydämet ja saniteettitilat.Otetaanpa pieni katsaus, miten tähän tilanteeseen on päädytty. Mitä innovaatioita IDOn historia ja tulevaisuus pitää sisällään unohtamatta myös palautella mieliin kylpyhuoneiden värimaailmojen trendien eri aikakausia.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
Geberit IDO wc
Putkiremontti tiedossa? Viisi syytä valita asennusvalmis allaskaappipaketti
Kun taloyhtiössä tulee eteen putkiremontti ja sen yhteydessä kylpyhuoneiden uusiminen, tuotteiden valinnalla on suuri merkitys koko projektissa. Tuotteiden valinnan helppous, suunnittelun ja asentamisen sujuvuus, hyvä saatavuus sekä erityisesti kustannustehokkuus nostavat merkitystään.Kylpyhuoneiden toteuttamisen ja saneeraamisen helpottamiseksi IDO tarjoaa valmiin pakettiratkaisun heti mukaan sisältäen kaiken tarvittavan. Tässä viisi perustelua, miksi valita IDO Glow -allaskaappipaketti.
IDO allaskaappisarja
Viisi + yksi syytä valita valmis allaskaappipaketti niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin
Olitpa rakentamisen ammattilaisena kokonaisuutta suunnittelemassa, hankinnoista vastaamassa tai käytännön asennustöissä, samat asiat kuten työn sujuvuus, helppous ja ajansäästö yhdistävät rakentamisen eri työvaiheita. Kylpyhuoneiden toteuttamisen ja saneeraamisen helpottamiseksi IDO tarjoaa valmiin pakettiratkaisun heti mukaan sisältäen kaiken tarvittavan. Tässä viisi plus yksi perustelua, miksi valita IDO Glow -allaskaappipaketti.
Geberit 150 vuotta
Geberit 150 vuotta: yhden miehen yrityksestä saniteettituotteiden markkinajohtajaksi
Geberit, eurooppalainen saniteettituotteiden markkinajohtaja, juhlii 150-vuotista taivaltaan yhden miehen yrityksestä maailmanlaajuiseksi konserniksi. Mutta mitä yrityksen historia kertoo ja mitä tulevaisuus pitää sisällään?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton