• Etusivu
  • Talo

Uusi IDO Elegant – Toimiva design on ajatonta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 23.10.2023
Ido Elegant

Tyylit tulevat ja menevät, mutta hyvä muotoilu kestää ikuisesti. IDO tuo markkinoille täysin uuden IDO Elegant -kylpyhuonemalliston, jonka selkeälinjainen design kestää aikaa.

Yksinkertainen ja minimalistinen

Suomalaiseen makuun suunniteltu IDO Elegant nojaa yksinkertaisuuteen ja minimalismiin. Valkoiset kalusteet istuvat jokaiseen kylpyhuoneeseen, ja ohutreunaiset tasoaltaat luovat tyylikkään, ajattoman tunnelman. Kaunis ulkonäkö ei kuitenkaan riitä. Kylpyhuonekalusteiden pitää myös olla toimivia ja kestää käyttöä.

"Moni ihastuu tuotteiden ulkonäköön, mutta niiden todellinen arvo paljastuu vasta käytössä. Etenkin arkiaamuisin kylpyhuoneessa riittää vilinää ja vilskettä. IDO Elegant -kalusteet helpottavat arjen kiireitä käytännöllisyydellään", sanoo markkinointikoordinaattori Hanne Koveshnikov IDOlta.

IDO Elegant -mallisto

Suomessa valmistettuun IDO Elegant -mallistoon kuuluu alakaapit sekä seinäkaappi ja korkea kaappi, jotka lisäävät kylpyhuoneen säilytystilaa. Ohutreunaisissa keraamisissa tasoaltaissa on moderni ilme, ja niiden alla oleva ylälaatikko on suunniteltu täyssyväksi. Kaikissa altaissa on sileä IDO Smart -lasite, joka vähentää lian kertymistä ja helpottaa altaan puhtaanapitoa.

Kaapistot ovat kosteudenkestäviä, ja vahva pinta kestää arjen kolhuja. Vedinvaihtoehdot mahdollistavat kalusteiden räätälöimisen omaan tyyliin sopivaksi.

"Jos pitää yksinkertaisesta ja selkeästä tyylistä, voi valita vetimettömät, push open -laatikostot. Persoonallisempana vaihtoehtona on tyylikäs musta nahkavedin", kertoo Koveshikov.

Jos Elegant-malliston laatikoihin haluaa hieman persoonallisempaa tyyliä, voi niihin valita nahkaisen design-vetimen.
Jos Elegant-malliston laatikoihin haluaa hieman persoonallisempaa tyyliä, voi niihin valita nahkaisen design-vetimen.
Täydennä kokonaisuus haluamillasi lisävarusteilla
Täydennä kokonaisuus haluamillasi lisävarusteilla
Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton