• Etusivu
  • Talo

Tiivis valokate suojaa sateelta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 27.08.2014
1426_258570227_201031295635.jpg

Fastlock Uni on tehty kestämään. Taivutettavalla ja helposti asennettavalla valokatteella toteutat helposti yksilöllisen katoksen.

Klik! ja tiivistä tuli. Fastlock-valokate asennetaan putkisaumakiinnityksellä, jolloin ruuvireikiä läpi katteen ei tarvita. Valokate valmistetaan polykarbonaatista, joka säilyttää kirkkautensa vuodesta toiseen. Valokate soveltuu terassien ja autokatosten kattamiseen - miksei myös sisääntulokatoksen.

Fastlock Canopy on samaa materiaalia kuin valokate. Kaarevan muotonsa ansiosta voit tehdä sillä ovikatoksen, jonka päälle ei lumi keräänny.

Valokate kiinnitetään ilman läpireikiä

Fastlock Uni -valokate koostuu 20 cm leveistä paneeleista, joiden reunoissa on putkisaumat. Levyt kiinnitetään painamalla putkisaumat kiinni toisiinsa. Uniikin kiinnitysratkaisun ansiosta levyyn ei tule lainkaan vuotokohtia aiheuttavia läpireikiä. Saumat ovat tiiviit ja ylösnostetut, joten lika ei livahda niihin pesimään. Fastlock Uni -valokatteen asentaminen on helppoa ja turvallista: kiinnitys voidaan tehdä katteen alapuolelta eikä rakentajan tarvitse kiivetä katteen päälle.

Taipuu myös kaareviksi katoiksi

Fastlock Uni on kevyt ja helposti taivuteltava valokate. Se taipuu nöyrästi myös kaareviin muotoihin, joten sitä voidaan käyttää mitä erilaisimpiin kohteisiin. Fastlock Uni valmistetaan kestävästä, kirkkaasta polykarbonaatista. Sen pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Fastlock Uni -valokatteella on kymmenen vuoden takuu.

Valokatteen asennus on helppoa

1426_258570227_20103129580.jpg
Levyjä voidaan sahata pienihampaisella sahalla.

_

(Klikkaa kuva isommaksi)
(Klikkaa kuva isommaksi)

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20234_81434.jpg
Miten omakotitaloon saa valokuidun?
Valokuitumarkkina käy kuumana. Postilaatikkoon tupsahtaa eri valokuitutoimijoiden mainoksia kuitu-urakoista. Miksi hankkia valokuitu? Miten edetä? Mitä minun pitää tietää asiasta? Mihin sitoudun? Mitä kaikki maksaa? Näitä asioita avaa Valokuitusen Sales Manager Joonas Laras.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rakennuslupahakemuksen kokoaminen
Ote päiväkirjasta.Meille rakennuslupahakemuksen teki ja toimitti rakennuslupavirastoon pääsuunnittelija. Tosin emme päässeet tässäkään "vetämään lonkkaa"...
neljähenkinen perhe on lähdössä kotoa. isä ja äiti laittavat lapsille kenkiä jalkaan eteisessä polvillaan
Miten paljon kotiautomaatiosta on apua vaikka liikuntarajoitteiselle?
Kuluttavatko yöksi tai kotoa poistuessasi päälle jääneet valot usein turhaa sähköä kotonasi? Mietitkö usein kodin tai vapaa-ajan asunnon sähkölaitteiden tilaa tai kutsumattomia vieraita silloin kun et itse ole paikalla? Kotiautomaatiosta löytyy apu kaikkeen tähän, mutta tiesitkö, miten paljon kotiautomaatiosta saattaa olla apua myös liikuntarajoitteiselle?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton