• Etusivu
  • Talo

Tiivis ja kestävä valokate

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Päivitetty 19.08.2009
200611_1147.jpg

Valokatteella saat luotua pihaasi tunnelmaa

Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.

Kiinnitys ilman läpireikiä


Valokate kiinnitetään ilman läpireikiä, jolloin vesi ei pääse sisään kiinnityskohdista. Fastlock Uni -valokatteella rakentaminen sujuu tavallista katetta turvallisemmin, sillä kiinnitys tapahtuu katteen alapuolelta. Näin rakentajan ei tarvitse kiivetä katteen päälle. 20 cm levyiset katelevyt kiinnitetään toisiinsa painamalla reunassa olevat putkisaumat toisiinsa ja kiinnitetään putkisaumoista ruoteisiin järjestelmään kuuluvilla kiinnikkeillä. Jos katettava ala on pieni, voidaan katelevyt koota valmiiksi maassa ennen asennusta.

Kevyt käsitellä


Fastlock Uni on kevyttä käsitellä, sillä neliömetri katetta painaa alle kaksi kiloa. Varastopituuksien lisäksi levyjä voidaan toimittaa myös valmiiksi määrämittaan sahattuna, mutta lyhennys käy helposti itsekin pienihampaisella rautasahalla.

Kymmenen vuoden takuu


Fastlock Uni valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäaikaisesta ja kestävästä polykarbonaatista. Valokatetta on saatavana puhtaan kirkkaana sekä tilauksesta valkoisena. Materiaalin pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu, eikä tummu ajan myötä. Valokate kestää suuret lämpötilojen vaihtelut ja läpireiättömyys takaa katteen vesitiiviyden. Fastlock Unille myönnetäänkin kymmenen vuoden takuu. Ylösnostettujen saumojen ansiosta kate pysyy myös siistin näköisenä vuodesta toiseen.

200611_1148.jpg

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
verkkolehtiautomaatti_P_13038.jpg
Sammaleenpoistoaine
Icopal Sammaleenpoistoaine poistaa sammaleen tehokkaasti katoltasi. Tuote sopii esimerkiksi Decra-kiviteräskatteen, tiilikatteen ja bitumikatteen puhdistamiseen. Aineella voidaan poistaa sammal ja lika myös lasi-, marmori-, muovi- kivi- ja betonipinnoilta.Sammaleenpoisto suoritetaan kuivalla säällä. Laimennettu liuos ruiskutetaan, kaadetaan tai harjataan puhdistetulle pinnalle, annetaan vaikuttaa vähintään 36 tuntia jonka jälkeen sammal irtoaa helposti harjaamalla. Biologisesti hajoava Icopal Sammaleenpoistoaine on laimennettuna vaaraton nurmikolle ja muille kasveille. Oikea laimennussuhde on yksi litra Sammaleenpoistoainetta 20 litraan vettä.
20219_72704.jpg
Työkalutesti: näin akkukonesarja pärjäsi puuveneen korjauksessa
HiKOKI-akkutyökalutesti / Timpurin Combo -akkukonesarja / Petri Nieminen
201411_41690.jpg
Helppoa lämmönsäästöä lämmönsäätimellä
Vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä kannattaa varustaa automaattisella shunttisäädöllä. Automaattinen säätö varmistaa että rakennus lämmitetään ihanteellisesti ja ympäristöystävällisesti. Miksi säätää lämpötilaa hallitsemattomasti käsin, kun sen voi hoitaa automaattisesti kirurgisella tarkkuudella?
20115_25991.jpg
Runko sorapatjalle?
Mökin terassi on tarkoitus tehdä kestopuusta. Koko on noin 2500x6000mm. Runkotavaraksi tulee 50x150, reunalankkujen väliin myös 50x150 soirot 500 tai 600 jaolla. Kiinitykset tulevat palkkikengillä. Päälle asennetaan normaali laudoitus. Maapohja on routimaton. Kaivetun moreenin päällä on noin 100-130 cm hiekkapatja. Alueella on rinne ja salaojat.Voiko rakenteen tehdä suoraan sorapatjalle tasattuna? Vai edellyttääkö kestopuurungon kosteustekninen kestävyys ylösnostoa betonilaatoilla ?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton