• Etusivu
  • Varusteet

Tehokkailla ja kestävillä välineillä parempaan tuottavuuteen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 15.03.2007
20073_3946.jpg

Työkalu- ja tarvikealaan erikoistunut Würth Oy on perustettu vuonna 1975. Würthin tuotevalikoimaan kuuluvat kiinnitystarvikkeet, työkalut, huoltotarvikkeet ja kemikaalit, hiomatarvikkeet, poranterät, kierretyövälineet, työsuojaimet sekä muut asennustarvikkeet.

Würth Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Riihimäellä. Koko maan kattavan Würth Center myymälä- verkoston ja yli 300 myyntiedustajan ansiosta olemme kaikkialla Suomessa lähellä asiakastamme.

20073_3947.jpg

Würth Center


Würth Centerit palvelevat yritysasiakkaita. Koko Suomen kattava Würth Center verkosto tarjoaa ammattitaitoista palvelua ja paikallisosaamista. Laajan Würth Center verkoston ansiosta olemme kaikkialla Suomessa lähellä asiakkaitamme. Usein sattuvissa kiireellisissä tarpeissa tuotteet löytyvät lähes kaikilta paikkakunnilta vain 10-15 minuutin matkan päästä. Würth Centereissä on mahdollisuus kokeilla ja vertailla tuotteita käytännössä. Omien kokemustesi ja osaavan henkilökunnan avulla sinun on helppo tehdä valintasi.

  • Ruuvi- ja kiinnitystarvikkeet
  • Huoltokemikaalit
  • Henkilösuojaimet
  • Työ- ja suojavaatteet
  • Hiomatarvikkeet
  • Paineilma- ja sähkökoneet
  • Käsityökalut

Laatu


Ensiarvoisen tärkeää tuotteille on turvallisuus ja luotettavuus. Tuotteiden tulee olla kovassakin käytössä kestäviä, tehokkaasti toimivia sekä helppokäyttöisiä. Systemaattinen laadunvalvonta kuuluu oleellisena osana Würth Oy:n toiminnan jokaiseen vaiheeseen. Luotettava laatu on lähtökohta jo tuotteiden suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa.

Tärkeä osa ainutlaatuista Würth-laatua on myös toimitusten täsmällisyys ja virheettömyys. Palvelumme merkitsee asiakkaalle huomattavaa ajan ja rahan säästöä. Würthiltä saat kaikki tarvitsemasi tuotteet todellakin kerralla, yksillä käsittelyillä aikaa ja rahaa säästäen.

20073_3948.jpg

Ympäristö


Toiminnassaan ja tuotteissaan Würth Oy panostaa myös ympäristömyönteisyyteen. Würth Oy sitoutuu omalla toiminnalla ehkäisemään ympäristön pilaantumista noudattamalla lainsäädäntöä ja muita asiaankuuluvia määräyksiä. Ympäristökuormituksen pienentämisessä noudatetaan jatkuvan parantamisen periaatetta.

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201312_37372.jpg
Näin routaeristät eri perustustaparatkaisut
Lämmin lattia on asuinviihtyvyyden kannalta tärkeä, koska lattian pinnan lämpötila tuntuu sen päällä käveltäessä. Alapohjan sekä alapohjan ja seinän liitoksen oikea eristäminen on tärkeää asumismukavuuden ja sisäilman laadun kannalta.Tehokas eristäminen palauttaa sijoitetut eurot pienentyneinä lämmityskuluina muutamassa vuodessa. Rakenteet tulee suunnitella ja toteuttaa siten, että lämmöneriste pysyy kuivana eikä sen läpi kulje hallitsemattomia ilmavirtauksia.Tutustu tarkemmin alapohjan eristys ja routaeristys -tuotteisiin
20211_68298.jpg
Tarkan harkinnan tulos - vanha öljykattila kannettiin ulos
Nokialla asuva Pertti Virtanen seurasi ilma-vesilämpöpumppujen kehitystä pitkään ennen kuin sellainen asennettiin omaan kotiin. Tarkan taustatyön ansiosta päätös lämmitysjärjestelmän päivittämisestä öljystä ilma-vesilämpöön oli lopulta helppo tehdä.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Hankkeen tilaaja/ käyttäjä
Käyttäjä on hankkeen tilaaja eli tilaajana toimii se jonka käyttöön kulloinenkin uudisrakennus tai saneerauskohde tulee.Tilaajan edustajat:Tilaajan edustajana toimii ko. tilaajan erikseen nimeämä henkilö tai rakennustoimikunta tms.Kunkin hankkeen projektipäällikkönä toimii rakennuttajainsinööri. Rakennuttajainsinööri on osa organisaatiota.Suuremmille hankkeille asetetaan rakennustoimikunta seuraamaan ja valvomaan hankkeen toteutusta. Rakennustoimikunnan muodostavat rakennuttajan ja tilaajan edustajat.
201811_55346.jpg
Miehille kylpyhuone on tekninen tila, jossa käytännöllisyys on ykkösasia
Mitkä kalusteet sopisivat kaakeleiden värimaailmaan? Olisiko pyöreä allas rauhoittava muotokieleltään? Nämä kysymykset eivät ole päällimmäisenä mielessä, kun mies kaavailee kylpyhuoneen remonttia. Siinä missä useimmat naiset näkevät pesutilat kodin sisustusprojektina, miehille kylpyhuone on tekninen tila, jossa käytännöllisyys on ykkösasia.
20222_76824.jpg
Pue koti uusiin sävyihin - tunnetko muovittomat maalit?
Vuoden alku on aina uudistumisen aikaa, karistetaan edellisen vuoden pölyt nurkista ja katsellaan kotia uusin silmin – miten kodin yleisilmettä voisi raikastaa? Yksi nopeasti tuloksia antava tapa on maalata kodin seiniä tai halutessaan vaikka huonekaluja uusin sävyin.
20205_64875.jpg
Tältä näyttää perinteistä tiiltä pidempi ja matalampi tiili julkisivussa
Espoossa samalla tontilla sijaitsee kaksi erillistä pientaloa täydessä harmoniassa toisiinsa sekä tontin muotoihin ja kasvillisuuteen. Myös talojen julkisivujen väritys ja ilme valittiin tontin ja ympäröivän luonnon ehdoilla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton