• Etusivu
  • Talo

Suomessa valmistettu laatuteräs – vihreä ratkaisu ankariin sääolosuhteisiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö SSAB
Julkaistu 22.02.2019Päivitetty 23.01.2024
20193_56639.jpg

Valikoimaan kuuluu mm. peltikattojen toteutuksessa suosittu, erittäin kestävä GreenCoat® Pural BT -pinnoite.

GreenCoat® on maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen kotimainen tuotemerkki, jonka materiaalit soveltuvat niin kattoihin, julkisivuihin, sadevesijärjestelmiin kuin sisäkäyttöönkin. GreenCoat®-tuotteet on kehitetty antamaan rakennuksille tyylikäs ulkonäkö ja suojaamaan niitä säässä kuin säässä.

Miksi valita GreenCoat®?

1) Tuotteet on valmistettu Suomessa ja testattu vaativissa sääolosuhteissa eri puolilla maailmaa. Näytteet on altistettu ympäri vuoden muun muassa suolavedelle, lumelle, jäälle, kosteudelle, tuulelle ja UV-säteilylle. Tästä syystä GreenCoat-tuotteiden maalipinnoille voidaan antaa jopa 25 vuoden takuu.

2) Maalipinnoitetut GreenCoat®-teräkset ovat ympäristötietoisten rakennusmateriaalien edelläkävijöitä maailmassa. SSAB on patentoinut ekologisen BT-teknologian, jota käytetään useimpien GreenCoat®-tuotteiden pinnoitteissa. Biopohjaisessa teknologiassa valtaosa maalipinnoitteen perinteisestä fossiilisesta öljystä on korvattu ruotsalaisella rypsiöljyllä, mikä pienentää huomattavasti rakennusten ympäristöjalanjälkeä.

<p data-block-key="wqc0f">28 perusvärin valikoima on valittu nykyaikaisten rakennus- ja suunnittelutrendien perusteella. Lisäksi uusia värejä voidaan sävyttää asiakkaan toiveiden mukaisesti.</p>
28 perusvärin valikoima on valittu nykyaikaisten rakennus- ja suunnittelutrendien perusteella. Lisäksi uusia värejä voidaan sävyttää asiakkaan toiveiden mukaisesti.

3) Tuotteilla on laaja pintastruktuurien ja perusvärien valikoima, minkä lisäksi uusia värejä voidaan sävyttää asiakkaan toiveiden mukaisesti.

4) GreenCoat®-teräsohutlevy on kestävää mutta kevyttä materiaalia, jota on erittäin helppo muovata, leikata, rei’ittää ja profiloida. Hyvä käsiteltävyys säilyy jopa 15 asteen pakkasessa.

Osana palkittua arkkitehtuuria

Useat GreenCoat®-teräksestä valmistetut rakennukset ovat saaneet erilaisia kansallisia ja kansainvälisiä arkkitehtipalkintoja.

<p data-block-key="leskr">Useat GreenCoat®-teräksestä valmistetut rakennukset ovat saaneet erilaisia kansallisia ja kansainvälisiä arkkitehtipalkintoja. Hollannissa sijaitsevan Longhousen katolle valittiin mattamusta GreenCoat®-teräs. Arvokkaan näköinen katto sopii ihanteellisesti yhteen ikääntyessään harmaantuvan puun kanssa.</p>
Useat GreenCoat®-teräksestä valmistetut rakennukset ovat saaneet erilaisia kansallisia ja kansainvälisiä arkkitehtipalkintoja. Hollannissa sijaitsevan Longhousen katolle valittiin mattamusta GreenCoat®-teräs. Arvokkaan näköinen katto sopii ihanteellisesti yhteen ikääntyessään harmaantuvan puun kanssa.
SSAB
Talo
julkisivu
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

ssab greencoat
Painuneet perustukset
Tulevaisuudessa pientalorakentaminen tulee sijoittumaan yhä enemmän sellaisille alueille, joissa teknisesti luotettava perustaminen edellyttää paalujen käyttöä. Paaluja on pientalorakentamisessa perinteisesti totuttu käyttämään ainoastaan sellaisissa pohjasuhteissa, joissa maaperä on siinä määrin kokoonpuristuvaa, että maan varaan perustaminen ei tule kysymykseen. Ennustetusta ilmastonmuutoksesta johtuva kuivuuden lisääntyminen kesällä voi aiheuttaa pohjaveden alentumista ja odottamattomia painumia maanvaraisesti perustetuissa rakennuksissa.Lisääntyvät syys- ja talvisateet aiheuttavat puolestaan suurempia kosteusrasituksia alapohjarakenteisiin, joiden hallinta edellyttää ryömintätilan hyvää tuulettumista. RR-teräsperustus on kantavuudeltaan luotettava ja kosteusteknisesti moitteetta toimiva pientalon perustusratkaisu kaikkiin maaperäolosuhteisiin, myös kalliolle perustettaessa.Jätä yhteydenottopyyntö teräspaaluistaJätä yhteydenottopyyntö energiapaaluistaTilaa veloitukseton esite teräspaalutuksesta
20193_56640.jpg
Valitse huippukestävä kotimainen rakennus­materiaali: säästä luontoa ja rahaa
GreenCoat® on maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen kotimainen tuotemerkki, jonka ympäristöystävällisesti tuotetut materiaalit soveltuvat erinomaisesti niin kattoihin, julkisivuihin, sadevesijärjestelmiin kuin sisäkäyttöönkin. GreenCoat®-tuotteet on kehitetty antamaan rakennuksille tyylikäs ulkonäkö ja suojaamaan niitä säässä kuin säässä.
musta katto saumapellistä jossa näkyy lumiesteet ja kattosilta
Teräsohutlevyä on helppo käsitellä jopa 15 asteen pakkasessa
Suomessa on neljä vuodenaikaa. Julkisivuun ja kattoon liittyviin remontteihin tavallisesti mielletään kevät ja kesä parhaimmiksi remonttiajoiksi. Asenteissa on aika tehdä muutoksia: menetelmien ja työtapojen kehittyessä monet lämpimämpiin vuodenaikoihin miellettävät remontit voidaan suorittaa talvellakin. Kuten kattoremontti.
20163_45775.jpg
Uutuustiilillä näyttävä julkisivu!
Tiili on julkisivumateriaalin palkitseva. Se on kestävä ja yleisimmistä julkisivumateriaaleista vähiten huoltoa vaativa. Se myös vanhenee kauniisti ja kestää siten hyvin aikaa myös ulkonäkönsä puolesta.Tiili on materiaalina moni-ilmeinen. Julkisivutiilien runsas väri- ja pintavalikoima varmistaa, että jokaiseen kohteeseen löytyy rakentajan mieltymyksiin ja ympäröivään maisemaan sopiva ratkaisu. Tiilitrendit vaihtelevat, mutta materiaalina tiili on säilyttänyt arvonsa vuosikymmenestä toiseen.Katso kaikki Wienerbergerin julkisivutiiletTilaa esite pientalon tiiliratkaisuista.
20216_71397.jpg
Mielenkiintoisia tiilijulkisivuja asuntomessuilla
Tiili on julkisivuratkaisuna perinteikäs, mutta ilmeeltään moderni. Uusia värejä, pintoja ja muotoja tulee markkinoille vuosittain. Lohjan asuntomessuilla on nähtävissä useita tiilivärejä valkoisesta mustaan.
20181_51442.jpg
Rapatun julkisivun huolto ja kunnossapito
Rappauksen kulumista ja korjaustarvetta ei tarvitse arvioida vuosittain, sillä rappaus on pitkäikäinen kestäen vuosikymmeniä ilman uudelleen pinnoitusta tai merkittäviä huoltotoimenpiteitä. Ensimmäisen uusintapinnoituksen syynä voi olla vain tarve kirkastaa vanhaa, patinoitunutta väripintaa tai halu vaihtaa talolle kokonaan uusi värisävy tai pinnan struktuuri.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton