• Etusivu
 • Rakentaminen

Suomen ostetuin pientalo jo 27 vuotta peräkkäin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 24.02.2021Päivitetty 08.06.2022
20212_68825.jpg

Kastelli on uuden Rakennustieto RTS Oy:n tutkimuksen (Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV) mukaan ollut 27 vuotta peräkkäin Suomen ostetuin pientalo. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä ja laaja talomallisto. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?

Uusia talomalleja tuloksen kunniaksi

Se, että Kastelli jatkaa edelleenkin markkinoiden ykkösenä vuosi toisensa perään, perustuu lojaaliin ja vastuulliseen työhön sekä siihen, että Kastellilla kuunnellaan asiakkaita, panostetaan uusiutuviin materiaaleihin, ekologisuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja uskotaan itseensä.

Me kastellilaiset kuuntelemme aina herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita – ja niistä Kastellin tuoreet talomallitkin kumpuavat. Suunnittelimme suosikkimallistojemme jatkoksi uudet modernit vaihtoehdot, joiden inspiraationa toimivat myös nykyaikaisen elämän hienot mahdollisuudet.

Lue myös: Persoonallinen koti ainutlaatuisilla valinnoilla

Ready 121/141

Asiakkaiden toiveisiin on vastattu ja Kastelli toi markkinoille suositun Ready 119-mallin "isoveljen" Ready 121-mallin. Uusi toivemalli avaa sisääntulon, oleskelutilat ja saunatilojen uloskäynnit samaan suuntaan ja sisääntulopäädyn voi myös peilata talon toiselle sivulle tontin mukaan.

20212_68840.jpg
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/ready/ready-121-141/

Kuori 114/130 A

Kompakti mutta avara Kuori-koti tarjoaa runsaasti valoisaa tilaa seurusteluun ja omaa rauhaa nukkujille. Muokkaa kotia makusi ja tarpeidesi mukaan.

20212_68841.jpg
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/kuori/kuori-114-130-a/

Veistos 163/195

Tämä ylväs suurperheellekin sopiva Veistos-koti on upea kokonaisuus, jossa julkisivuun on perinteisen suomalaisen puupintansa lisäksi lisätty osittain rouhean valkoiseksi rapattua kivipintaa. Tästä kaksikerroksisessta talosta löytyy varmasti jokaiselle perheenjäsenelle oma soppinsa. Talomalliin pääsee tutustumaan Lohjan asuntomessuilla.

20212_68839.jpg
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/veistos/veistos-163-195/

Kurkota kohti unelmiasi

Elämä tuo tullessaan lukuisia erilaisia muutoksia, sekä tahdosta riippumatta että kovalla työllä. Jokainen voi ajatella elämäänsä siitä nuoresta opiskelijasta lähtien, joka on muuttamassa lapsuudenkodista omilleen, löydetään kumppani, vakiinnutaan, perustetaan perhe, lapset kasvavat aikuisiksi ja tilantarpeet muuttuvat taas. Entäpä kun vuodet kuluvat, puoliso jää yksin, monesti koti jää aivan liian suureksi yhdelle asukkaalle.

Jokaisen tarpeet ovat erilaiset ja tarpeet muuttuvat vuosien myötä. Kastellilla tiedostetaan tämä asia, ja kastellilaiset haluavat auttaa sinua toteuttamaan kotihaaveesi yksityiskohtia myöten.

Kastelli on vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, Kastelli toteuttaa.
20212_68826.jpg

Koti sinulle sopivassa paketissa

Peruspakettina, täysin muuttovalmiina vai kenties jotain siltä väliltä?
Kaikki Kastellin talomallit on saatavissa peruspakettina, mutta etenkin viittä vaille valmis -vaihtoehto sopii heille jotka haluavat kotinsa muuten valmiina, mutta haluavat sisustaa itse.

Peruspaketti
Peruspaketilla saat selviä kustannussäästöjä omalla työpanoksella. Peruspaketin valitsevat yleensä he, jotka haluavat rakentaa kotinsa omatoimisesti, hyödyntäen talkooapua tai tuttua kirvesmiesporukkaa. Peruspaketin mukana saat selkeät ohjeet, laadukkaat materiaalit ja säästät lopullisissa kuluissa tekemällä itse. Kaikki Kastellin talomallit ovat saatavilla peruspakettina, jolloin rakennat talosi joko Pre-cut menetelmällä tai elementtitoimituksena. Talopaketti toimitetaan selkeillä ohjeilla, joustavasti haluamaasi vaiheeseen asennettuna. Toimitus voidaan valita materiaalipaketista aina lämmitysvalmiuteen saakka.

Viittä vaille valmis
Useat haluavat talopaketin melko valmiina, mutta kuitenkin oman kädenjälkensä näkyviin, joten viittä vaille valmis -talopaketti on tällöin oikea valinta. Kastelli hoitaa kotisi vaativimmat vaiheet puolestasi (sisältäen talotekniikan) ja sinulle jää vapaat kädet toteuttaa kotisi sisäpinnat, kiintokalusteet sekä kodinkoneet. Viittä vaille valmis koti on siis nimensä mukaisesti ulkopuolelta lähes muuttovalmis, se on toimitettu suurelementteinä tontillesi, mutta saat sisustaa itse.

Muuttovalmis
Muuttovalmis koti on hyvä vaihtoehto perheellesi, varsinkin jos elämäntilanne vaatii helpompaa kokonaisratkaisua. Kastellin tarjoama muuttovalmis koti on tarkkaan suunniteltu kokonaisratkaisu, jolloin Kastelli on toteuttanut kaiken suunnitellun perustuksista viimeiseen listaan asti laatusertifioidun prosessin puitteissa. Muuttovalmis koti toimitetaan suurelementteinä ja Kastellin muuttovalmis koti on Suomen laajin muuttovalmis kokonaisratkaisu. Jos haluat kotisi täysin muuttovalmiina, valitse tämä avaimet käteen -talopaketti. Tällöin rakennutat unelmakotisi joko valmiin talomallin pohjalta tai tarpeidesi mukaan muunnellen.

20212_68827.jpg
Info

Info

Mitä voit muuttaa talomalleissa?

Arkkitehdit ovat luoneet talomallistot ja niihin erikokoiset talomallit asiakkaiden toiveiden mukaan ja ajanmukaisia trendejä mukaillen. Moni talomalli onkin suosittu jo sellaisenaan, mutta talomalleja voi myös räätälöidä toiveiden mukaan. Voit muun muassa:

 • muuttaa pohjaratkaisua itsellesi sopivammaksi siirrellen väliseiniä, yhdistellen huoneita, kasvattaen ikkunoiden kokoa, jatkaen talon pituutta jne.
 • valita ulkonäön toisesta mallistosta.
 • valita tyylikkäät sisustusvalinnat muuttovalmiiseen kotiin.
 • valita Kastelli Green™ rakenteen, jolloin kotiin saa muun muassa tasaisemman ilmankosteuden hirsitalojen tapaan.
 • halutessasi valita autotallin tai autokatoksen, joka voidaan myös rakentaa osaksi taloa.
 • valita toimitusvaihtoehdon oman työpanoksesi mukaan; haluatko kodin peruspakettina, viittä vaille valmiina vai avaimet käteen-periaatteella muuttovalmiina kokonaisuutena.
Info

Info

Haluatko rakentaa unelmakotisi? Anna Kastellin auttaa!

Suunnitellessasi unelmiesi kotia, avuksesi rientävät asiantuntevat Kastelli-kauppiaat ja arkkitehdit, kun vain rohkenet pyytää apua! Alussa hyvin suunniteltu talo on jo puoliksi tehty. Kastelli lupaa jatkossakin lisätä resursseja rakentamiseen ja työnjohtoon monilla alueilla tonttien vaativuuden kasvaessa. Jatkossakin voi valita joustavasti haluaako oman unelmiensa talon muuttovalmiina, sisätilojen viimeistelyä vaille valmiina vai peruspakettina. Kaikkiin talomalleihin on saatavilla hengittävä ja ekologinen Kastelli Green™ -rakenne.

Tutustu lisää Kastelli Green™-rakenteeseen:Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla?

20212_68838.jpg

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201510_44579.jpg
Uusi EasyIN-kotikonsepti, helppo hankkia ja asua
Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, tuo markkinoille uuden EasyIN –asumiskonseptin. EasyIN–konseptilla Kastelli rakentaa täysin valmiita, asunto-osakeyhtiömuotoisia pientaloasuntoja, jotka on helppo hankkia ja, joissa on helppo asua. Ensimmäiset 58 EasyIN–kotia rakennetaan Vantaan Vaaralaan ja Ilolaan.
20183_52367.jpg
Hurrja huhtikuu alkaa taas!
Kastelli on tehnyt viisi talomuunnosta suosituimmista malleistaan. Uutuusmallit on tehty asiakkaiden toiveiden pohjalta ja ne tulevat pysyväksi osaksi Kastellin mallistoa – uusia talomalleja on myös testattu käytännössä ja ne on todettu toimiviksi ja toivotuiksi. Tutustu Kastellin uutuuksiin sekä Hurrja huhtikuu -kampanjaan!
20231_80569.jpg
Tehtaan suojissa on mahdollista rakentaa huippulaadukas omakotitalo
Voidaanko omakotitalo todella rakentaa näin? – Sateelta suojassa, hyvässä järjestyksessä ja vain kolmessa viikossa. Kiiruna Talojen talotehtaalla rakennetaan muuttovalmiita omakotitaloja. Rakentamisen vakaat olosuhteet mahdollistavat valmiiden kotien tasaisen korkean laadun.
Kuvassa lasketaan yhtä Aulis Lundell Oy:n moduulitalon elementtiä rekan kyydistä valmiille perustukselle
Moduuliratkaisut tulevat esille Helsingin keskustaan – Aulis Lundell Oy avaa showroomin Runeberginkadulle
Aulis Lundell Oy avaa showroomin Helsingin keskustaan. Esille on saatu kattavasti koko Aulis Lundell Oy:n tuotanto. Uusissa tiloissa tutustut muun muassa Liune-ovituotteisiin sekä aivan uusiin moduulirakentamisen ratkaisuihin.Showroom avataan Autotaloon, entiseen Rakennustiedon tilaan Runeberginkatu 5:ssä. Showroom on auki maanantaista perjantaihin ja halutessasi voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen.
Ahola-transportin_moduuleidta_tehty_rakennus-Aulis_lundell_oy
Nopeaa ja turvallista rakentamista moduulien avulla
Esivalmistetut teräsmoduulit ovat erinomainen mahdollisuus urakoitsijoille ja asentajille, jotka haluavat nopeuttaa rakennusprojekteja ja vähentää rakentamisen kustannuksia. Esivalmistetut moduulit valmistetaan kuivissa tiloissa tehtaalla, jossa niiden tarkkuus ja laatu voidaan varmistaa ennen toimittamista rakennuspaikalle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton