• Etusivu
  • Rakentaminen

Kodin suunnittelu ja ostaminen kotisohvalta käsin onnistuu nyt myös isomman perheen tarpeisiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 12.12.2018Päivitetty 27.12.2018
201812_55695.jpg

Osta verkosta itse suunnittelemasi Play-malliston koti.

Osta talo verkosta -palvelu

tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkat ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.

Kastelli päätti toteuttaa asiakkaiden toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten Kastellin verkkopalvelussa laajennettiin saatavilla olevaa mallistoa nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu.

Tilaa Kastelli-taloesite

Suunnittele oma Play-kotisi

Oman kodin suunnittelu - kuin pelaamista

Ajatus talon suunnittelemisesta ja ostamisesta verkossa on nykyaikaa. Prosessi verkkopalvelussa on kuin hauska peli. Yhdistelemällä eri huoneita, lisävarusteita sekä sisustusratkaisuja voidaan valita tämän päivän vaihtoehdot. Vaihtoehdot ovat sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien valitsemia, joten vaihtoehdoissa näkyy rautaisen ammattitaidon käden jälki.

Vapauttakin valinnoissa on. Halutesssan huonealan voi käyttää vaikkapa vaatehuoneeseen tai saunaan. AutotallI ja terassi ovat myös valittavissa. Jokaista valintaa tehdessä oman ajatuksen toimivuus on testattavissa. Samalla näkyy omien valintojen vaikutus talopaketin hintaan.

Jahka mieluisan suunnitelman on saanut aikaiseksi, alustava tilaus, joka ei ole sitova, lähetetään Kastellille. Tilauksen jälkeen kauppias on yhteydessä suunnitelman tiimoilta. Samalla mietitään yhdessä tonttiasioita ja talosuunnitelmaa. Yhteisymmärryksen löytyessä kauppa voidaan sinetöidä saman tien.

201812_55696.jpg

Säästä tilaamalla verkosta

Play-talon saa verkosta vain Muuttovalmiina toimituksena eli avaimet käteen -ratkaisuna. Asiakkaan ei tarvitse tehdä rakennustöitä siis.

Eurojen säästö perustuu taasen itse tehtyyn suunnittelutyöhön, jolloin ammattitaitoisen suunnittelijan työaika jää välistä pois. Verkossa tehty suunnitelma siirtyy kätevästi tilauksesta suoraan tehtaalle toimitukseen. Peruspohjan räätälöintivaihtoehdoissa on tietyt raamit. Tästä johtuen Play-malliston talo saattaa olla huomattavasti edullisempi kuin Kastellin samaa kokoluokkaa oleva edullisin talomalli perinteistä väylää ostettuna.

Suunnittelutyökalu hahmottaa talon hinnan muodostumista. Kun nähdään hintaan vaikuttavat osatekijät, joissain ratkaisuissa asiakas on valmis pihistämään euroissa.

Vaikka kodin rakentaminen ei olisikaan nyt ajankohtaista, Osta talo verkosta -työkalu on kokeilemisen arvoinen. Play-mallisto suunnittelutyökalun kanssa on kokeilemisen arvoinen - varsinkin hinnan hahmottamisessa ja unelmakodin ideoinnissa.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
20151_42013.jpg
Tuunaa talosi ja tutustu Kaarnaan
Uusi Kaarna-mallistoUutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.että JÄRJELLÄ:- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.
20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
202210_56802.jpg
Pääsuunnittelija johtaa ja koordinoi
Mitkä ovat pääsuunnittelijan tehtävät pientalohankkeessa? Lue Doventus Oy:n Tero Seppäsen vastaukset.
20222_76980.jpg
Paraisille rakentuu ainutlaatuinen ekokylä
Nina ja Tero Ingeliuksella on takataskussaan useampi kokemus kosteus- tai homevaurioisista asunnoista. Kun heille tuli tarve etsiä uusi koti, he havaitsivat, että terveellistä rakennustapaa ja -materiaaleja ei yhdestä paikasta tunnu löytyvän. Lopputuloksena piti kääriä hihat itse. Nyt omasta kodista tulee konseptitalo Paraisten Kirkkosalmenrantaan, ja Ingeliusten yritys Godai Oy rakentaa lähistölle seitsemän talon ekokylän.
20154_43290.jpg
Saunan eristys
Tarvittavat työvälineet:- mattoveitsi- puukko- käsisaha- vasara- vesivaaka- rullamitta- uretaanipistooli- iskuporakone tarvittaessa- akkukoneTyöohje sisältää saunan eristämisen ympäripontatulla polyuretaanilevyllä, jossa höyrynsulku on laminoitu levyn pintaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton