• Etusivu
  • Talo

Suomen johtava kuvan- ja äänentoiston erikoisliike

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.07.2008
20085_11025.jpg

Hifi Studio 17 on korkealaatuisten kuvan- ja äänentöistolaitteiden myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kaiuttimet, monihuonejärjestelmät, yritysten av-järjestelmät sekä suunnittelu- ja asennuspalvelu.

Suomen johtava kuvan- ja äänentoiston erikoisliike

Meillä Hifi Studio 17:ssä kohtaat ystävällisen henkilökuntamme, joka kuuntelee toiveitasi, kertoo laitteiden hyödyt selkokielellä, sekä tarjoaa tarpeittesi ja budjettisi kannalta sopivimman ratkaisun. Tavoitteenamme on laitteiston suorituskyvyn optimointi ja helppokäyttöisyys, siksi annamme tarvittaessa käyttökoulutuksen ostamallesi laitteistolle.

Kattava valikoima huipputuotteita

Myymme vain tuotemerkkejä, joiden korkealaatuisuuteen ja luotettavuuteen itse uskomme, ja joilla on virallinen edustus, sekä huoltoverkko Suomessa. Tuotevalikoimamme laajuus näkyy myös tarjoamissamme asennustarvikkeissa. Meiltä löydät mm. erilaiset kuva- ja äänikaapelit, kaiutinjalustat, laitetelineet, kaapelikourut, sekä ohjelmoitavat kauko-ohjaimet.

Meillä ostaminen on helppoa

Kaiutinvalikoimaamme voit tutustua kuuntelemalla eri vaihtoehtoja myymälöissämme ja kaiuttimia tai kotiteatterijärjestelmiä pääset kokeilemaan erillisissä kuunteluhuoneissamme. Myymälöistämme löydät mm. erilliset Bose- ja Bang & Olufsen -osastot sekä kuulokkeiden vertailupisteet. Tampereen myymälässämme on lisäksi monipuolinen autohifiosasto. Kun tulet käymään, ota CD- tai DVD -suosikkisi mukaan ja totea itse, että laitteissa on eroja!

20085_11026.jpg

Suunnittelu- ja asennuspalvelu

20085_11027.jpg

AV-järjestelmän hankinta kotiisi tai yritykseesi on helppoa, sillä voimme tarjota "avaimet käteen" -ratkaisuja. Onnistunein lopputulos saadaan silloin, kun viihdejärjestelmät otetaan huomioon jo uuden kodin tai yritystilojen suunnitteluvaiheessa. Varmistamme järjestelmäsi teknisen toimivuuden ja helppokäyttöisyyden koordinoimalla suunnittelu-, asennus- ja käyttökoulutusprosessin saumattomaksi kokonaisuudeksi. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. tuotteiden valmistajat ja niiden viralliset maahantuojat, akustiikkatoimistot, arkkitehdit sekä sisustus- ja sähkösuunnittelijat, joiden avulla voimme suunnitella AV-järjestelmäsi joko näyttäväksi osaksi sisustusta tai piilottaa sen näkymättömiin.

Joustavat toimitus- ja maksuehdot

Vaikka et asuisi Hifi Studio 17:n läheisyydessä, voit käyttää hyväksesi palvelujamme. Toimitamme tuotteitamme joustavasti kaikkialle Suomeen posti- ja matkahuoltoennakolla. Voit maksaa ostoksesi käteisen lisäksi kaikilla yleisimmillä luottokorteilla tai erissä Aktiivirahalla ja Käyttöluotolla.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_25991.jpg
Maa vajonnut perustusten alta
Kysymys:Kyseessä 10 vuotta sitten rakennettu talo, jonka perustukset on tehty betonipaaluilla, pituus 5-11metriä. Maa on silttiä ja kallio tulee vastaan 5-11 metrissä. Pohjaratkaisu on siis: paalut, paaluhatut, betonipalkit, ontelolaatat, jonka päällä puurunkoinen talo.Koska talon vieressä menee tie, haluttiin pihataso korkeammalle kuin alkuperäinen maanpinta. Tästä johtuen piti tontille tuoda lisämaata siltin päälle. Sitä tuotiin seuraavanlaisesti: savea piha-alueelle, hiekkaa ja soraa talon alle. Ainakin reunoille laitettiin suodatinkangasta, ilmeisesti talon alle ei niiinkään.
20138_36094.jpg
Varmista oikea laasti perustuksen tekoon
weber.vetonit ML Leca®Laasti soveltuu Weberin ohutsaumamuurattavien ja päistään pontatuttujen Leca® perusharkkojen sekä Leca® Design -eristeharkkojen muuraukseen sisä- ja ulkotiloissa ohuella saumalla joko käsin, kelkalla tai pumppaamalla. Se sopii myös tiilien muuraukseen ohuella saumalla. Laastin menekki on alhainen.Laastissa on alhainen vedenimukyky, jonka ansiosta harkkosaumat eivät näy rappauksen alta.Laasti - Lue lisää
20116_26732.jpg
Valokate
Fastlock Uni taipuu vaikka kaarelleFastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.Fastlock Uni valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokatetta on saatavana puhtaan kirkkaana sekä tilauksesta valkoisena. Materiaalin pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Valokate kestää suuret lämpötilojen vaihtelut ja läpireiättömyys takaa katteen vesitiiviyden. Fastlock Unille myönnetäänkin kymmenen vuoden takuu. Ylösnostettujen saumojen ansiosta kate pysyy myös siistin näköisenä vuodesta toiseen.Valokateasennus tv-esityksenä
20177_49816.jpg
Sisustustiilillä keittiön ilme uusiksi
Tamperelaisen kerrostalokodin keittokomero koki melkoisen muutoksen uusien omistajien toteuttaman remontin myötä. Lisää tilaa ja valoa saatiin purkamalla keittiötä ja ruokailutilaa erottava seinä. Uudet kalusteet ja materiaalit valittiin huolella ja harkiten tavoitteena unelmien keittiö.Kolmihenkisen perheen uusi koti löytyi 1950-luvulla rakennetusta kerrostalosta. Valoisa kolmio oli varsin hyvässä kunnossa, remonttia kaipasivat lähinnä seinä- ja lattiapinnat. Keittiön kaapistot ja koneet oli joitakin vuosia aiemmin uusittu, mutta niiden tyyli ei miellyttänyt perhettä, kuten ei myöskään tilan komeromainen ahtaus. Siispä päädyttiin purkamaan vanha keittiö ja aloitettiin suunnittelu täysin puhtaalta pöydältä.
202210_76986.jpg
Kivipintaa saunaan ja kylpyhuoneeseen - ota ideat talteen
Saunan ja kylpytilan uudistus on monelle unelmoitu uudistuksen kohde. Ajan myötä pinnat ovat voineet osoittaa rapistumisen merkkejä ja kiuaskaan ei enää lämpene kunnolla.Uudistuksen myötä tiloihin halutaan ekologisia, pitkäaikaisia ja luonnontuntuisia materiaaleja – ja nämä toiveet Tulikiven tuotevalikoima täyttää erinomaisesti. Tulikiven modernit kiukaat yhdistettynä luonnonkiveen luovat saunaan ja kylpytiloihin yksilöllisyyttä ja käytännöllisyyttä nostaen samalla asunnon arvoa.Kestävillä valinnoilla voidaan vaikuttaa lisäksi ekologiseen jalanjälkeen.
20134_34804.jpg
KotiOptimi-kustannusarvio-ohjelma
KotiOptimi-kustannusarvio-ohjelma on jokaisen omakotitalorakentajan oiva apuväline kustannusarvion laskemiseen. KotiOptimi-kustannusarvio-ohjelmalla arvion laskenta perustuu aihepiireittäin syötettäviin tietoihin: perustiedot, hankekartoitus, huonetilakartoitus, rakennekartoitus sekä suunnittelun ja oheiskustannusten kartoitus. Laskennassa ohjelma huomioi luonnollisesti mm. rakennuspaikkakunnan ja –ajankohdan sekä omien töiden vaikutukset kustannuksiin. Uusittu ohjelma mahdollistaa myös omien tarvikkeiden, ja ensimmäisenä kustannusarvio-ohjelmana Suomessa esimerkiksi talopaketin sisällön huomioimisen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton