• Etusivu
  • Piha

Rudus Betonituotteen pihanäyttely Tuusulassa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Rudus Betonituote Oy
Päivitetty 31.07.2008
20074_4465.jpg

Tuusulan pihakivinäyttely
Ristikiventie 2
04300 Tuusula
pihakivinäyttely avoinna ympäri vuorokauden

Rudus Betonituote Oy
Piha
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20076_5386.jpg
Pihakivien asentaminen
Kiveyksen sijainti merkitään maastoon. Työskentelyn helpottamiseksi ja reunakivien liikkumisen estämiseksi työskentelyalueen on hyvä olla valmista kiveystä leveämpi. Pohjatyöt tehdään n. 20 cm laajemmalle alueelle. Ennen kaivutöitä pitää varmistaa myös mahdollisten putkien, routasuojausten, sähkökaapelien yms. sijainti.Kiveyksen alle tulevan soran ja hiekan kerrospaksuus riippuu maalajista, pihan iästä ja kiveyksen käyttötarkoituksesta.
20076_5386.jpg
Honka Rock ja Abetonin roomalaiset kivet
Hämeenlinnan asuntomessujen Honka Rockin autokatos ja sen edusta kivettiin Abetonin upeilla roomalaisilla kivillä. Työn tekivät alan ammattilaiset, mutta kiveyksen tekeminen onnistuu myös "kotikonstein", kunhan perusasiat tehdään huolellisesti.Kiveyksen alle tulevan soran ja hiekan kerrospaksuus riippuu maalajista, pihan iästä ja kiveyksen käyttötarkoituksesta.
20095_16590.jpg
Asenna itse pihakivet
Pihan kulkureittien ja käyttöalueiden rajaamisen sekä koko piha-alueen jäsentämiseen ja elävöittämiseen soveltuu erinomaisesti pihakiveys, joka on myös pihan huollon kannalta toimiva ratkaisu. Pihakiveyksen asentaminen käy myös omatoimirakentajalta – kunhan noudattaa ohjeita ja käyttää työhän soveltuvia työkaluja ja suojavälineitä. Pihakiveyksen onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttavat samat asiat kuin muussakin rakentamisessa: huolellinen ennakkosuunnittelu ja kunnollinen perustus. Niinpä pihan suunnittelu kulkuyhteyksineen ja istutuksineen pitäisi aloittaa samaan aikaan kuin rakennusten suunnittelu, jotta mm. rakennusten perustuksia kaivettaessa huomioitaisiin myös pihan perustamisessa tarvittavat maansiirrot. Erityisen tärkeää tämä on talon taakse jäävän alueen kohdalla. Sinne kun saattaa olla vaikea päästä koneilla enää sen jälkeen, kun talo on pystyssä.Lisätietoa Rudus Betonituotteen pihakivistä...Lisätietoa Ruduksen kiviaineksista..
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Yläpohjan lisäeristys?
Kysymys:Onko kannattavaa lisäeristää pelkästään yläpohjaa talossa, joka on rakennettu vuonna 1967? Yläpohjassa kutterinpurua n. 300 mm, osassa seiniä vain 100 mm villaa + laudoitus + tervapaperi + 2 x halltexlevy 22 mm, osassa 100 mm villa + lauta + anselmi (eriste 30 mm). Paljonko seinät hukkaavat lämpöä? Tarkoituksena olisi lisätä yläpohjaan puhalluseristettä 200 mm, mutta nuo ulkoseinät vähän mietityttävät? Yläpohjassa on neliöitä n. 100.
20235_81757.jpg
Ensimmäistä kertaa henkilönostinta käyttämässä - näin käyttö sujui
Kevät on erilaisten kodin huoltotöiden aikaa. Tarkistuslistalta löytyy nopeasti ainakin katon ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistus, rännien puhdistus, maalaustöitä sekä mahdollisia puuston siistimisiä. Tikkailta työskentely on aina turvallisuusriski, joten miten työt saisi tehtyä turvallisesti, nopeasti sekä siististi?Vantaalainen perheenäiti Heli Meriläinen yhdessä poikansa Eetun kanssa ratkaisi ongelman omalla kohdallaan ottamalla testikäyttöön Janneniskan JN23 henkilönostimen, jonka kanssa oman kodin huoltotyöt sujuivat turvallisesti ja nopeasti.
20141_37563.jpg
Honka uutuuskodit -äänestä suosikkityyliäsi!
Millainen omakotitalo on sinun makuusi?Pidätkö tunnelmallisesta hirsikartanosta, klassisen tyylin hirsikodista, vai onko moderni tyyli enemmän sinun juttusi? Honka valmistaa jokaiseen makuun kestäviä ja jykeviä koteja, joissa on arjen kiireiden keskellä helppo rentoutua ja elää.Honka-kodin äänestyskohteiden tyylit vaihtelevat New England -tyyppisestä moderniin funkistaloon, unohtamatta kuitenkaan perinteisiä tyylejä. Näistä löytyy varmasti jokaiselle mieluinen vaihtoehto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton