• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakennusmessut Vaasassa 26.-28.10.2007

Rakentajan toimitus
Päivitetty 15.02.2013
43_P_16117.jpg

Pohjanmaan suurimmat rakennusalan messut järjestetään 26.-28. lokakuuta Botniahallissa. 210 näytteilleasettajaa ovat messuilla mukana ja tapahtuma onkin kasvanut mittavaksi asumisen ja rakentamisen foorumiksi.

Rakentaminen ja kotiin panostaminen on kasvanut mittavasti ja se näkyy myös monin eri tavoin alan tuotteissa, tarjonnassa ja kysynnässä. Rakennusmessut tarjoaa kuluttajille läpileikkauksen alalla tapahtuneesta kehityksestä, ajankohtaisesta lainsäädännöstä sekä tietoa alan uusimmista tuotteista ja palveluista.

Rakennusalan erikoismessut on suunnattu rakentajille, sisustajille ja remontoijille. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen paikan hankkia tietoa ja ideoita sekä mahdollisuuden tehdä suuria ja pieniä hankintoja rakennus-, sisustamis- ja remontointiprojekteja varten. Kaikki löytyy kätevästi saman katon alla.

Rakennusmessuilla on alan tarjontaa koko perheelle. Vanhemmat voivat halutessaan jättää pienimmät lapset valvottuun lapsiparkkiin ja näin keskittyä rauhassa messujen tarjontaan sekä kauppojen ja ostosten tekemiseen.

Aika: 26.-28.10.2007
Paikka: Botniahalli, Vaasa-Mustasaari, Papinsaarentie 2
Avoinna: pe 11-17, la 10-17, su 10-17
Liput: aikuiset 12 euroa, opiskelijat/ryhmät ja eläkeläiset 8 euroa, perhe 25 euroa (1-2 aikuista ja perheen lapset alle 15v). Alle 7 vuotiaat maksutta.
Pysäköinti: 2 eur
Messubussi: Maksuton messubussi Vaasan kaupungintalo-Botniahalli-Vaasan kaupungintalo messujen aukioloina. Sunnuntaina Prisman kautta.
Lastenhoito: Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) maksuton valvottu lastenhoito lauantaina ja sunnuntaina.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Tiilitalon maalaus?
Kysymys:Haluaisimme maalata vuonna 1973 rakennetun omakotitalon ulkoseinät. Seinämateriaali on "normaalia" tiiltä. Onko maalaus mahdollista tehdä ja millaisia pohjatöitä yms. homma onnistuakseen vaatii? Millainen maalityyppi?
20081_7891.jpg
Sisustussuunnittelu
Koti ja viihtyminenKoti on elämän sydän. Koti on turvapaikka, persoonallinen tila, missä perheenjäsenillä on omat yksityiset ja yhteiset alueensa erilaisille toiminnoille. Mistä asioista muotoutuu kodin sielu, mitkä tekijät vaikuttavat viihtymiseen? Mikä tyyli ja muoto miellyttää? Mikä väri kutsuu luo, mikä tekee olon rauhattomaksi? Kotona on myös paljon tavaroita, jotka vaativat tilansa. Hyvät säilytysratkaisut auttavat viihtyisyyden luomisessa.
20235_81881.jpg
Kannattaako autotallia rakentaa itse?
Autotalli tuo monessa taloudessa kaivattua lisätilaa autoille, elämälle ja etenkin säilytystilaa perhekoon kasvaessa tai harrastevälineiden lisääntyessä. On myös ihanaa, kun kylminä ja lumisina talviaamuina ei tarvitse kaivaa autoa esiin lumihangesta, vaan voi lähteä suoraan tallista menojensa mukaan turhia rehkimättä. Kodista saadaan varastoitua autotalliin kaikki ylimääräiset tavarat tilaa viemästä ja kukaan ei estä rakentamasta omaan talliin esimerkiksi omaa kuntosalia tai oleskelutilaa. Olipa tarkoitus mikä tahansa, autotalli ei ole koskaan turha investointi, vaan monikäyttöinen tila, joka lisää myös oikein suunniteltuna ja rakennettuna kiinteistön arvoa.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
20192_48618.jpg
Varmista terassin luotettava routasuojaus
Elääkö terassisi talvella omaa elämäänsä? Tai nouseeko kiveys joissain kohdissa niin, että lähes kaadut aina siitä mennessäsi? Terassin ja pihakiveyksen suunnittelussa sekä toteutuksessa kannattaakin aina muistaa, että talvi ja sen myötä routa tuovatkin omat haasteensa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton