• Etusivu
  • Varusteet

Pituudet, pinta-alat ja tilavuudet – ilman arvailuja

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 04.03.2019
20192_56377.jpg

Lähes kaikessa rakentamisessa ja remontoinnissa tarvitaan mittaamista. Onnistuneen lopputuloksen kannalta tarkka mittaustulos on ehdottoman tärkeää. Vaikka huolellisesti käytettynä perinteinen rullamitta onkin hyvä työkalu, ei se kuitenkaan aina sovellu kaikkiin kohteisiin ja anna riittävän täsmällistä tulosta. Etenkin etäisyyksien kasvaessa tai kaarevilla pinnoilla käytettävyys saattaa osoittautua varsin haasteelliseksi. Uudenaikaisella lasertekniikalla varustetut Zamo-laseretäisyysmittalaitteet takaavat maksimaalisen tarkat ja luotettavat mittaustulokset kätevästi napin painalluksella.

Mittaa nopeammin ja luotettavammin

Metrimitta on saanut kilpailijan. Bosch Zamo on digitaalinen laseretäisyysmittalaite, jolla pystyt määrittämään etäisyydet, koot, pinta-alat ja tilavuudet nopeammin ja tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin. Lasermittalaite mittaa etäisyydet tarkasti jopa 20 metriin asti sekä laskee pinta-alat yksinkertaisella kaksoisklikkauksella.

20207_65700.jpg

Ratkaisut hankaliin mittauskohteisiin

Usein ongelmaksi muodostuvat tilanteet, joissa kaarevien tai monimuotoisten pintojen pituus tulisi saada selville. Bosch Zamon lisälaitesarjan monikäyttöiset nauhamitta-, pyörä- ja linja-adapterit mahdollistavat esineiden välimatkojen sekä epätasaisten pinta-alojen mittauksen kuin myös seinään kiinnitettävien esineidenkin helpon kohdistamisen.

20192_56375.jpg

Oikeat mittaustulokset muutamassa sekunnissa:

  1. Aseta etäisyysmittalaite paikalleen. Integroitu vesivaaka auttaa löytämään tarkalleen vaakatasoisen asennon.
  2. Tähtää kohteeseen tarkasti laserpisteen ja kohdistimen avulla.
  3. Sitten tarvitaan vain yksi napin painallus, minkä jälkeen voit lukea tuloksen mukavasti suurelta näytöltä. Mittatarkkuus on ±2 mm (etäisyydestä riippumatta). Voit määrittää myös tilavuudet ja pinta-alat nopeasti ja vaivattomasti tällä tavoin.
20192_56376.jpg

Näin Zamo toimii - Katso video!

Zamo laseretäisyysmittalaite
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20151_42023.jpg
Tuulettuuko talosi alapohja oikein?
Ross-tuuletuspaalu alapohjan tuuletukseen ja tuloilmaputkeksiRoss-tuuletuspaalu on tyylikäs tuote talon ryömintätilan tuuletukseen sekä talon alapohjan kosteusvaurioiden ja radonhaittojen ehkäisyyn. Ross-tuuletuspaalun kautta voidaan myös ottaa tuloilma esimerkiksi kellarisaunaan, takkaan tai ilmanvaihtokoneeseen. Ross-tuuletuspaalu toimii tuloilmakanavana myös, kun tehdään koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä tai koneellinen radonpoistojärjestelmä ryömintätilaan.Ross-tuuletuspaalua voidaan käyttää hyväksi kaikkien talotyyppien tuuletuksessa. Tuuletuspaalu on suunniteltu niin, että ilma pääsee lähes esteettömästi virtaamaan putken läpi, eikä haitallista ilmalukkoa pääse syntymään. Rakenne estää myös lumen, roskien ja pieneläinten pääsyn alapohjan ryömintätilaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton