• Etusivu
  • Talo

Osallistu Keittiöäänestykseen ja voita itsellesi Tulikiven Cooking-tuotesarjaa!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Päivitetty 11.01.2019
20191_55845.jpg

Padan tilavuus 2,5 litraa.

Tulikiven Cooking-tuotteet on valmistettu suomalaisesta vuolukivestä ja ne sopivat ruoanlaittoon niin takan tulipesässä, leivinuunissa, grillissä kuin myös sähköuunissa.
Vuolukiven ominaisuuksiin kuuluva erinomainen lämmönvarauskyky on edukseen myös ruoan valmistuksessa. Kuuma vuolukiviastia pitää ruokasi kuumana, viilennetty pitää herkut viileänä myös kesähelteellä.

Palkintona Cooking-tuotepaketti

Keittiöäänestykseen osallistuvien kesken arvotaan Tulikiven vuolukivestä valmistettua Cooking-sarjaa. Tuotepaketti sisältää vuolukivisen padan, paistokiven ja parilan. Katso tuote-esittelyt alta.

Vuolukivinen pata
Pataruokien ystävä valmistaa ruokansa vuolukivisellä padalla. Pata vetää itseensä 2,5 litraa. Herkulliset puurot ja pataruoat pysyvät pitkään lämpiminä vielä uunista ulos otettuinakin. Huomioithan että takassa tai avotulella lämmitettäessä tulee padan alla olla valurautaparila, jotta lämpö jakaantuisi tasaisesti padan pinnoille. Padan mukana tulee kaunis puinen alusta, jonka päällä padan voi kuumanakin nostaa suoraan pöytään.

Paistokivi
Rapeapohjaiset pizzat, leivät ja pullat syntyvät helposti ison vuolukivisen paistokiven avulla. Kooltaan 15 x 290 x 290 mm olevan paistokiven voit myös lämmittää kiven kuumaksi takassa tai uunissa, nostaa sen pöytään ja kypsentää ruokaa vieraiden kanssa. Kivi pysyy pitkään kuumana ja kypsentää helposti kala- ja lihafileet sekä kasvikset. Paistokiven mukana tulee tammesta tehty puinen alusta, jonka päälle kuuman astian voi nostaa. Takassa tai avotulella kokattaessa on paistokiven alla käytettävä valurautaparilaa, joka jakaa lämmön tasaisesti.

Paistokivellä valmistat ruokaa nopeasti.
Paistokivellä valmistat ruokaa nopeasti.

Parila
Valuraudasta valmistettua 300 x 300 mm parilaa voit käyttää sellaisenaan erilaisten raaka-aineiden grillaamiseen takassa. Parilaa tarvitset myös vuolukiviastioiden alle silloin, kun valmistat takassa ruokaa hiilloksella.

Parila soveltuu erilaisten raaka-aineiden grillaamiseen.
Parila soveltuu erilaisten raaka-aineiden grillaamiseen.
Info

Info

Tutustu myös muuhun Cooking-tuoteperheeseen

20191_55844.jpg
Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20148_40673.jpg
Pohjatyö on kaiken A ja O
Betonisten pihakivien ja -laattojen suosio kasvaa koko ajan. Eikä ihme; ne ovat helppoja asentaa, käytössä vaivattomia, viimeistelevät pihan ja jopa nostavat kiinteistön arvoa. Kaunis ja kestävä pihakivetys on helppo toteuttaa, jos se perustuu hyvään suunnitteluun ja huolellisiin pohjatöihin.
20228_79259.jpg
Miten ohjaan ilmanvaihtoa puhelimella tai tietokoneella?
MyVallox-ilmanvaihtokoneissa on sisäänrakennetut kosteus- ja hiilidioksidianturit, joiden ansiosta ilmanvaihto tehostuu automaattisesti tarpeen mukaan. Koneita voi myös ohjata itse etänä.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Kivitason lyhentäminen?
Kysymys:Onko olemassa yrityksiä, jotka voisivat lyhentää siististi ja turvallisesti keittiön kivitasoa paikan päällä kohteessa? Tarkoitus olisi katkaista yksi kivitaso (tason korkeus 30 mm ja syvyys 600 mm) ja hioa tason päädyt. Lisäksi pitäisi siirtää kivitasojen paikkaa pienen keittiöremontin yhteydessä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton