• Etusivu
  • Talo

Moni-ilmeinen sisustus syntyy kivilajeja yhdistelemällä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Päivitetty 21.03.2012
20123_30161.jpg

Moderni olohuone on saanut ikiaikaisen lattiamateriaalin, joka on aina muodissa. Arvokas ja ajaton yleisilme on Ruivina.

Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.

Lisää luonnonkivipinnoista

Monipuoliset käyttökohteet

Luonnonkivi on runsaiden mahdollisuuksien materiaali. Kivilajista riippuen se istuu paikkaan kuin paikkaan ja näyttää moni-ilmeiset kasvonsa.

Lattioiden, seinien, ikkunapenkkien ja portaiden laatoituksella saat aikaan vaikuttavia tilakokonaisuuksia. Persoonallisuutta eteis- ja oleskelutiloihin lisäävät luonnonkivestä valmistetut kalusteet kuten pöytätasot, ikkunapenkit tai hyllyt. Tahrat puhdistuvat kivipinnasta pelkällä pyyhkäisyllä.

Luonnonkivi on käytössä kestävä ja helppohoitoinen.
Luonnonkivi on käytössä kestävä ja helppohoitoinen.
Persoonallisuutta ikkunapenkkeihin luonnonkivillä.
Persoonallisuutta ikkunapenkkeihin luonnonkivillä.

Hyvällä suunnittelulla säästöä

Hyvällä suunnittelulla voidaan kaikissa kivikohteen toteutuksen vaiheissa saavuttaa säästöä lopputuloksen laadun heikentymättä. Luonnonkivi on erittäin pitkäikäinen ja sen hoitokustannukset ovat pienet.

Oikein suunniteltu kivipinta säilyttää kauniin ulkonäkönsä muuttumattomana vuosisatojen ajan. Luonnonkivi on korkealaatuinen ja arvostettu materiaali, joka myötävaikuttaa osaltaan koko rakennuksen arvostukseen.

Apua kiven valintaan

Sisusta kivellä -apuri auttaa sisustuskokonaisuuden suunnittelussa ja näyttää sopivat kiven ja puun yhdistelyvaihtoehdot. Kivilajiapuri puolestaan lajittelee kiviä sijainnin, materiaalien ja värin mukaan.
Tutustu Sisusta kivellä -apuriin tästä

Lattiapinnoissa käytettynä luonnonkivi lisää kodin arvokkuutta.
Lattiapinnoissa käytettynä luonnonkivi lisää kodin arvokkuutta.

Kuinka toimin?

Kun olet kiinnostunut kiven käytöstä sisustuksessa tai pihalla, tai ehkä jo tiedät, mitä kiveä haluat kotiisi, niin ota yhteys myyjäämme. Hänen kanssaan voit neuvotella parhaasta ratkaisusta. Hän auttaa sopivan kiven ja pintakäsittelyn valinnassa ja tekee sinulle halutessasi kokonaistarjouksen avaimet käteen –periaatteella.

Luonnonkiviprojektin vaiheet ovat:

  • suunnittelu
  • mittaustyö
  • materiaalin valmistus
  • kuljetus
  • asennus ja
  • käyttö

Voit tilata meiltä itsellesi kokonaisprojektin tai sopia Tulikivi-myyjän kanssa, mitkä vaiheet haluaisit Tulikiven toteuttavan.

Tulikivi työstää kivet mittatilaustyönä ja asentaa ne paikan päällä. Saat sitovan tarjouksen kustannuksista ja työn valmistumisen aikataulusta.

Luonnonkivistä löytyy värejä ja kuvioita varmasti jokaiseen makuun. Marron Imperial -graniittitaso sopii hyvin taustan Crema Marfil -marmorimosaiikin seuraksi.
Luonnonkivistä löytyy värejä ja kuvioita varmasti jokaiseen makuun. Marron Imperial -graniittitaso sopii hyvin taustan Crema Marfil -marmorimosaiikin seuraksi.
Azul Cascais -kalkkikivitaso yhdistettynä taustan Cloudy Grey -marmorimosaiikkiin muodostaa linjakkaan yhdistelmän.
Azul Cascais -kalkkikivitaso yhdistettynä taustan Cloudy Grey -marmorimosaiikkiin muodostaa linjakkaan yhdistelmän.

Tulikivi Oyj
83900 Juuka

www.tulikivi.com

20118_27371.jpg
Tulikivi Oyj
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20072_3555.jpg
Tulikivelle kunniamaininta
Tulikivi Oyj:n uuden vuolukiviuunimalliston tuotteet ovat saaneet kunniamaininnan Fennia Prize 2007 –muotoilukilpailussa. Tuotteet suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä Hannu Kähösen Creadesign Oy –muotoilutoimiston kanssa.
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton