• Etusivu
  • Talo

Oras Care yhdistää estetiikan ja turvallisuuden

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Julkaistu 09.12.2019Päivitetty 07.11.2023
201912_61711.jpg

Ikääntyvien ihmisten talouksissa kylpyhuone on usein avainasemassa itsenäiseen ja mukavaan asumiseen omassa kodissa. Tuoteratkaisuiden tulee olla joustavia ja ergonomisia ja vastata monenlaisiin tarpeisiin, myös koti- ja hoivapalveluita ajatellen. Sama pätee myös lastentarhoihin ja päiväkoteihin. Ei kuitenkaan tule unohtaa tuotteiden ulkonäköä. Oras Care -vipuhanoissa turvallinen käyttö on yhdistetty modernin esteettiseen muotoiluun - ilman laitosmaista ulkonäköä.

Ergonomiset, helppokäyttöiset vivut

Oras Care -hanoissa on käyttäjäystävällinen, ergonominen kahva, johon on helppo tarttua ja sitä on helppo käyttää vaikkapa kämmenselällä. Tämä on hyödyllistä etenkin silloin kun käsien liikkuvuus on rajoittunutta. Korkea ja pitkä kahva vapauttaa myös tilaa toimia altaalla. Pesuallashana on saatavillä myös Oras Bidetta -käsisuihkulla varustettuna. Näin voimme avustaa jokapäiväisessä elämässä heitä, joilla on fyysisiä rajoitteita.

201912_61712.jpg
201912_61713.jpg

Parantunut turvallisuus ja hygienia

Pehmeät, pyöristetyt kulmat lisäävät muotoilun turvallisuutta ja hygieniaa. Toisaalta, ne myös vähentävät loukkaantumisriskiä ja helpottavat kalusteiden puhtaanapitoa. Juoksuputken 120° käännettävyys lisää toiminnallisuutta. Lisävarusteena asennettava Oras Minimat (tuote 200400 tai 200410) turvatermostaatti kulmaventtiileissä ennaltaehkäisee lisäksi palovammojen syntymistä.

Helppo ja nopea asentaa

Oras 3S-installation -kiinnitysjärjestelmän ansiosta asennus on helppoa, nopeaa ja turvallista. Siinä kaikki tärkeät asennusosat on integroitu yhdeksi komponentiksi. Asennus voidaan näin ollen suorittaa tarkasti ja nopeasti. Optimoitu asennusaika varmistaa paremman tehokkuuden ja sitä kautta positiivisen vaikutuksen katteeseen ja asiakastyytyväisyyteen.

20194_57315.jpg
Oras Oy
Talo
keittiö
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

oras-mokkihana-asennettuna
Mökkihanasta lämmin vesi mökille
Oras Safira mökkihana tuo lämpimän veden kesämökeille, grillikatoksiin ja autotalliin. Mökkihanan asentaminen on helppoa – tarvitaan vain kylmävesiliitäntä ja sähkö. Hana ja vedenlämmitin ovat mökkihanassa samassa paketissa.
20224_77789.jpg
Hana- ja suihkutuotteiden valintaa lisätyn todellisuuden avulla
Mitä on lisätty todellisuus? Lisätty todellisuus (Augmented Reality, AR) tarkoittaa teknologiaa, jossa virtuaalinen sisältö liitetään osaksi oikeaa maailmaa AR-tuetun sovelluksen tai selaimen avulla.
20225_78304.jpg
Lisää kesämökkisi käyttömukavuutta erilaisten hanaratkaisujen avulla
Kesämökkien ja -huviloiden varustelutaso vaihtelee paljon jo siitäkin syystä, että ihmisillä on erilaisia toiveita ja oletuksia liittyen vapaa-ajan asunnon varustelutasoon. Osan mielestä mökkiolosuhteet ovat kohdallaan, kun pesuvesi kannetaan järvestä ämpärillä, juomavesi tuodaan kanisterissa kotoa ja käytössä on ulkohuussi, jonka ovenpieleen on järjestetty käsienpesupiste hurmaavan emalivadin ja kannun avulla. Toiselle optimaaliset olosuhteet taas muodostuvat korkealaatuisista ja viimeisintä teknologiaa edustavista vesikalusteratkaisuista, jotka auttavat säästämään vettä ja energiaa, ja antavat jopa reaaliaikaista palautetta käytönaikaisesta kulutuksesta.
Airam lamput
Himmennä kodissasi olevaa valaistusta kännykällä tai tabletilla
Perinteisesti himmentimien asentamista pidetään monimutkaisena ja kalliina projektina. Airam on tuonut markkinoille uudenlaista teknologiaa, jonka ansiosta valaistuksen himmentäminen on nyt helppoa ja edullista.
20214_69878.jpg
Olisiko aika laittaa kodin pinnat ja lämmitys kuntoon?
Miltä kotisi näyttääkään kevätauringon valossa? Tuntuvatko pinnat kolhiintuneilta vai onko vain aika ajanut niiden ohitse? Tekivätkö talven paukkupakkaset kodistasi kylmän? Kiuaskaan ei enää lämmitä saunaa kuten ennen.Olisiko siis aika laittaa kodin pinnat ja lämmitys kuntoon?
20217_71648.jpg
Miltä näyttäisi luonnonkivi kodin sisustuksessa?
Kaipaatko kotiisi kulutusta kestävää laattapintaa, mutta perinteisten keraamisten laattojen valikoimasta ei oikein löydy mieleistä? Oletko ajatellut aitoa, ekologista sekä pitkäikäistä luonnonkiveä, joka sopii lattia- ja seinäpintojen lisäksi myös pöytätasoihin?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton