• Etusivu
  • Talo

Mattamusta väri on tullut jäädäkseen

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 05.12.2023
20226_78500.jpg

Mattamusta Oras Vega –keittiöhana on saatavilla pesukoneventtiilillä varustettuna tai ilman.

Mustat hanat ovat tulleet sisustukseen jäädäkseen. Mattamusta on ajaton värivalinta, jonka voit helposti yhdistää minkä tahansa värin tai materiaalin kanssa – se toimii täydellisenä kontrastivärinä korostaen kauniisti muita värejä ja sopii näin täydellisesti nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.

Oraksen pinnoitusprosessi tekee hanan pinnasta vahvan ja kestävän. Pinnoite sietää hyvin myös pesuaineita, eikä naarmutu helposti. Tästä huolimatta hanan pinta on silkinpehmeä ja musta pinnoite alleviivaa hanan muotoja, koska mattapintaisen viimeistelyn ansiosta pinta ei heijasta häiritsevästi.

Oras Vega
Oras Vega

Kattava mattamusta Oras-valikoima

Keittiöön:

Hana, joka säästi vettä jo vuonna 1976. Sinä vuonna Oras loi ensimmäisen vettä ja energiaa säästävän vipuhanan, jonka suora jälkeläinen Oras Vega on. Mattamusta Oras Vega –keittiöhana on saatavilla pesukoneventtiilillä varustettuna tai ilman. Kaarevaputkinen Oras Vega -keittiöhana soveltuu erinomaisesti myös pienempään keittiöön, sillä sen juoksuputki voidaan asemoida tarpeen mukaan joko taakse tai oikealle tai vasemmalle sivulle.

Pesuallashanat:

Kosketusvapaiden hanojen ansiosta vedenkulutusta voidaan vähentää jopa puoleen, minkä lisäksi helppokäyttöisyydessä ja hygieenisyydessä saavutetaan täysin uusi taso. Oras Electra 6151FZ-33 on paristokäyttöinen mattamusta kosketusvapaa hana, joka sopii monipuolisesti erilaisiin pesualtaisiin.

Oras Vega -pesuallashanoissa hanoissa on kätevä ekonappi, jonka avulla säästät vettä ja energiaa huomaamattasi. Pesuallashanoissa ekonappi lisää myös turvallisuutta, sillä se rajoittaa rajoittaa veden lämpötilaa. Musta Oras Vega -pesuallashana on saatavilla myös yhteensopivalla mattamustalla Oras Bidetta -käsisuihkulla varustettuna.

Oras Electra
Oras Electra
20226_78506.jpg

Suihkut:

Mattamustan Oras Novan -termostaattihanan tarkkaan suunniteltuja ergonomisia yksityiskohtia ovat lipeämistä estävä kahvat, pyöristetyt kulmat, lämpötilarajoitin ja Thermo Cool -pinta.

Oras Nova -hanojen EcoFlow-toiminto auttaa säästämään kallisarvoisia resursseja tinkimättä suihkuhetken nautinnollisuudesta. Pienillä yksityiskohdilla, kuten mattamustalla käsisuihkulla tai helppokäyttöisellä pohjaventtiilillä viimeistelet näyttävän kylpyhuoneen – yksityiskohtia unohtamatta.

Lukuvinkki:
Mattamustat Oras-hanat keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Musta vai krominen pinta?

Lisätty todellisuus on havainnollinen tapa löytää täydellisesti ympäristöön istuva hana

Hanaa valittaessa on paljon huomioitavaa; sopiiko sisustukseen paremmin mattamusta kuin krominen vesikaluste, minkälainen hana on yhteensopiva valitun altaan kanssa, miellyttääkö omaa silmää enemmän neliskanttinen käsisuihku vai pyöreä? Hyvienkin suunnitelmakuvien perusteella saattaa olla haastavaa hahmottaa miltä suunnitelma näyttää todellisuudessa – tässä avuksi astuu lisätty todellisuus (AR), joka auttaa visualisoimaan erilaisia vaihtoehtoja todelliseen käyttökohteeseen ja helpottaa näin valintojen tekemistä.

Hanan valintaan avuksi astuu lisätty todellisuus (AR), joka auttaa visualisoimaan erilaisia vaihtoehtoja todelliseen käyttökohteeseen ja helpottaa näin valintojen tekemistä.
Hanan valintaan avuksi astuu lisätty todellisuus (AR), joka auttaa visualisoimaan erilaisia vaihtoehtoja todelliseen käyttökohteeseen ja helpottaa näin valintojen tekemistä.
Ohje

Ohje

Näin se toimii – 4 helppoa vaihetta:

Valitse Oraksen verkkosivuilta itseäsi miellyttävä malli ja

  1. Klikkaa kuvan alta 3D-tuotenäkymään.
  2. Valitse sivun oikean alalaidan valikosta "VIEW in AR" Aktivoi AR-toiminto ja skannaa QR-koodi mobiililaitteella.
  3. Suuntaa mobiililaitteen kamera tasaiseen pintaan, kunnes tuote tulee näkyviin.

Voit nyt tarkastella valittua mallia eri kulmista ja eri etäisyyksiltä käyttämällä mobiililaitetta suurennuslasin tapaan. Voit esimerkiksi tarkistaa, sopiiko valittu malli kylpyhuoneesi tai keittiösi mittoihin, koska jokainen tuote esitetään todellisessa mittakaavassa.

Lue lisää:AR – Havainnollinen tapa löytää täydellinen hana omaan kotiin

Oras Oy
Talo
keittiö
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20203_63659.jpg
Edistä käsihygieniaa kosketusvapaiden hanojen avulla
Ihminen altistuu päivittäin useille erilaisille viruksille, bakteereille sekä muille taudinaiheuttajille jo perus arjessaan. Mikäli taudinaiheuttajat pääsevät kehoomme nenän, suun tai silmien kautta, voivat ne johtaa ikäviin tartuntoihin ja pahimmillaan jonkinlaiseen tautikierteeseen.
20203_63137.jpg
Säihkyvän puhdas hana - näin onnistut!
Kylpyhuone, WC-tila ja keittiö. Näitä kaikkia tiloja yhdistää se, että jokaisesta näistä löytyy hana. Puhdas hana onkin tärkeä osa raikasta ja siistiä kokonaisuutta. Kun puhdistus on suoritettu oikein, pysyy hana pitkään siistinä ja mikä parasta, toimii kuten pitää, Orakselta muistutetaan.
20203_63425.jpg
Ekologiset vesikalusteet
Suomalaiset kuluttavat keskimäärin vettä henkeä kohden noin 155 litraa vuorokaudessa, tuhlaavimmat jopa 260 litraa! Tästä noin puolet käytetään peseytymistiloissa, neljännes keittiössä ja neljännes WC:ssä. Realistisena tavoitetasona voitaisiin pitää n. 120 - 130 litran vuorokautista kulutusta.Hanavalmistajana Oras on oppinut kunnioittamaan puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuvuosista asti. Alan edelläkävijänä Oras on osannut yhdistää nykyteknologian ekologisuuteen jo vuosien ajan kuitenkaan käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.Uudet Oras-hanat elävät sopusoinnussa ympäristön kanssa. Esimerkiksi uusi Oras Vega on omiaan juuri siellä, missä arvostetaan vettä ja säästetään luontoa. Se juoksuttaa vettä tippaakaan tuhlaamatta.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
20199_59892.jpg
Miten vältät huonon led-valaistuksen?
Led-valaisimet ovat energiatehokkaita ja hyviä kotien ja toimistojen sekä muiden tilojen valaisijoita. Tehokkuushuumassa ja ledien hintoja vertaillessa saattaa tulla tehneeksi virhehankinnan, jos muutamat perusasiat eivät ole tiedossa.Tässä 10 kohdan lista, jonka avulla saat vältettyä huonot valinnat led-valaistuksen ostamisessa.
201812_55762.jpg
Ammattilaisen vinkit led-valaistukseen
Valaistussuunnittelu on tärkeä osa kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain kävelemällä sisään (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton