• Etusivu
  • Talo

Nanopinnoittaminen – kustannustehokas vaihtoehto remontille!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Nanoksi Suomi Oy
Päivitetty 12.05.2023
20235_81768.jpg

Kärsiikö kylpyhuoneesi likaantuneista tai kellastuneista saumoista? Tarraavatko kalkkijäämät pintoihin? Tai homepilkut nurkkiin?

Jos tunnistit ongelman, ongelmaan auttaa kylpytilojen käsitteleminen likaa hylkivällä Nanoksi-180™ nanopinnoituksella.

Nanoksi-180™ syväpuhdistaa, suojaa ja uudistaa arjen kovassa käytössä olevien tilojen pintoja helpolla, nopealla ja edullisella tavalla! Se helpottaa tilojen puhtaanapitoa ja pidentää niiden käyttöikää vuosilla.

Tehokas syväpuhdistus uudistaa tilojen pinnat

Rakenteiltaan kunnossa oleva vanhakin kylpyhuone saa uuden elämän Nanoksi-180™ kylpyhuonehuollon avulla.. Huolto aloitetaan Nanoksin kehittämällä tehokkaalla syväpuhdistusmenetelmällä, jolla saadaan poistettua erityisesti vuosien mittaa kertyneet epäpuhtaudet. Tarkan ja monivaiheisen syväpuhdistuksen avulla myös vanhojen tilojen pinnat, kaakelit ja saumat puhdistuvat.

Myös uudet pinnat tulee puhdistaa huolellisesti ennen pinnoitusta, mutta prosessi on tällöin huomattavasti kevyempi. Pintojen käsittely on erittäin suositeltavaa jo uutena, sillä silloin ne saavat suojan alusta alkaen, eivätkä menetä uutuuden loistoaan vuosien saatossa.

20235_81691.jpg

Silikonisaumojen vaihto

Kohteessa tehdään sen vaatimat huoltotyöt, vaihdetaan esimerkiksi silikonisaumat ja tarvittaessa laattasaumat.

Tilojen käytöstä riippuen, silikonisaumat tulisi vaihtaa noin viiden vuoden välein, ja saumojen kunto on hyvä tarkistaa vuosittain. Tilojen kosteus, huono ilmanvaihto ja pintojen kuivaamatta jättäminen lyhentävät silikonien elinikää ja silloin niiden vaihtotarve saattaa tulla nopeastikin. Kylpyhuoneen käyttömäärien lisäksi saumojen kestoon vaikuttaa se, miten laadukasta silikonia saumauksiin on käytetty ja miten huolellisesti työ on tehty.

Vanhojen silikonisaumojen poisto suoritetaan juuri siihen tarkoitetuilla, markkinoiden parhailla työkaluilla ja aineilla, jotka mahdollistavat korkealaatuisen lopputuloksen. Ammattilaiset varmistavat, että vanha silikoni poistetaan vahingoittamatta vesieristystä, laattoja tai laattasaumoja. Tilalle vaihdetaan uudet silikonit, jotka tekevät kylpyhuoneesta siistin, hygienisen ja toimintakuntoisen.

Säännöllisillä huoltotoimenpiteillä voidaan välttää kallis kylpyhuoneremontti ja siirtää sitä vuosilla eteenpäin.

20235_81718.jpg

Kohde viimeistellään likaa hylkivällä nanopinnoituksella

Huollettu ja puhdistettu kohde viimeistellään likaa hylkivällä nanopinnoituksella, joka antaa vuosia kestävän likaa, rasvaa ja vettä hylkivän suojan. Voimakkaan, mutta näkymättömän ja hengittävän hylkimispinnan ansiosta kylpyhuoneiden pinnat, laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaina pidempään ja niiden puhtaanapito helpottuu merkittävästi.

Käsittelyn ansiosta tilojen siivous sujuu ilman voimakkaita puhdistusaineita ja vaivannäköä. Pinnoitus mahdollistaa kemikaalittoman siivoamisen ja puhdistamiseen riittääkin useimmiten lämmin vesi, pehmeä harja ja mikrokuituliina.

Pintojen hylkivä vaikutus estää vettä imeytymästä saumoihin ja laattojen alle, mikä poistaa kosteutta tiloissa, ehkäisee homeen ja sienen kasvua ja auttaa tiloja kuivumaan huomattavasti nopeammin. Samalla pinnat, laattasaumat ja laatat hylkivät likaa, kalkkia ja muita epäpuhtauksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta pintojen pinnoittaminen pidentää tilojen käyttöikää vuosilla.

20235_81693.jpg
Info

Info

Kuinka paljon nanopinnoitus maksaa? Laske hinta-arvio laskurilla

Nanopinnoittaminen antaa kylpyhuoneelle uuden ilmeen vain muutamassa päivässä ja samalla siirtää tulevia remontteja useilla vuosilla eteenpäin. Käsittelyn ansiosta kylpyhuoneen pinnat, laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaana ja helppohoitoisena vuosia!

Nanoksi Suomi Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20234_81366.jpg
Tiesitkö tämän? Näin nanopinnoite helpot­taa kylpy­huoneen puhtaana­pitoa
Nanopinnoituksella voi siirtää kylpyhuoneen täysremontin tarvetta. Samalla tilasta tulee ulkoisesti siistimpi ja sen käyttömukavuus paranee.
20233_81168.jpg
Unohda liat ja pintty­mät - nanopinnoi­tuksella puhtaaksi jo pelkällä vedellä
Toiset siivoavat kylpyhuoneensa säännöllisesti esimerkiksi kuukausittain, toiset taas jouluksi ja juhannukseksi. Aina pintojen puhtaus ei ole pesutiheydestä kiinni, esimerkiksi kalkkisaostumat, pesuainejäämät sekä mineraalipitoinen vesi värjäävät pintoja sekä tekevät niistä laikukkaita. Kodin puhtaanapidosta vastaavan ei tarvitse kuitenkaan vajota synkkyyteen, vaan ottaa avuksi uusi teknologia – nanopinnoitus.
20238_82918.jpg
Ilmainen nanopinnoitus kylpyhuoneeseesi - hae nyt kohdehakuun!
Kaipaako kylpyhuoneesi jatkoaikaa ennen perusteellista remonttia tai haluatko uudempaan kotiisi kylpyhuoneen helppoa puhdistettavuutta? Etsimme sopivaa kohdetta nanopinnoitukselle! Voit osallistua hakuun niin vanhemmalla kuin uudemmallakin kylpyhuoneella. Nyt on mahdollisuus saada ilmaiseksi nanopinnoituksen avulla kylpyhuoneeseesi päivitetty ilme, helpompaa puhdistettavuutta ja lisää käyttöikää!Tutustu lisää alta miten voit ilmottautua ja kerro meille kohteestasi lisää! Nanopinnoituksen järjestäjä Nanoksi Suomi Oy valitsee sopivan kohteen.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton