• Etusivu
  • Rakentaminen

Näe ja koe puukuitueristetyt Kuori-talot Tuusulan asuntomessuilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 15.03.2021
20194_57641.jpg

Kastellin kaikkiin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen, jonka myötä koti on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.

Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla? - Kyllä kiitos! Tuusulan Asuntomessuilla pääset näkemään ja kokemaan kaksi Kastellin Kuori-malliston taloa, jotka on toteutettu Kastelli Green™-rakenteella. Kastelli Green™-talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta.

Kastellin kohteet Tuusulan Asuntomessuilla:

Yhdentason Kuori 115/135

Asuntomessuilta löytyvään yksitasoiseen Kuori 115/135 -malliin valittiin pohjaksi L-muoto, jossa ulkokehälle sijoittuvat makuuhuoneet sekä pesutilat.

Oleskelutiloissa sisäkatto kohoaa korkealle ja talon läpi ulottuva eteistila antaa muuntojoustavuutta erilaisille tonteille, myös kapeille kaupunkitonteille, sillä pääsisäänkäynnin voi valita sisäpihalta tai ulkokehältä.

113 m² : 4H+K+RUOK+2VH+KHH+2WC+PE+S+TEKN Kuten terassiltakin näkyy, kodin sydämeen sijoittuvat keittiö, tuokailu- ja oleskelutilat.
113 m² : 4H+K+RUOK+2VH+KHH+2WC+PE+S+TEKN Kuten terassiltakin näkyy, kodin sydämeen sijoittuvat keittiö, tuokailu- ja oleskelutilat.

Messutaloon valittiin vaaleat sisustuspinnat, jotka antavat oikeutta luonnonvalolle luoda kotiin avaruutta. Kuori-malliston harkitut muodot ja aidot materiaalit tekevät kodista ajattoman.

3454_979568501_202061675241.jpg
Tämän Kuori-kodin julkisivu suorastaan houkuttelee astumaan ovesta sisään.

Kiinnostaisiko sinua oma Kuori-talo? Tutustu mallin pohjaratkaisuihin. Kastellilla kaikki mallit ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeillesi sopivaksi!

Kaksikerroksinen Kuori 125/150

Kaksikerroksisessa Kuori 125/150 -mallissa on korkealle kaartuva katto, joka laskeutuu ensimmäisen kerroksen korkeuteen. Yläkerran makuuhuoneesta pääsee nauttimaan vaikka aamukahvinsa omalle parvekkeelle suojaavan kuoren alle säällä kuin säällä.

Kaksikerroksinen Kuorion kaunis talo ihasteltavaksi ulkoa ja vielä kauniimpi ja juhlavampi kokonaisuus asumiseen. Mallin pohjaratkaisu on suunniteltu myös kapeillekin tonteille sopivaksi. Heti eteistilaan astuessa koti kutsuu sisään juhlavasti avaten sisustukselliset näkymät sivulle, ylös ja ulos.

125 m² : 4H + K + RUOK + 2VH + KHH + 2WC + S + PE + TEKN + KÄYTTÖULLAKKO
125 m² : 4H + K + RUOK + 2VH + KHH + 2WC + S + PE + TEKN + KÄYTTÖULLAKKO
3455_58383931_20209392113.jpg
Kaksikerroksinen Kuori 125/150

Kiinnostaisiko sinua oma Kuori-talo? Tutustu mallin pohjaratkaisuihin. Kastellilla kaikki mallit ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeillesi sopivaksi!

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20216_71409.jpg
Upeat harmoniset kohteet esillä Lohjan asuntomessuilla 2021
Kastelli esittelee Lohjan asuntomessuilla 9.7.–8.8.2021 kaksi upeaa, modernia, ja avaraa kotia. Tänä vuonna Kastelli säväyttää Veistos- ja Plazia-messutaloillaan, etkä halua olla näkemättä ja kokematta kohteita paikan päällä. Näissä upeissa kodeissa voi isompikin perhe nauttia olostaan ja elämästään vuosien ajan. Veistos 163/195 -mallissa yhdistyvät kauniisti julkisivurappaus ja erilaiset puutehosteet, kun taas Plazia Järven sydän -kodissa korostuu vaivaton muokattavuus.
201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
20206_65113.jpg
Jotain uutta, vanhaa ja lainattua - rakastu sinäkin uudistettuihin talomalleihin
Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää tai elämäntilanteiden muuttuessa ja Kastelli tarjoaa peräti 20 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Vaikka tuhannet rakentajaperheet ovat löytäneet unelmakotinsa Kastellin ajattomien suosikkimallien joukosta, päätettiin kuitenkin uudistaa menestysmalleja mm. lyhyemmillä räystäillä, suuremmilla ikkunoilla ja freesimmillä nykyaikaisilla värisävyillä.Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202111_73398.jpg
Etkö löydä sopivaa pohjaratkaisua?
Pientä tai muunneltuaOnko mieleinen pohjaratkaisu hakusessa? Eivätkö valmiit pohjat ole aivan sitä, mitä haet? Tutustu Kastellin variaatioihin eri pohjaratkaisuista. Jos vaikka Verso 90 on muuten juuri se pohja, jonka haluaisit, mutta... Klikkaa itsesi Luonnospankkiin ja katso, minkälainen on Verso 90 muunnos.Onko haluamasi talomalli liian suuri kooltaan? Pienistä taloista löytyy oma kokoelmansa Kastellin mallistosta. Käy rekisteröitymässä Kastellin sivuille, niin pääset tutustumaan pieniin taloihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton