• Etusivu
  • Rakentaminen

Muuttovalmis hirsikoti on luonnollinen valinta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 02.06.2023
3434_152675362_202056141712.jpg

Kun haluat panostaa tulevaisuuteen, kannattaa miettiä elämän tärkein sijoituskohde tarkoin.

Hirsi on ollut vuosisatojen ajan tärkeä rakennusmateriaali kaikessa rakentamisessa, mutta nyt 2020-luvulla siitä on nousemassa alati kasvava rakennustrendi. Yhä useampi talonrakentaja toivoo kotinsa muodostuvan hirrestä, jolloin oma koti on varmasti ja vankasti luonnonmukainen ratkaisu. Kastelli lanseerasikin toukokuussa 2020 hirsitalomalliston, Hirsi-Kastellin, joka on mahdollista saada muuttovalmiina ratkaisuna.

Miksi pitäisi valita hirsikoti?

Kastellin hirsitalojen arvoa ei mitata rahassa, vaan terveellisyydessä, puhtaassa sisäilmanlaadussa, kaikkien aistien asumismukavuudessa ja siinä, mitä jätämme tuleville sukupolville.

Hirsikodit valmistetaan painumattomasta hirrestä, ja niihin suunnitellaan saumaton talotekniikka saman katon alle. Hirsi-Kastellikodeissa käytettävät puut tulevat kestävästi ja vastuullisesti kasvatetuista metsistä ja käytettyjen puiden tilalle kasvatetaan aina uusia puita. Hirsi-Kastellin avaimet käteen -hirsitalo on terveellinen, turvallinen ja taloudellinen sijoitus perheesi elämänlaatuun nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.

‒ Hirsirakentaminen on perinteistä suomalaista rakentamista ja kasvanut kiinnostus ekologiseen rakentamiseen on ollut omiaan kasvattamaan hirsirakentamisen suosiota. Hirsirakenteisia pientaloja on tänä päivänä lähes joka neljäs uudiskohteista ja rakennushankkeen toteutus muuttovalmistoimituksena yhdellä sopimuksella tekee hirsiunelman toteutuksesta entistäkin helpompaa, kertoo Kastelli-Talot Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Tapio Vyörykkä.

Hirsi-Kastelli sulautuu erinomaisesti kaupunkimaisemaan kapeillekin tonteille

3434_152675362_20205614610.jpg
Aisti 81 -talomalli on kompakti ja viihtyisä kokonaisuus, joka tarjoaa paljon oleskelutilaa kapeallakin kaupunkitontilla.

Neljä hyvää syytä valita hirsitalo

Terveellisyys
Hirsikoti sopii äärimmäisen hyvin allergikkoperheille, koska hirren antibakteerinen pinta pitää kodin rakenteet kunnossa, sisäilma pysyy tutkitusti puhtaana ja hirren pinnat pölyttömänä. Hirsi-Kastellin tiivis mutta hengittävä painumaton hirsi pitää sisäilman kosteuden ihanteellisella tasolla, eikä homeille tai mikrobeille synny suotuisia olosuhteita.

Taloudellisuus
Kestävä hirsikoti on oikein rakennettuna ja hyvin pidettynä kuin vuosisadan rakkaustarina ja voit aloittaa oman tarinasi jo tänään. Jykevästä hirrestä syntyy nopeasti ja kerralla pintakäsittelyä vaille valmista seinäpintaa ja hirsikodista on iloa myös tuleville sukupolville.

Ekologisuus
Hirsikoti on ekologinen ratkaisu, joka rakennetaan kestävästi kasvatetuista suomalaisista metsistä, joissa jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi taimi.

Hirsikodissa aistii elämän
Kastellin hirsikodit ovat valoisia ja niiden lempeä tunnelma hellii kaikkia aisteja. Ainutlaatuinen puun tuoksu ja puhdas sisäilma rauhoittavat hektisenkin arjen keskellä. Hirren pinnan miellyttävä tuntu ja silmää hivelevä kauneus jaksavat ilahduttaa päivästä toiseen. Lisäksi hirsikoti tarjoaa erittäin miellyttävän ja pehmeän akustiikan, vaikka elämisen äänet saavatkin kuulua.

Lue lisää: näin hirsikoti rakentuu

Aisti-hirsikoti on hyvä esimerkki upeista hirsipinnoista

Tullessaan hirsitalomarkkinoille, Aisti 131 -hirsikoti toi kaivatun raikkaan tuulahduksen upeilla, tuoreilla ja tilavilla ratkaisuillaan. Hirsitalo tuntuu neliöitään suuremmalta kodilta ja muokkautuu omien tarpeiden mukaan kätkien sisäänsä avaran olohuoneen ja keittiön yhteisen tilan, neljän reilun kokoisen makuuhuoneen sekä kätevillä pariovilla varustetun työhuoneen. Työhuoneesta saa tarvittaessa muokattua viidennen makuuhuoneen tai esimerkiksi vaatehuoneen makuuhuoneen yhteyteen. Oleskelutiloissa Aistin avoin ja valoisa olokeittiö hurmaa hulppeilla ikkunoillaan, joista on esteetön näkymä omalle suojaisalle sisäpihalle.

Suurten terassien rakentamismahdollisuudet kodin ympärille, ovat yksi Aistin ehdottomista helmistä. Talon pohjaratkaisu on suunniteltu niin, että halutessaan terassipintaa saadaan lähes minne vain. Saunan ikkunan alla on luonteva paikka ulkoaltaalle, jonka voi lisätä kotiinsa kesäiseksi vilvoittelupaikaksi.

Kesän 2022 asuntomessuilla Naantalin upealla Luonnonmaan saarella, aivan Muumien naapurissa, päästiin tutustumaan upeisiin Kastellin kohteisiin. Kastellin kohteita olivat tuolloin Kastelli Kultaranta 123/142 -talomalli ja Aisti 135/150 -talomalli. Tuolloin esitelty Aisti 135/150 syntyi Hirsi-Kastellin Aisti 131 -talomallista ja asukkaiden yksilöllisten toiveiden yhdistelmästä. Aisti 135/150 tarjoaa asukkailleen puhtaan sisäilman asumista sekä henkeäsalpaavan aitiopaikan merellisessä ympäristössä. Suurten ikkunoiden ja läpi talon kulkevien avointen tilojen ansiosta luonnonvalo tulvii sisätiloihin vuodenaikaan katsomatta. Katso alla oleva video ja indpiroidu omasta hirsikodista.

Haluatko lukea lisää vuoden 2022 asuntomessukohteesta? Voit lukea artikkelimme Aisti 135/150 kodista täältä.

Info

Info

Kelpaisiko täysin muuttovalmis hirsikoti?

Hirsi-Kastellin kodit on mahdollista saada täysin muuttovalmiina. Sinulla on unelma uudesta kodistasi, mutta anna Kastellin auttaa ja rakentaa unelmakotisi todeten: "Avaimet käteen, ole hyvä!"

Miten tähän päästään?

  1. Toteutetaan haaveet: Valitse tarpeisiisi sopiva talo ja pohjaratkaisu mallistosta ja hirsiasiantuntijat auttavat talon valinnassa ja sen sijoittamisessa tontillesi.
  2. Valitaan laadukkaat sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet: Poimi unelmiesi materiaalit Hirsi-Kastelliin Collection-sisustuskokonaisuudesta ja toteuta omat sisustusideasi laadukkailla merkkituotteilla. Tyylikkäät kiintokalusteet pääset valitsemaan Puustellin laajasta valikoimasta, josta löydät oikeat ratkaisut niin keittiöön kuin kodin muihinkin tiloihin.
  3. Kastelli rakentaa hirsitalosi muuttovalmiiksi: Saat asumisvalmiin kodin sisältä ja ulkoa. Hirsi-Kastellin kodit ovat tarkkaan suunniteltuja kokonaisuuksia, jolloin toteuttaminen on helppoa, laadukasta ja riskitöntä.
  4. Nauti elämästä uudessa hirsikodissasi! Valmis koti odottaa sinua ja perhettäsi sovittuna muuttopäivänä.
Tutustu mallistoon
Tilaa Hirsi-Kastelli esite täältä

Oletko kiinnostunut Kastelli-taloista? Tilaa Kastellin Talokirja

Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
rakennukset
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202012_67925.jpg
Persoonallinen koti ainutlaatuisilla valinnoilla
Oliko taas kirpeä pakkasaamu, kun lähdit aamukahvin juotuasi viemään lapsia päiväkotiin? Ajoitko taas tuon tyhjän tontin ohi, jonka tiedät olevan myynnissä? Katselitko haikeana tontille päin ja selitit lapsille, että tuonne olisi kiva rakentaa uusi koti. Mutta miten, milloin ja millä rahalla? Olet varmasti tutustunut monenlaisiin talopakettivaihtoehtoihin sekä internetin ihmeellisessä maailmassa, mutta myös varmasti jonkun tuttavasi taloprojektin myötä. Olisiko nyt sinun aikasi kokea tuo ainutlaatuinen projekti ja kohdata unelmasi.
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20196_58338.jpg
Mikä talopaketti vastaa tarpeisiisi?
Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastelli tarjoaakin 20 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti. Mietitäänpä siis, millaisen kokonaisratkaisun sinä haluaisit?
20194_57641.jpg
Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta
Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?
20215_70723.jpg
Avara ja hukkaneliötön Kultaranta-mallisto sai jatkoa
Suomalaisten unelma asua luonnon lähellä on viime vuosina vain vahvistunut. Haave omasta kodista huokuu edelleen modernia, avaraa, mutta etenkin luonnonläheistä tunnelmaa. Kastelli toteuttikin monen haaveen tuomalla taannoin markkinoille uuden malliston nimeltään Kultaranta. Kultaranta-kotien innoitus kumpuaa suomalaisesta rantamaisemasta. Kultaranta-kodit ovat avaria ja niiden tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat korkeat oleskelutilat.Löytyisikö seuraavista talomalleista sinun unelmakotisi?
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton