• Etusivu
  • Talo

Muuta kotisi pohjaa tarpeen mukaan – mustaruutuiset liukuovet ja seinät saa nyt myös haluamallaan värillä

Tilanjakajalla kotiisi muuttuvat tilat

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Suomen Lasitehdas Oy
Julkaistu 25.11.2016Päivitetty 05.07.2023
20236_82445.jpg

Mustaruutuisina seininä ja liukuovina tunnetuiksi tulleet tilanjakajat ovat erinomainen ratkaisu vaihtelunjanoiselle sisustajalle. Tee kodistasi elävä näyttämö, joka muuttuu helposti tunnelman ja käyttötarkoituksen mukaan. Avaa tilanjakaja saadaksesi käyttöösi suuremman tilan tai vastaavasti sulje, jotta saat rajattua tilan mukavan kotoisaksi. Yhdistä tai erota – valinta on sinun.

Lasitehdas valmistaa seinät ja ovet aina asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaan. Suosituin malli on liukuovilla toteutettu seinä. Mallistoon on luotu uutena tulokkaana myös saranaovellinen seinä. Saranaovellista seinää on saatavissa myös isompana kokonaisuutena, johon kuuluu sekä kiinteää seinää että ovi tai ovia. Seinät rakennetaan puolivalmiiksi elementeiksi omana tuotantona Porvoossa, joten niiden asennus on nopeaa ja vaivatonta kelle tahansa.

Suomen Lasitehdas Oy:n väki asentaa tuotteita tällä hetkellä PK-seudulla, Turussa, Tampereella ja Seinäjoki-Vaasa alueella. Kannattaa muistaa, että asennuksen osuus on remonttikohteessa yleensä kotitalousvähennyskelpoinen.

Mustaruutuiset lasiseinät ja liukuovet soveltuvat moneen kotiin

Markkinoiden monipuolisin väri- ja materiaalivalikoima tarjoaa sinulle sävymaailman, joka taatusti sopii kotiisi. Mustaruutuiset tilanjakajat ovat mustilla metallikehyksillä toteutettuja ovia ja seiniä, jotka toimivat kauniina tilanjakajina erilaisissa kodeissa, mutta ovat samalla katseenvangitsevia sisustuselementtejä.

Suomen Lasitehdas Oy on kehittänyt mustaruutuovet ensimmäisenä toimijana Suomessa ja mallisto on noussut lyhyessä ajassa sisustajien, suunnittelijoiden ja vaikuttajien suosioon. Varsinkin mustilla metallikehyksillä toteutetut ovet ja seinät ovat sisustuksen timantti. Sekä liukuovet että saranaovet tehdään Suomessa ja Suomessa valmistetusta alumiinista. Mallisto on Lasitehtaan oma ja se on suunniteltu eritoten sisustuovikäyttöön. Lasitehtaan tuotteita ei ole rakenneltu peiliovista tai suihkuseinistä, vaan kyse on korkealuokkaisesta sisustustuotteesta.

20236_82462.jpg
20236_82461.jpg
Liukuovissa sekä ruudukko että sivujen pystyt ovat saman levyiset (20 mm) jolloin ovet ovat ilmavat ja tasapainoisen näköiset. Tämä symmetria on täysin uniikki omainaisuus. Saranovissa ei ole näkyviä muovisia listoja tai magneetteja tai muita ylimääräisiä osia. Kaikki on integroituna järjestelmän sisään ja suunnitteltu laadukkaaseen sisustuskäyttöön.
Suomen Lasitehdas Oy

Kaikki seinät saa halutessaan myös omalla värillä. Metalliosien värin voi valita vapaasti RAL Classic värikartasta. Uutuutena liukuoviseinät on saatavana myös aidoilla tammisilla kehyksillä. Seinien rakenteet on tehty aina alumiinista. Lisäksi liukuovet ovat saatavana myös raitalasilla eli lasi on toiselta puolella sileä ja toiselta muotoiltu/raidoitettu.

Info

Info

Mistä toimiva kokonaisuus koostuu:

  • Valitse ruudukkomalleista omaan tyyliisi sopivin
  • Minkälaisen kehyksen haluat? Kehysprofiili kruunaa kokonaisuuden.
  • Millainen vedin? Modernia, retroa, pyöreitä muotoja vai särmikästä kulmikkuutta? Vai ei vetimiä ollenkaan?
  • Minkälainen jako alumiinikehysoveen?

Tutustu valikoimaan tästä
Anna ammattilaisten auttaa suunnittelussa.

Vaikuttajatkin ovat vakuuttuneet Lasitehtaan tuotteista

Suomen Lasitehdas Oy on toimittanut lasituksia jo kymmenille tuhansille asiakkaille. Tilaustyöt ovat olleet monimuotoisia, aina yksittäisistä pöydän laseista isoihin edustustason talojen täydellisiin lasituksiin. Asiakkaiden joukossa on ollut laajalti myös kaikkien tuntemia vaikuttajia, jotka ovat jakaneet omilla sometileillään runsaasti materiaalia Lasitehtaan tuotoksista.

Tutustu lisää peilivaihtoehtoihin somevaikuttajien kodeissa:

Huomaa, että sisällön katsominen saattaa vaatia kirjautumisen Instagramiin.

Info

Info

Yhteystiedot, ideoita ja inspiraatiota

Lasitehdas valmistaa kaikkia lasituksia myös yritysasiakkaille ja jälleenmyyjille. Lasitehtaalla on pitkä kokemus laajoista rakennushankkeista ja erityisesti isoissa kohteissa sen lasikaiteissa ja sisustuslasituksissa.

Lue lisää Lasitehtaasta:

Tuotteita on saatavissa myös monista lasiliikkeistä ja rautakaupoista.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Suomen Lasitehdas Oy
Talo
väliovi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20234_81505.jpg
Ajatonta designia ja laadukkaita lasituotteita jokaiseen kotiin
Onpa sinulla haaveissasi kauniit ja ajattomat lasikaiteet, terassilasitukset, lasi- tai peililiukuovet, lasiset suihku- tai saunaseinät, muut kodin sisustajalle tärkeät peili- ja lasituotteet, Suomen Lasitehdas Oy on sinua varten. Lasitehdas perustettiin aikana, jolloin lasituotteita ei vielä voinut tilata helposti netistä, nyt se on mahdollista ja tuotteita toimitetaan kaikkialle Suomessa. Tästä todellisesta tarpeesta syntyi tarina, joka on vuosien saatossa vain kasvanut.
20234_81525.jpg
Lasikaide suojaa te­hokkaasti putoa­miselta ja rajaa tyylik­käästi avo­terassia
Viime vuosien aikana, ihmiset ovat alkaneet panostaa entistä enemmän viihtyvyyteen kotioloissa ja vapaa-ajan asunnoillaan. Ajattomuus, modernit ja tyylikkäät ratkaisut sekä turvallisuusaspekti korostuvat etenkin terassirakentamisessa ja rentoutumispaikkojen sisustamisessa. Lasikaiteet ovat nousseet suomalaisten suosioon osana terassirakentamista. Lasikaidetta suunniteltaessa tulee kuitenkin ottaa huomioon myös muutamia turvallisuusseikkoja. Muun muassa lasikaiteen oikeaoppinen kiinnittäminen vaatii suunnittelua ja ennakointia, jotta rakenteesta tulee tukeva ja turvallinen, tyylikkään lopputuloksen lisäksi.
20236_82434.jpg
Näyttäviä yksityis­kohtia ja tilan­tuntua peileillä: nappaa 6 sisustus­vinkkiä
Valtaosa ihmisistä on tottunut sijoittamaan peilit kodissaan ainoastaan sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Peili löytyy yleensä ulko-oven läheisyydestä eteisestä, jolloin voi tarkistaa ulos lähtiessään onko kaikki ulkoisesti hyvin, ja kylpyhuoneesta, missä muun muassa meikkaus ja hiusten muotoilu suoritetaan. Mikään sisustussääntö ei kuitenkaan estä asukkaita lisäämästä peilejä kotiinsa – sinne minne haluavat. Peileillä pystyy nopeasti ja vaivattomasti lisäämään, jopa huomaamattaan, valoisuutta ja tilantuntua kotiinsa.
20228_79446.jpg
Liukuovilla luovia sisustus­ratkaisuja - ovet toimivat myös kauko-­ohjauksella
Aulis Lundell Oy voitti vuonna 2021 Lohjan asuntomessuilla Pyörre-talollaan parhaan talon, parhaan saunan ja parhaan sisustuksen palkinnot sekä ensimmäisen Vihreä teko -kunniamaininnan. Liune-liukuovet olivat tärkeä osa Pyörre-talon näyttävää ja värikästä sisustusta. Katso, miten voit hyödyntää Liune-ratkaisuja omassa kodissasi.
20227_79105.jpg
Kolme ratkaisua tilaongelmiin
Mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Seinän sisään liukuvia Liune-ovia käytetään kasvavissa määrin vakioratkaisuna uudis- ja korjausrakentamisessa. Kun ovi liukuu piiloon seinän sisään, jää koko seinäpinta vapaaksi sisustukselle, eikä kääntyviä ovia tarvitse väistellä.Esittelemme nyt kolme tälle ajalle tyypillistä tapausta, jossa korjausrakennusprojektin yhteydessä asennettava Liune-ovi vapauttaa tilaa viihtyisälle asumiselle ja toimivalle arjelle.
pesuhuoneen ja wc:n välinen ovi on huurrettu liukuovi
Älä anna kääntyvän oven viedä kotisi neliöitä
Älä anna kääntyvän oven viedä kotisi neliöitä, vaan käytä tila hyödyksi. Nostat samalla kotisi arvoa tyylikkäillä ja hyvin valituilla materiaaleilla, kuten kotimaisilla Liunen väliovilla. Liunen seinän sisään liukuvat väliovet sopivat kodin kaikkiin huoneisiin, myös kosteisiin tiloihin. Tutustu upeaan Liunen liukuovi- ja vedinmallistoon osoitteessa www.liune.fi ja löydä kotiisi sopiva vaihtoehto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton