• Etusivu
  • Sisustus

Suomen Lasitehdas Oy: Ajatonta designia ja laadukkaita lasituotteita jokaiseen kotiin

Näiden lasituotteiden puolesta liputtavat myös vaikuttajat

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Suomen Lasitehdas Oy
Julkaistu 24.04.2023Päivitetty 15.11.2023
20234_81505.jpg

Onpa sinulla haaveissasi kauniit ja ajattomat lasikaiteet, terassilasitukset, lasi- tai peililiukuovet, lasiset suihku- tai saunaseinät, muut kodin sisustajalle tärkeät peili- ja lasituotteet, Suomen Lasitehdas Oy on sinua varten. Lasitehdas perustettiin aikana, jolloin lasituotteita ei vielä voinut tilata helposti netistä, nyt se on mahdollista ja tuotteita toimitetaan kaikkialle Suomessa. Tästä todellisesta tarpeesta syntyi tarina, joka on vuosien saatossa vain kasvanut.

Suomen Lasitehdas valmistaa ja toimittaa skandinaaviseen makuun sopivia design-peilejä sekä muita lasituotteita sisustukseen ja rakentamiseen ympäri Suomen (katso toimitusehdot).

Suomen Lasitehdas toimittaa korkealaatuiset lasituotteet jokaiseen kohteeseen, myös räätälöidysti

Suomen Lasitehdas Oy toimii muun muassa OnLevelin eli maailman johtavan lasikaideprofiilien valmistajan edustajana Suomessa. Yrityksen kaikki tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia, sillä suunnittelussa on kiinnitetty turvallisuuden lisäksi erityistä huomiota yksityiskohtiin ja viimeistelyyn. Suomen Lasitehdas Oy:n valikoimissa on kaikki kodin ja julkisten tilojen lasitukset ja valinnanvaraa riittää jokaiseen makuun. Suosituimpia tuotteita löytyy suoraan varastosta, joka sijaitsee Porvoossa.

‒ Toimitamme tuotteita vakiomallien lisäksi myös räätälöidysti asiakkaan erityistoiveiden mukaan. Nämä suunnittelemme aina asiakkaan tarpeiden mukaan, oli sitten kyse isosta hotelliprojekista tai kotiin tulevasta erikoistuotteesta Suomen Lasitehdas Oy:n toimitusjohtaja Mikko Hosiokoski kertoo. Vakiotuotteiden valikoima on jo laaja ja useimmiten lasitehtaalta löytyy sopiva ratkaisu jo valmiina. Tarpeen mukaan kehitetään myös erikoistuotteita.

Hosiokoski kehottaa kaikkia kiinnostuneita ottamaan rohkeasti yhteyttä Suomen Lasitehtaan asiantuntijoihin

  • Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo 09 3152 3040
  • Seinäjoki, Vaasa 06 557 8740
  • Turku 02 724 8040
  • Tampere 03 433 1140
  • Muu Suomi 09 3152 3040

Kaikki tuotteet on suunniteltu Saksassa ja valmistettu Euroopassa. Niillä on CE-merkintä sekä kaikki tarvittavat testaukset ja luokitukset.

Kestävät ja tyylikkäät lasikaiteet soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin

Kestävät ja tyylikkäät lasikaiteet soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin

Tuotteet rakentajille ja remontoijille

20234_81490.jpg

Tuotteet sisustajille

Vaikuttajatkin ovat vakuuttuneet Lasitehtaan tuotteista

Suomen Lasitehdas Oy on toimittanut lasituksia jo kymmenille tuhansille asiakkaille. Tilaustyöt ovat olleet monimuotoisia, aina yksittäisistä pöydän laseista isoihin edustustason talojen täydellisiin lasituksiin. Asiakkaiden joukossa on ollut laajalti myös kaikkien tuntemia vaikuttajia, jotka ovat jakaneet omilla sometileillään runsaasti materiaalia Lasitehtaan tuotoksista.

Tutustu lisää:

Huomaa, että sisällön katsominen saattaa vaatia kirjautumisen Instagramiin.

Info

Info

Yhteystiedot, showroom, ideoita ja inspiraatiota

Lasitehdas valmistaa kaikkia lasituksia myös yritysasiakkaille ja jälleenmyyjille. Lasitehtaalla on pitkä kokemus laajoista rakennushankkeista ja erityisesti isoissa kohteissa sen lasikaiteissa ja sisustuslasituksissa.

Lue lisää Lasitehtaasta:

Tuotteita on saatavissa myös monista lasiliikkeistä ja rautakaupoista.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Suomen Lasitehdas Oy
Sisustus
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20236_82445.jpg
Muuttuva tila - tilanjakajalla
Mustaruutuisina seininä ja liukuovina tunnetuiksi tulleet tilanjakajat ovat erinomainen ratkaisu vaihtelunjanoiselle sisustajalle. Tee kodistasi elävä näyttämö, joka muuttuu helposti tunnelman ja käyttötarkoituksen mukaan. Avaa tilanjakaja saadaksesi käyttöösi suuremman tilan tai vastaavasti sulje, jotta saat rajattua tilan mukavan kotoisaksi. Yhdistä tai erota – valinta on sinun.
20234_81525.jpg
Lasikaide suojaa te­hokkaasti putoa­miselta ja rajaa tyylik­käästi avo­terassia
Viime vuosien aikana, ihmiset ovat alkaneet panostaa entistä enemmän viihtyvyyteen kotioloissa ja vapaa-ajan asunnoillaan. Ajattomuus, modernit ja tyylikkäät ratkaisut sekä turvallisuusaspekti korostuvat etenkin terassirakentamisessa ja rentoutumispaikkojen sisustamisessa. Lasikaiteet ovat nousseet suomalaisten suosioon osana terassirakentamista. Lasikaidetta suunniteltaessa tulee kuitenkin ottaa huomioon myös muutamia turvallisuusseikkoja. Muun muassa lasikaiteen oikeaoppinen kiinnittäminen vaatii suunnittelua ja ennakointia, jotta rakenteesta tulee tukeva ja turvallinen, tyylikkään lopputuloksen lisäksi.
20236_82434.jpg
Näyttäviä yksityis­kohtia ja tilan­tuntua peileillä: nappaa 6 sisustus­vinkkiä
Valtaosa ihmisistä on tottunut sijoittamaan peilit kodissaan ainoastaan sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Peili löytyy yleensä ulko-oven läheisyydestä eteisestä, jolloin voi tarkistaa ulos lähtiessään onko kaikki ulkoisesti hyvin, ja kylpyhuoneesta, missä muun muassa meikkaus ja hiusten muotoilu suoritetaan. Mikään sisustussääntö ei kuitenkaan estä asukkaita lisäämästä peilejä kotiinsa – sinne minne haluavat. Peileillä pystyy nopeasti ja vaivattomasti lisäämään, jopa huomaamattaan, valoisuutta ja tilantuntua kotiinsa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton