• Etusivu
  • Rakentaminen

Mullistava uuden ajan mökkimallisto, jonka ylläpitoratkaisu voi säästää tuhansia euroja

Kaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Päivitetty 12.04.2024
Honka Rock

Haetko huvilaa, mökkiä, aittaa tai saunaa, joka muuntuu elämän tahdissa ja haluat välttää turhien neliöiden rakentamista tai lämmittämistä sekä haluat katkaista veden ja lämmön talven ajaksi ilman pelkoa rakenne- tai laitevaurioista? Honkarakenteen uusi Rock & Star -mökkimallisto tarjoaa ratkaisun.

Suunnittele hirsimökkisi maailman johtavan lomarakentajan kanssa, voit voittaa 6500 euron lahjakortin Hongan toimituksesta!

Uuden ajan innovatiiviset ja tehokkaat maisemamökit

Honka Rock & Star -mökkimallisto tarjoaa suuria maisemaikkunoita luontoon, kutsuvia oleskelutiloja sekä runsaasti makuupaikkoja - kaikki tämä tehokkaasti hyödyntäen neliöitä ja kohtuullisella hinnalla. Yhdessä innovatiivisen Honka SäästöTM -ratkaisun kanssa mökin ylläpitokustannuksissa voi säästää merkittäviä summia.

Pulpettikattoisen Honka Rockin korkeat ikkunat tuovat valoa ja näkymiä luontoon, kun taas harjakattoinen Honka Star tarjoaa tilan tuntua ja avaruutta. Mökkimallisto sisältää neljä eri kokovaihtoehtoa, joissa neliöt vaihtelevat 40–78 neliömetrin välillä.

Mökkielämä kokoaa sukupolvet yhteen, ja suunnittelussa on huomioitu yhteinen ajanvietto: pienimpään 40 neliön malliin on sisällytetty oleskelutilan lisäksi peräti kolme makuualkovia. Mallistoon kuuluvat myös saunarakennus ja aitta.

Mökki muuntuu elämän mukaan

Tehokkaat mökkimallit ovat joustavasti muunneltavissa vastaamaan omia tarpeita. Valmiita pohjaratkaisuja voidaan räätälöidä, ja vapaa-ajan paikan rakentaminen osissa on myös vaihtoehto - esimerkiksi aluksi voi rakentaa saunan ja myöhemmin tarpeiden ja budjetin muuttuessa lisätä aitan tai suuremman mökin. Rock & Star -mallisto tarjoaa mökkimäisen tunnelman kesäasumiseen, joka on mahdollista ympäri vuoden.

Honka Rock & Star -mallistoa on ollut suunnittelemassa kokeneita ammattilaisia ja tiimin muodostivat designer Olavi Kujanen, pääarkkitehti Anne Mäkinen, SAFA-arkkitehti Katariina Tanner sekä rakennusarkkitehti Emilia Aalto.

Info

Info

Honka SäästöTM – säästää rahaa, mutta ei tuhoa rakenteita tai laitteita

Talvella ympärivuotisen mökin käyttö yleensä vähenee, mikä voi aiheuttaa tarpeetonta energiankulutusta tyhjien viikkojen aikana. Honka Rock & Star -malliston hirsimökkeihin on saatavilla Honka SäästöTM -ratkaisu, joka mahdollistaa mökin jättämisen kylmäksi poissaolon aikana ilman ylläpitolämmön tarvetta.

Honka SäästöTM -ratkaisussa vesitekniikka sijoitetaan pieneen tilaan mökin perustuksiin, missä lämpötila pysyy pakkasillakin plussan puolella. Tämä mahdollistaa veden ja lämmön katkaisemisen asuintiloista poissaolon ajaksi ilman riskiä putkien jäätymisestä tai laitteiden vaurioitumisesta. Ratkaisu suojaa myös sähkökatkojen aiheuttamilta vesivahingoilta, samalla säästäen sähköä jopa 5000 kWh vuodessa verrattuna perinteiseen ylläpitolämpöön.

Noin 2500 euron Honka SäästöTM -investointi arvioidaan maksavan itsensä takaisin reilussa kahdessa vuodessa. 15 vuoden aikana säästö voi olla jopa 15 000 euroa.

Honka Rock -mökit – valoa ja näkymää luontoon

Honka Rock on nimensä mukaisesti näyttävä, arkkitehtuuriltaan moderni ja sisältä jylhä. Selkeälinjainen pulpettikatto ja suuret kahteen suuntaan avautuvat panoraamaikkunat nostavat maiseman pääosaan.

Mökistä on saatavilla neljä eri kokovariaatiota: 40-, 50-, 65- ja 78-neliötä, joita voi muokata tarpeisiin sopivaksi. Valittavana on saunallinen tai saunaton pohjaratkaisu.

Mallistoon kuuluvat myös markkinoiden suosikkikokojen perusteella aitat ja saunat.

Tutustu pohjakuviin ja hintoihin alla olevista linkeistä!

honka-log-cabin-3D-visualisation-rock-78-1A-exterior-002-ID50262 x
Honka Rock 78 1A

Honka Rock -sauna

Honka Rock -saunasta on valmiita kokovariaatioita kaksi: 25- ja 30-neliötä, joita voi myös muokata tarpeisiin sopivaksi. 30-neliöisen saunamökin löylyhuoneesta ja avarasta oleskelutilasta avautuvat maisemat jopa kahteen eri suuntaan ja saunasta pääsee vilvoittelemaan suoraan terassille.

honka-log-sauna-rock-30-1a-floor-plan-ID50254

Honka Rock -aitta

Honka Rock -aitasta on valmiita kokovariaatioita on kaksi: 25- ja 30-neliötä, joita voi myös muokata tarpeisiin sopivaksi. Honka Rock -makuuaitta tarjoaa sekä avaraa oleskelutilaa että tehokasta nukkumatilaa mökkiseurueelle.

honka-log-cabin-rock-25-2a-floor-plan-ID50248

Honka Star -mökit – tilan tuntua ja avaruutta

Honka Starissa on kaunis harjakatto ja kahteen suuntaan avautuvat maisemaikkunat tuovat tilantuntua ja avaruutta lomailuun.

Mökistä on saatavilla neljä eri kokovariaatiota: 40-, 50-, 65- ja 78-neliötä, joita voit muokata tarpeisiisi sopivaksi. Valittavana on saunallinen tai saunaton pohjaratkaisu.

Mallistoon kuuluu myös tyyliin sopivat saunamökit ja aitat.

Tutustu pohjakuviin ja hintoihin alla olevista linkeistä!

honka-log-cabin-3D-visualisation-star-78-1A-exterior-002-ID50263 x
Honka Star 78 1A

Honka Star -sauna

Honka Star -saunasta on valmiita kokovariaatioita kaksi: 25- ja 30-neliötä, joita voit myös muokata tarpeisiisi sopivaksi. 30-neliöisen saunamökin löylyhuoneesta ja avarasta oleskelutilasta avautuvat maisemat jopa kahteen eri suuntaan ja saunasta pääsee vilvoittelemaan suoraan terassille.

honka-log-sauna-star-25-1a-floor-plan-ID50251

Honka Star -aitta

Honka Star -aitasta on valmiita kokovariaatioita kaksi: 25- ja 30-neliötä, joita voit myös muokata tarpeisiisi sopivaksi. Honka Star -makuuaitta tarjoaa sekä tilavat oleskelutilat että tehokkaat nukkumatilat mökkiseurueelle.

honka-log-cabin-star-25-2a-floor-plan-ID50249
Huomio

Huomio

Suunnitteluajan varanneiden kesken arvotaan 6 500€ arvoinen lahjakortti!

Kaikkien suunnitteluajan varanneiden kesken Honkarakenne arpoo 6 500 euron arvoisen lahjakortin Hongan toimituksesta 65-vuotisen historian kunniaksi.

Arvontaan voi osallistua 30.6.2024 asti.

Etu on käytettävä viimeistään 31.12.2025 mennessä.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti elokuussa 2024.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
hirsitalot
asuminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20227_78987.jpg
Hirsinen atriumtalo japanilaisella twistillä - tutustu uuteen Honka Haikuun
Naantalin asuntomessuilla ihastuttanut Honka Haiku on moderni skandinaavinen atriumtalo japanilaisella twistillä. Talo on sovitettu tontille herkkää kivikkoista luontoa kunnioittaen, erityisesti sen puita ja kalliota varjellen. Sisustuksessa on käytetty rohkeasti puuta, suojaisalla atriumpihalla on japanilainen puutarha ja saunaosastolla rauhoittava kylpylä, joka on kuin onsen, kuuma lähde. Vähäpäästöiset M1-luokan materiaalit, innovatiivinen aurinkosähköjärjestelmä sekä älykkäät tekniset ratkaisut pienentävät asumisen hiilijalanjälkeä ja tukevat kestävää tulevaisuutta. Honka Haiku onkin A-energialuokan talo.
20235_81703.jpg
Aito ja alkuperäinen painumaton hirsi on testattu tuhansissa taloissa
Honkarakenteen hirsinööritTM kehittivät 20 vuotta sitten hirren, joka ei painu. Hongan painumaton hirsi mullisti hirsiarkkitehtuurin ja -rakentamisen.
200810_13484.jpg
Rohkea aluevaltaus
Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.
Huoneiston sisäseinien käsittely
Sisäpintojen käsittely
Sisärappauksia ja -tasoituksia on aikojen kuluessa tehty monentyyppisillä materiaaleilla ja menetelmillä. Vanhimpien kohteiden saneerauksessa pinnoitteiden alta paljastuu usein paksu vaalea kalkkirappaus. Rappauksien täyteaineina on voitu käyttää olkia, savea tai erilaisia karvoja. 50-luvulla tehdyt rappaukset saattavat sisältää kalkin lisäksi sementtiä.
20238_82981.jpg
Tee se itse askartelubetonilla
Kuulutko heihin, jotka haluavat tehdä ja toteuttaa itse – kokeilla rohkeasti omaa luovuuttaan ja taitojaan? Juurikin askartelukäyttöön ja DIY-henkiseen tekemiseen on kehitetty weber Hobby Concrete Askartelubetoni ja weber white concrete, joilla voit helposti toteuttaa erilaisia betonisia koriste- ja käyttöesineitä, betonitaidetta, puutarha-aiheita ja niin edelleen. Tuotteille on myönnetty Avainlippu. Askartelubetoni voidaan valaa muottiin ja sitä voi soveltuvin osin myös muovailla.Tässä muutamia askarteluideoita syksyn pimeneviin iltoihin:
20213_69235.jpg
Keneen olla yhteydessä kun huoli naapurista kasvaa?
Erityisesti taloyhtiöissä, joissa asukasjoukossa löytyy useampi ikäihminen, huoli ei välttämättä ole turha. Yhteiskunnassa elää vanhuksia, joilla ei ole omaisia huolehtimassa ja kyselemässä kuulumisia. Nämä yksinäiset vanhukset eivät välttämättä saa tarvitsemaansa apua kyllin nopeasti, elleivät naapurit ole tarkkaavaisia.Ei, tämä ei ole kehotus naapurikyttäykseen, vaan pitämään huolta kaikenikäisistä naapureista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton