• Etusivu
  • Rakentaminen

Rohkea aluevaltaus

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 06.10.2008
200810_13484.jpg

Pietarin Asuntomessualueella on tarjolla puu- ja kivitaloja.

Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.

Hongalla yksi talo

Eräs rohkeista mukaan lähteneistä yrityksistä oli Honkarakenne Oyj, joka on rakentanut alueelle yhden talon, Honka Mansikan. Kaksikerroksisen Honka Mansikan korkeat oleskelutilat, keittiö sekä yläkerran aula muodostavat yhdessä edustavan kokonaisuuden. Talossa on neljä makuuhuonetta, kolme wc:tä, saunaosasto sekä yläkerrassa oma pesuhuone. Toisen kerroksen aulassa sijaitsee monikäyttöinen oleskelu- ja TV-tila. Osittain katettu ulkoterassi ja kuisti tuovat taloon lisää tilaa. Asuinpinta-alaa Honka Mansikassa on 150 m². Talon muoto, tilaratkaisut ja varustetaso eivät poikkea juurikaan siitä, mihin suomalaiset ovat tottuneet.

Katso Rakentaja.fi TV:Asuntomessut Pietarissa

Honka Mansikka.
Honka Mansikka.

Выставка-ярмарка малоэтажного жилья по-соседству, в Санкт-Петербурге.

Выставки-ярмарки жилья – очень финское явление и общими усилиями финны экспортировали идею в Россию, а точнее в Санкт-Петербург. И поэтому вид улицы на территории ярмарки – как будто из Финляндии, хотя привычной в Финляндии суеты в Кюмлено заметно не было.

Смелое завоевание территории

Четыре финские строительные компании сделали смелый шаг, решившись на строительство выставки-ярмарки малоэтажного коттеджного строительства по финскому образцу в Кюмлено, в 25-ти км на северо-восток от Санкт-Петербурга. Открылась выставка с опозданием на месяц, время работы выставки продлено до середины ноября. В зоне выставки построено 26 домов, из которых 12 открыты для посетителей.

Дом компании "Honka"

Одна из смельчаков, решившихся на участие в проекте, компания "Honkarakenne", построившая полутораэтажный дом общей площадью 150 кв.м по имени "Mansikka"-("Клубничка"). В ней 4 спальни и 3 туалетных комнаты. Внешнее архитектурное решение, планировка и внутренняя комплектация идентичны уровню,удовлетворяющему финского покупателя.

Смотри фото от "Rakentaja.fi": Выставка-ярмарка в Санкт-Петербурге

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201312_37350.jpg
Hirsirakennuksessa korkeatasoinen asuinmukavuus
Hirsi on ikivanha rakennusmateriaali, jonka käytölle on monta perusteltua syytä. Massiivipuu tasaa kodin ilmankosteutta jo luonnostaan, jolloin huoneilma ei ole liian kuiva tai kostea. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet. Samalla hirsitalo on pitkäaikainen ja kestävä valinta myös tuleville polville.Tutustu Hongan laajaan valikoimaanJätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle
201312_37422.jpg
Hirrestä unelmiesi koti suunnittelupalvelun avulla
Moderni vai perinteinen? Valmiilta markkinoilta ei aina löydy juuri sitä omaa unelmien kotia –mikä silloin avuksi? Suunnittelupalvelun avulla saat luotua haaveidesi kodin yhdistelemällä eri malleja tai kokonaan oman ja täysin uniikin, juuri itsesi näköisen kodin. Haaveilu on siis sallittu.Suunnittelun lähtökohtana on yleensä omien yksilöllisten tarpeiden kartoitus. Perheen koko, harrastusten vaatimat tilatarpeet ja rakennuspaikan tuomat mahdollisuudet. Kun teet suunnittelusopimuksen Honka-myyjän luona, voit olla varma että perheesi koti on yksilöllinen ja tarpeitanne vastaava pitkäikäinen koti.Tutustu Honka-hirsitalojen laajaan valikoimaan
20141_37539.jpg
Onko unelmissasi oma hirsitalo?
Yhä useampi suomalainen haaveilee omakotitalosta. Välttämättä kivitalo tai perinteinen puurunkoinen ratkaisu eivät tunnu omilta. Moderni hirsirakentaminen tarjoaakin lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitella yksilöllisiä ja juuri omiin tarpeisiin kohdennettuja ratkaisuja, leikkiä persoonallisilla yksityiskohdilla ja eri materiaalien yhdistämisellä. Aikaa ja muotivirtausten heilahteluja kestävä Honka miellyttää silmää vielä vuosikymmenienkin päästä.Tutustu Honka omakotimallistoon tästäJätä yhteydenottopyyntö!
20219_72336.jpg
Leasingin avulla ei tarvitse rasittaa yrityksen omaa tasetta
Yrittäjä Juha Merikalliolle huoltoleasing tarkoittaa joustavampaa tasetta sekä huolettomuutta työkaluna toimivan auton pitämiseen. Merikallion Koivu Sisustus -liike sijaitsee Kauppakeskus REDIssä. Yrittäjän pöytä on täynnä puhdetta ja pohdintaa, mutta niihin ei kuulu auton korjauksista, veroista tai talousvaikutuksista murehtiminen.
20084_10190.jpg
Monipuolisesti sisustamisesta
Rakentaja.fi -verkkolehti tarttuu aika ajoin myös sisustamisteemaan, mutta sisustamisesta kiinnostuneiden kannattaa vierailla viikoittain myös Suorakanava-palveluihin kuuluvan Sisustaja.comin puolella, jossa keskitytään syvällisemmin sisustamisen lähtökohtiin ja trendeihin.Siirry Sisustaja.com -sivustolle
20183_52367.jpg
Hurrja huhtikuu alkaa taas!
Kastelli on tehnyt viisi talomuunnosta suosituimmista malleistaan. Uutuusmallit on tehty asiakkaiden toiveiden pohjalta ja ne tulevat pysyväksi osaksi Kastellin mallistoa – uusia talomalleja on myös testattu käytännössä ja ne on todettu toimiviksi ja toivotuiksi. Tutustu Kastellin uutuuksiin sekä Hurrja huhtikuu -kampanjaan!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton