• Etusivu
  • LVI

Nyt on paras aika vaihtaa takka - Kuumia kesäetuja Tulikiveltä

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Päivitetty 30.05.2024
1920-Korpi-18-Tulikivi

Jero-malliston Korpi-takka.

Milloin on oikea aika uudistaa sekä kodin, että mökin lämmitysratkaisut?

Oikea hetki on milloin vain, mutta erityisesti kesä on suotuisaa aikaa varautua viilenevään syksyyn. Ei siis suotta kannata odottaa kylmien kuukausien saapumista, vaan toimi heti niin olet valmiina jo ennen kuin lehdet alkavat kellastua puissa.

Ohje

Ohje

Ota osaa myös takan vaihtajan kilpailuun – voita itsellesi uusi takka

On hyvinkin yleistä, että vähintään siellä mökin seinän vierustalla nököttää käyttämätön tai peräti toimimaton takka. Se sivuutetaan ja unohdetaan usein juuri siitä syystä, että siinä on jotain vikaa, se on tehoton tai sen käyttö vaatii enemmän tai vähemmän poppakonsteja ja suuria peliliikkeitä.

Tulikivi etsii nyt juuri teitä, vanhojen takkojen vaihtamisesta haaveilevia tai sitä suunnittelevia. Lähetä kuva tästä vaihtoa kaipaavasta takastasi Tulikivelle oheisen linkin kautta ja kerro, miksi juuri kyseinen yksilö olisi aika vaihtaa uuteen.

Voittaja saa itselleen täysin ilmaiseksi uuden, energiatehokkaan sekä tyylikkään Jero-malliston Korpi-takan, jonka arvo on 5067 €. Kilpailu on voimassa 20.5.-31.7.2024 välisen ajan.

Uudella kiukaalla kesän alkuun

Rentouttava saunominen ja kauniissa kesäillassa vilvoittelu kuuluvat lähtemättömästi Suomen kesään – ja saunominen ylipäätään suomalaisuuteen. Jos kiukaallasi alkaa olla jo ikää, olet rakentamassa uutta kotia – mökkisaunakin kaipaa uudistusta tai ainakin uutta kiuasta, kannattaa tutustua Tulikiven kiuasvalikoimaan. Suomessa valmistettujen kiukaiden valikoimasta löytyvät kaiken kokoisiin saunoihin niin sähkö- kuin puukiukaatkin.

Tutustu kesän parhaimpiin kiuasetuihin täältä.

Riemuloikka laiturilta veteen.

Takan vaihto tai uusi takka syksyä varten

Tarvetta takalle? Nyt on oiva hetki tarkistella oman kodin tulisijaratkaisuja ja varautua tulevan kesän jälkeen alkavaan lämmityskauteen. Tulikiven monipuolisista mallistoista löydät varmasti tarpeisiisi vastaavan takan, olipa tarpeesi ruoanlaitto, leivonta, pelkkä lämmitys tai ihan takkatulesta nauttiminen.

Joskus oman kodin saneeraajaa mietityttää entisen takan purkaminen, kuinka suuri työ vaihto on ja mitä kaikkea pitää ottaa huomioon. Tulikiven kautta saat joutuisan takan purku- ja vaihtopalvelun. Vanhan takan purkaminen onnistuu helposti ja siististi ammattilaisen toimesta ja purun saa jopa maksutta.

Tutustu purkukampanjaetuun täältä.

<p data-block-key="7gvpz">Rosamo V4.</p>
Rosamo V4.

Varaavan takan saa myös sähkövastuksella

Tiesitkö, että myös takan voi varustaa älykkäällä sähkövastuksella? Varaava takka, jonka varustukseen kuuluu sähkövastuspaketti, on erittäin tehokas sekä joustava lämmitysratkaisu, jolloin pystyt hyödyntämään myös pörssisähkön edullisia hintoja. Varaavan takan sähkövastukset tukevat sekä puu- että pellettilämmitystä ja lisäävät lämmitysmahdollisuuksiisi vaihtoehdon silloin, kun esimerkiksi olet vaikka matkoilla tai poissa kotoa muusta syystä.

Sähkövastuspaketin asennus onnistuu myös olemassa olevaan takkaan. Se soveltuu yhteen Tulikiven Klassisen malliston, että useimpien Karelia-malliston alaliitostakkojen kanssa.

Tutustu älykkääseen sähkövastuspakettiin lisää.

<p data-block-key="7gvpz">Karelia Saramo Classic-pinnalla.</p>
Karelia Saramo Classic-pinnalla.
Ohje

Ohje

Unelmien lämmönlähde joustavasti maksaen

Uusi takka tai kiuas voi olla yks kaks iso menoerä. Molempien kohdalla uuden hankinta on kuitenkin perusteltua niiden ollessa iäkkäitä tai toimimattomia. Tulikivi tarjoaa sinulle stressitöntä maksuaikaa. Toteuta kotiisi tai mökillesi täydellinen lämmönlähde ja nauti.

Tulikivi-rahoitus kampanja on voimassa 30.6.2024 saakka.

Lisää rahoituksesta

Tulikivi Oyj
LVI
asuminen
ekologisuus
energiansäästö
energiankulutus
sauna
lämmitys
tulisijat
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Tulikivi Jero-mallisto Korpi 18
Kuusi syytä, miksi Jero-takkamallisto on omaa luokkaansa
Kamiinan kompakti koko on paikallaan monessa kodissa – aina kun ei ole tilaa suurille takoille. Mutta voivatko pienikokoiset Jero-takkamalliston takat olla kyllin tehokkaita lämmittämään suomalaisia koteja? Kyllä voivat ja tässä perustelut miksi.
Tulikivi Karelia-malliston Saramo Classic pinnalla
Rauhoittava ruutuaika – lempeä ja lämpöinen takkatuli
Tuli on aina merkinnyt elämää. Sen lämmössä on laitettu ruokaa, siinä on lämmitelty ja kuunneltu vanhempien ihmisten viisauksia ja tarinoita elämästä. Tulen äärellä istuessa kiire katoaa ja ajatukset keskittyvät vain hetkeen eivätkä mieti tulevaa.Nykypäivän ihminen voi sytyttää tulen takkaan, istua sen äärellä ja nauttia takkatulen ruutuajasta kuten menneiden aikojen ihmiset nuotiostaan. Sama rauhoittumisen tunne ja keskittyminen hetkeen ovat yhä läsnä.
20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
Geonovan avainasiakaspäällikkö Matti Virta
Maalämpö voi tuoda helsinkiläiselle taloyhtiölle jopa 50 000 €:n vuosisäästöt
Kustannukset nousevat – miten taloyhtiö voi välttää vastikkeiden korotuksen?Yksi ratkaisu on vaihtaa kiinteistön lämmitysjärjestelmäksi maalämpö ja ottaa se palveluna. Kun omaa alkuinvestointia ei tule, taloyhtiö pääsee nopeasti kiinni kustannussäästöihin. Tämän lisäksi maalämpöjärjestelmän riskit ja vastuut ovat kumppanin harteilla. Kumppanin ammattilaiset myös varmistavat, että lämpöä tulee taloyhtiöön kuten tähänkin asti.
avoimet takkaluukut
Erinomainen yhdistelmä kylmyyttä vastaan: tiilipiippu ja varaava tulisija
Tiili, tuo satoja vuosia vanha rakennusmateriaali osoittaa hyödyllisyytensä ja erinomaiset ominaisuutensa myös tänä päivänä. Puhtaista luonnonmateriaaleista valmistettu tiili ei sisällä terveydelle haitallisia aineita ja on myös siksi turvallinen valinta.Paitsi selvänä kodin rakennusmateriaalina, on se paikallaan myös tulisijaa sekä piippua rakennettaessa. Lämmitysominaisuudet ovat tiilitulisijassa vertaansa vailla, sillä itse tiilessä lämmönjohtavuus on pieni, mutta lämmönvarauskyky on suuri.
Lempeä lämpö maalämpökaivon poraus
Kuortinkartano hankki maalämmön – lue asiakastarina
Pertunmaan Kuortissa, Etelä-Savossa, sijaitsee Kuortinkartano. Kiinteistön omistaa Kympin Lapset, eli HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry. Kympin Lapset järjestää Kuortinkartanolla erilaisia toimintaansa kuuluvia viikonlopputapahtumia ja leirejä. Kartano tarjoaa myös majoitus- ja ravitsemuspalveluita kohderyhmän ulkopuoliselle yleisölle. Alun perin Pertunmaan kunnan kunnalliskodiksi valmistunut, vuonna 1929 käyttöön vihitty rakennus, pitää sisällään lukuisia lämmitettäviä neliöitä. Nyt, kun energiakustannukset ja energiaremontoinnit puhuttavat monia, tuli aihe puheeksi myös Kuortinkartanolla. Kartano kun on aktiivisessa käytössä ympäri vuoden. Se mitä kartanolla tarvittiin oli ekologinen, vaivaton sekä varma lämmitysratkaisu.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton