• Etusivu
  • Palvelut

Miksi kannattaa valita S-Pankki?

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.03.2013
20133_34517.jpg

S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset.

S-Pankki on S-ryhmän oma pankki, joka tarjoaa arkea helpottavia pankkipalveluita päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankissa voi asioida S-ryhmän toimipaikoissa eri puolilla Suomea. Lisäksi asiakkaiden käytettävissä on verkkopankki ja puhelinpalvelu.

Lue lisää S-Pankista

  • S-Etukortin käyttäjänä saat vuosi- ja kuukausimaksutta käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset
  • S-Etukortti Visalla voit maksaa ostoksia ja nostaa käteistä Suomessa ja ulkomailla
  • Yhdellä kortilla siis voit maksaa ostoksesi, kerätä Bonusta ja lisäksi saat vielä 0,5 % maksutapaetua S-ryhmässä S-Etukortilla maksetuista ostoksista
  • S-ryhmän kauppojen kassoilla voit nostaa ja tallettaa käteistä S-Etukortilla
  • Asiakaspalvelupisteemme palvelevat ympäri Suomen Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa - myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Tarjoamme myös turvallisia säästämisen tuotteita sekä edullista lainaa arjen hankintoihin.

S-Laina – edullinen laina vaikka remontin tai veneen rahoittamiseen

S-Laina on edullinen 5 000 - 20 000 euron kertalaina, jonka hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi hakea helposti verkkopankissa tai soittamalla S-Pankin puhelinpalveluun.

S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle.
S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle.

S-Joustoluotto - kodinkoneisiin, lomamatkaan tai vaikkapa remonttiin

S-Joustoluotto on jatkuva laina, jolla rahoitat yllättävät hankinnat, kuten hajonneen pesukoneen tai pienen remontin, uusit kodinkoneet tai otat vaikka äkkilähdön lomalle. Voit hakea luottoa 2 000–10 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Myönnetty joustoluotto siirretään luottotilille, josta voit nostaa sitä osissa tarpeesi mukaan. Korkoa maksat vain nostetun luoton määrästä.

Voit hakea joustoluottoa, jos olet vähintään 26-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, moitteettomasti hoidetut raha-asiat, suomalainen henkilötunnus sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa.

S-Etukortti Visa Credit / Debit

Ota käyttöösi kuukausi- ja vuosimaksuton kortti, jolla voit maksaa ostoksesi kotimaassa ja ulkomailla joko suoraan käyttötililtäsi tai luotolla. Tässä etusi:

  • Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville. Luottokortin korko on edullinen.
  • Luottoraja on 800–10 000 euroa. Myönnetty luottoraja voi olla korkeintaan kaksi kertaa kuukauden bruttotulosi verran.
  • Voit nostaa käteistä Visa-tunnuksella merkityistä käteisautomaateista Suomessa ja ulkomailla sekä S-Tililtäsi yli 1 000 S-ryhmän toimipaikasta Suomessa.
  • Saat käyttöösi maksuttoman Verified by Visa -palvelun turvallisiin verkko-ostoksiin.

Lue lisää S-Pankista
S-Etukortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville.
S-Etukortti on kuukausi- ja vuosimaksuton osuuskaupan asiakasomistajille sekä asiakasomistajatalouteen kuuluville.
Palvelut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20142_38082.jpg
Tiedätkö, kuka ovellasi seisoo?
ABB-Welcome ovipuhelinjärjestelmä kodin turvaksiNykymaailmassa on hyvä tietää kenelle ovensa avaa. Laadukkaalla videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus. ABB-Welcome-ovipuhelinlaitteet sopivat yhtä hyvin uusiin rakennettaviin pientaloihin kuin saneerauskohteisiin, joihin haetaan ensiluokkaisia ratkaisuja.Järjestelmään kuuluu ovipuhelimen tyylikäs ja yksinkertainen ulkoyksikkö, sekä sisäyksikkö joka voi olla joko 7-tuumainen näyttö tai yksinkertainen audiovastaanotin luurilla tai ilman. Summeria soitettaessa sisälle näyttöön siirtyy laadukas videokuva, ja voit avata puheyhteyden nappia painamalla. Sisäyksiköitä voidaan kytkeä useampia samaan linjaan, jolloin oven tai portin voi avata useammasta kohtaa taloa. Poissa ollessa näyttö tallentaa summeria soittaneista vieraista kuvan, jolloin kotiin tullessa voidaan helposti tarkistaa kuka on käynyt ovella.ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä on yhteensopiva muotoilultaan ja värimaailmaltaan IMPRESSIVO®-kalustesarjan kanssa. Sisäyksikkönä näyttöä on saatavissa kahdessa tyylikkäässä värissä: valkoinen ja alumiini. Audiovastaanottimia saa luurin kanssa valkoisena ja antrasiitin värisenä, ja ilman luuria handsfree-versiona valkoisena ja alumiinisena. Ulkoyksikön voi valita myös julkisivuun parhaiten sopivassa värissä joko valkoisena tai teräksen värisenä, joko uppoon tai pintaan asennettuna.Lue lisää ABB Welcome -ovipuhelimesta
20223_77131.jpg
Millainen suihku sopii juuri minun kotiini? Neljä asiaa pohdittavaksi
Kylpyhuoneen suunnittelussa on ehdottoman tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja, joiden avulla varmistetaan, että kylpyhuoneesta tulee omia toiveita ja tarpeita palveleva. Markkinoilla on paljon erilaisia ratkaisuja, joten olemme koonneet avuksesi muistilistan mitä tulee ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa.
20162_45269.jpg
Kongressikeskuksen hallit täyttyvät Turussa
Rakenna & Sisusta –messut tarjoaa koulutustaRakenna & Sisusta –messujen hallit tulevat olemaan täynnä kiinnostavaa sisältöä. Turun Messukeskuksessa 12.-14.2. järjestettävä tapahtuma on alueen suurin alan tapahtuma. Se kerää vuosittain melkein 20 000 kävijää. Rakenna & Sisusta -messuilla on mukana lähes 300 näytteilleasettajaa. Määrä on suunnilleen samaa luokkaa kuin viime vuonna. Painopisteet vaihtelevat vuosittain.– Rakentaminen ja pienet pintaremontit ovat kaikissa elämänvaiheissa ajankohtaisia. Tämä varmasti selittää tapahtuman kestosuosion, kuvaa projektijohtaja Krista Ahonen.
20156_43686.jpg
Loma-asunnon sähköistys
Loma-asunnon rakentamisvaiheessa ei aina haluta sijoittaa älykkääseen talotekniikkaan, vaan sähköt tehdään ns. perinteisesti. Perinteiset sähköasennukset eivät kuitenkaan estä varustamasta loma-asuntoa tai kotia tavallista paremmin.
20223_65173.jpg
Muutamia syitä miksi takkaremontti kannattaa tehdä
Haaveiletko uudesta takasta ja katseletko takkakuvastoja? Oletko jo löytänyt unelmiesi takan? Syystä tai toisesta takkaremonttisi ei ole kuitenkaan edennyt. Takan vaihto mietityttää ja monenlaiset kysymykset pyörivät mielessä kuten, onko se iso ja työläs prosessi, mitä kaikkea joutuu tekemään itse ja maksaako remontti takan hinnan lisäksi jotain ylimääräistä? Takkaremontissa asiantuntijan kotikäynti säästää aikaasi ja lompakkoasi sekä pääset nauttimaan takkatulen loimusta nopeammin kuin uskotkaan.
202110_73102.jpg
Näin paneloit saunan
Saunan panelointikin kaipaa säännöllistä uusimista. Samalla on hyvä tarkistaa, että esimerkiksi tuuletusraot ovat riittävät, alumiinipaperointi on ehjä eikä rakenteista löydy vikoja. Hyvin usein samalla uusitaan myös lauteet, joten lauteiden kiinnityskohtiinkin kannattaa kiinnittää huomiota, varsinkin jos aikoo muuttaa lauteiden mallia. Mutta nyt huomio kiinnittyy ensin paneeleihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton