• Etusivu
  • Talo

Kylpyhuoneeseen kontrastia tummilla yksityiskohdilla – tutustu trendeihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 09.05.2023
20235_81602.jpg

Vaaleat ja neutraalit sävyt pysyvät kylpyhuonetrendien aallonharjalla myös vuonna 2023. Kylpyhuonetta rakentaessa tai remontoidessa turvaudutaan usein klassisiin, vaaleisiin valintoihin. Tummat sävyt, kuten musta, tumman harmaa ja yönsininen, voivat toimia kuitenkin rinnalla. Kylpyhuoneen yksityiskohdat, kuten vetimet, näkyvät lasipinnat, peilit ja huuhtelupainikkeet, tuovat tummilla sävyillä varustettuina tyylikkyyttä ja päivitystä yleisilmeeseen koko kylpyhuoneessa.

– Yksinkertaisin tapa kohottaa kylpyhuoneen yleisilmettä on päivittää kalusteet. Valkoinen ja harmaa ovat turvallisia valintoja, mutta kannattaa kokeilla rohkeasti myös tummia sävyjä niiden rinnalla, kertoo IDO & Geberit Showroomin asiakasvastaava Inna Sarajärvi.

Geberit on tuonut julki uuden IDO Sense Art -kylpyhuonekalustesarjan, joka on monipuolinen ja yhdistää toiminnallisuuden minimalistiseen pohjoismaiseen muotoiluun. Kalusteet ovat saatavilla viidessä eri värissä.

Puiset, metalliset ja nahkaiset vetimet tyyliin kuin tyyliin

Vetimet on hyvä huomioida kalustevalintoja tehdessä. Yli 27 erilaisen kahvan, nupin ja vetimen valikoima mahdollistaa käyttötarkoitukseen ja kylpyhuoneen tyyliin sopivimman vaihtoehdon.

– Vedinvalikoimamme on laaja. Puisista, metallisista ja nahkaisista vetimistä löytyy varmasti sopiva – olipa tyylisi sitten pelkistetty, rohkea tai rustiikki. Erityisen minimalistista ilmettä kaipaavalle löytyy myös Push Open -mekanismi, jolla avaat laatikon tai oven vain kevyellä painalluksella, kertoo Sarajärvi.

20235_81603.jpg

Läpinäkyvät lasipinnat korostavat kylpyhuoneen sisustusta, valoa ja tilan tuntua

Yksityiskohtia voi lisätä myös sinne, missä yleensä tavoitellaan huomaamattomuutta. IDO Showerama Art -suihkuseinät ja -ovet ovat elegantti valinta, jotka korostavat kylpyhuoneen sisustusta, valoa ja tilan tuntua.

– Showerama Art on vienyt minimalistisuuden uudelle tasolle. Jopa vedin on hädin tuskin havaittavissa – se on tarkkaan leikattu reikä turvalasissa, jotta kalkkia ja likaa keräävät liitokset, ruuvit ja muut yksityiskohdat on saatu minimoitua, kertoo Sarajärvi.

Läpinäkyvä lasipinta ja mattamustat kiinnikkeet luovat yhdessä ryhdikästä ilmettä kylpyhuoneeseen. Showerama Art ohjaa katseen kylpyhuoneen katseenvangitsijoihin, pintoihin ja tai kalusteisiin.

20235_81604.jpg

Peilipinta mattamustilla kehyksillä ja hipaisukytkimellä on näyttävä ja käytännöllinen

Lasin lisäksi myös peilipintaa voi ryhdittää tummilla yksityiskohdilla. Mattamustilla kehyksillä ja sekä suoralla että epäsuoralla valolla varustettu Geberit Option Plus Square -peili on paitsi näyttävä, mutta myös käytännöllinen valinta.

Hipaisukytkin mahdollistaa himmennettävän valaistuksen, joka luo optimaalisen valaistuksen lisäksi harmonisen tunnelman kaikkina vuorokaudenaikoina. Peilissä on sisäänrakennettu huurtumisen esto, joka pitää peilipinnan kirkkaana myös kuuman suihkun aikana.

20235_81737.jpg

Huuhtelupainikkeet omaa silmää ja tuntua miellyttäväksi

Huuhtelupainikkeetkin ovat osa kylpyhuoneen yksityiskohtia. Geberit-huuhtelupainikkeet eivät vain näytä hyviltä, vaan ne myös tarjoavat monenlaisia lisätoimintoja.

Valikoimasta löytyy värimaailmaltaan ja muodoltaan sopiva huuhtelupainike jokaiseen makuun sekä toimintoja jokaiseen tarpeeseen:

  • Hajunpoistomoduuli
  • Mukavuusvalo
  • Raikastinpuikkojen käyttömahdollisuus
  • Kosketusvapaa huuhtelu
  • Painikkeen asennus seinän kanssa samaan tasoon
  • Etähuuhtelu
  • Yksilöllinen ulkonäkö
20235_81608.jpg
Info

Info

Tutustu lisää valikoimaan – myös virtuaalinäyttelyssä!

Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton