• Etusivu
  • Talo

Kuvia makuuhuoneista

Rakentajan toimitus
Päivitetty 10.01.2008
20081_7870.jpg

Persoonallinen pesä

Perinteisestä huonetilasta voi itse muotoilla persoonallisen. Riippumatto on miellyttävä päiväunikehto ja miksei paikka iltalukemisellekin. Klassinen valkoinen väritys saa näillä elementeillä unisen tunnelman.

Japanilaista tunnelmaa

Yksinkertaista, hiukan japanilaista tunnelmaa on tavoiteltu matalalla vuoteella ja selkeillä liuku-ovilla. Siniharmaa sävytys on samalla hyvin skandinaavinen.

20081_7871.jpg

Liukuovilla yksityisyyttä

Asunnon päädyssä sijaitsevassa makuuhuoneessa on kaivattua yksityisyyttä, vaikka liukuovet olisivat aina avoinna. Liukuoven voikin piilottaa helposti rakenteisiin, myös kauniiseen sängynpäätyyn. Kevyet, sirot irtotuolit voi sijoittaa myös ikkunan eteen.

20081_7872.jpg

Neliöt ovat ylellisyyttä

Suureen makuuhuoneeseen on saatu tunnelmaa modernilla, tummalla seinäpaneelilla ja pehmeillä sävyillä. Kun on vähän somisteita, pienikin taideteos saa suuren arvon.

20081_7873.jpg

Tekstiileillä muutos

Maalatut seinäpinnat mahdollistavat tilan muuntamisen tekstiilein vaikka vuodenaikojen mukaan. Yksiväriseen sängynpeitteeseen on helppo sovitella erilaisia kuoseja ja värejä tyynyihin sekä verhoihin.

20081_7874.jpg

Kiiltoa

Tumman tapetin kuviot tulevat esiin sopivan valaistuksen avulla. Kiilto tuntuu usein ylelliseltä, kun sitä ei ole liikaa. Samaa ylellisyyttä tavoittelee sängyn korkeus.

20081_7875.jpg

Yhtenäinen puulajien käyttö rauhoittaa tilaa

Arvokkaan oloinen ja klassisen kaunis tammi antaa väreille tilaa ja yhdistyy kauniisti vihreisiin sävyihin. Harkiten sängyn päälle sijoitettu tammikehyksinen peili toistaa vastapäisen seinän tapetin kukat koristeellisesti.

20081_7876.jpg
Artikkelin kuvat ja tekstit ovat Suomalainen koti -sisustuskirjasta vuodelta 2007.
Tutustu Suomalainen koti -sisustuskirjaan...
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi-uutiskirje:

Aiheeseen liittyvää

20163_45730.jpg
Kiinteistön kevättarkastus
Kovat pakkaset, veden jäätyminen sekä suuret lumimassat ja niiden sulaminen ovat voineet tehdä tuhojaan kiinteistölle, joko pihaan tai itse rakennukseen. On siis aika suorittaa kevättarkastus! Mikäli viime tarkastuksesta on vierähtänyt vuosi tai useampikin, eikä tehdyistä huoltotoimista ole tarkkaa muistikuvaa, katso artikkelin lopusta vinkki kiinteistön ylläpidon järkeistämiseen.Nyt kesän kynnyksellä kannattaakin kotia tai huvilaa tarkastella kriittisellä silmällä. Silmämääräinen tarkastus antaa hyvin osviittaa mahdollisesti pinnan alla muhivista ongelmista. Tarkastuksen tulokseen kannattaakin suhtautua sen vaatimalla vakavuudella ja ryhtyä jatkotutkimuksiin tai -toimiin välittömästi.
20101_20044.jpg
Tapiola Kotimatka - riskittömämpi tie uuteen kotiin
Kodinvaihtoon liittyy paljon monitahoisia kysymyksiä. Tapiola Kotimatka on valmis toimintamalli, jossa asunnonvaihtoa harkitseva voi selvittää kaikki päätöksen tekemiseen tarvittavat seikat luotettavasti, asiantuntijoiden avulla.
20175_49270.jpg
Boschin Lämpömestarit kehittämässä lämpöpumppualaa
Viime vuonna jo yli 70 prosenttia omakotitalon rakentajista valitsi jonkinlaisen lämpöpumpun, käy ilmi Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen tekemästä tutkimuksesta. Alan kasvu ja tuotteiden nopea kehitys ovat tuoneet mukanaan nousevat vaatimukset järjestelmien tuntemukselle, mitoitukselle ja asennukselle. Hiljattain Suomen lämmitysmarkkinoille laajentanut Bosch on vastannut tarpeeseen uudella palvelukonseptilla, koulutetuilla Lämpömestareilla.
Cibes Air
Omakotitaloon helposti asennettava hissi
Kodin suunnittelussa tärkeintä on asukkaiden tarpeiden ja viihtyvyyden yhdistäminen. Helppo ja esteetön liikkuminen asunnossa tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Huoneiden sijaitessa eri kerroksissa, on kotihissi erinomainen ratkaisu − se mahdollistaa kätevän ja miellyttävän siirtymisen ala- ja yläkerran välillä portaissa kulkemisen sijaan. Kotihissin avulla kerrosten tilat ovat kaikkien ulottuvilla. Nykyaikainen ja tyylikäs kotihissi on satsaus talon käytettävyyteen nostaen samalla rakennuksen arvoa.
201910_60295.jpg
Nyt on oikea aika vaihtaa suodattimet!
Sisäilman laatu vaikuttaa merkittävästi terveyteemme ja pahimmillaan huono ilma voi aiheuttaa terveyshaittoja, jopa vakavan sairauden. Hengitysliiton mukaan jokaisen asunnossa olevan ihmisen tulisi saada vähintään 4 litraa raikasta ulkoilmaa joka sekunti. Mutta koska ilma tulee ulkoa, sen mukana saattaa kantautua mm. siitepölyä, katupölyä, pakokaasuja tai nokea, mikäli sitä ei ensin suodateta. Tehokas suodatus onkin ainoa keino varmistaa puhdas sisäilma. Suodattimet tulee myös vaihtaa säännöllisesti, jotta ilma pysyy kaiken aikaa terveellisenä.
20143_38579.jpg
Universaalitulpat karmien ja aluskoolausten kiinnittämiseen
Universaalit karmitulpat S-UF (laipallinen kuusiokantaruuvi) ja S-UP (uppokantaruuvi) ovat 10 mm nailontulppia läpiasennuksiin varustettuna pidennetyllä kaula- ja laajennusosalla.Tulpat on suunniteltu soveltuviksi sekä koviin kiinnitysalustoihin (betoni ja umpitiili) että myös huokoisiin ja ontelomaisiin rakenteisiin (kevytbetoni / kevytsoraharkko / reikätiili). Pitkän kaulaosan johdosta tulppia voidaan käyttää paksujen materiaalien, kuten mm. karmien ja erilaisten aluskoolausten kiinnittämiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton