• Etusivu
  • Varusteet

Konevuokraamo luotettavana yhteistyökumppanina

Rakentajan toimitus
Päivitetty 07.06.2022
20225_78459.jpg

Kallioinen ei halua olla pelkkä konevuokraamo vaan asiakkaidensa arvostama yhteistyökumppani. Kallioinen Yhtiöihin kuuluu neljä erillistä yritystä, joiden liiketoiminnat tukevat toisiaan: ajoneuvonosturivuokraus, rakennuskonevuokraus, infrarakentaminen ja kiinteistövuokraus. Kaikkien toiminnassa toteutuu henkilöstön itse määrittelemät arvot: luotettavuus, kunnioitus ja yhteistyö.

Ei vain koneita vaan kokonaispalvelua

Onnistunut vuokrauskokonaisuus on osatekijöiden summa, joka alkaa jo tilausvaiheesta. Tilauksia vastaanotettaessa Kallioisella osataan kysellä oikeita asioita noston vaatimuksista. Vaatimuksiin pystytään myös vastaamaan pitkälti oman talon palveluilla: ammattitaitoinen henkilökunta osaa ottaa huomioon vaikeat nostopaikat, henkilönostimia löytyy nostoraksien irrotukseen ja koneiden kuljetukset työmaille järjestyvät Kallioisen kalustolla.

Kallioisen ammattitaitoiset kuljettajat osaavat käyttää useampia koneita. Tarjouspyyntöä tehtäessä kannattaakin kertoa kokonaistarpeesta, sillä sen perusteella voidaan räätälöidä sopiva paketti.
Jos vaikka asiakas vuokraa Kallioiselta ajoneuvonosturin ja samalle työmaalle tarvitaan kurottajaa, voidaan työmaalle toimittaa ajoneuvonosturi kuljettajalla, joka pystyy tarvittaessa ajamaan myös kurottajaa nostotöiden tauoilla. Koneet ja kuljettaja voidaan tilata työmaalle samassa paketissa.

– Kuljettajien monipuolinen ammattitaito ja heidän tarjoamansa palvelu ovat tärkeä osa kokonaisuutta, kertoo myyntipäällikkö Markku Ahlroth.

– Kuljettajien ammattitaitoa arvostetaan työmailla ja usein tulee tilauksia, joissa asentajat ja mestarit esittävät toiveen, että saisivat heidän "vakkarikuskinsa". Asiakkaamme jopa siirtävät joskus työmaan nostoaikataulujakin, että saavat tutun kuljettajan, hän jatkaa.

Kattavasti ja helposti kaikkea työmaalle

Kannattaa myös muistaa, että saman katon alta saa vuokrata sähkötyökaluja, nostimia ja telineitä. Valikoima on erittäin kattava ja erikoisempia koneita tai laitteita voidaan myös hankkia vuokravalikoimaan.

– Meillä on ollut tapauksia, jossa asiakas on soittanut ja kysynyt jotain erikoisempaa laitetta pidempiaikaista käyttöä varten ja päätös sellaisen hankinnasta on tehty jo puhelinkeskustelun aikana, Ahlroth muistaa.

Kallioinen Cranesin, Rentin ja Infran toiminnoissa näkyy esimerkillisesti, kuinka asiakasta voidaan palvella asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan yhdistämällä toimintoja. Samaan kohteeseen voidaan helposti tehdä Infran kautta nostopaikka maanrakennuskoneilla, toimittaa nosturit ja rakentamisen avuksi vielä vuokraamosta koneet, nostimet ja aidat. Kaikki tämä lähtee liikkeelle yhden yhteyshenkilön kautta. Tiedonkulku ja lisätilaukset sujuvat asiakkaan kannalta helposti ja joustavasti.

– Kun valitsee Kallioisen tekijäksi, koneiden vuokraus käy nopeasti ja helposti, ja asiakkaalle jää aikaa tärkeämpiin asioihin, Ahlroth kiteyttää.

Kallioinen toimii laajalti eteläisen Suomen alueella, pääosin Tampere–Lahti-akselilta etelään päin kattaen koko pääkaupunkiseudun. Toimipisteet löytyvät Espoosta, Valkeakoskelta ja Hyvinkäältä.

Kalusto- ja palveluesimerkkejä

Kallioinen Cranes kasvattaa kalustoaan suurimmasta päästä. Uusin hankinta on Liebherr 1230-5.1 LTM. Tämän koneen maximinostoteho on 230 t ja hydraulisen puomin pituus 75 m. Koneessa on VarioBase Plus, jolla voidaan tuottaa erityisen suurta nostokapasiteettia esimerkiksi takatyöskentelyalueella.

Liebherr 1230-5.1 LTM
Liebherr 1230-5.1 LTM
Volvo FH540 ja Fassi, nostokyky 22 t.
Volvo FH540 ja Fassi, nostokyky 22 t.
20226_78602.jpg
20226_78604.jpg
Info

Info

Kallioinen Yhtiöt

• Vuonna 1973 perustettu suomalainen perheyhtiö
• Perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Veijo Kallioinen
• 55 työntekijää, liikevaihto vuonna 2021 noin 15 MEUR
• Toiminta-alueena Uusimaa, Häme ja Pirkanmaa
• Pääkonttori Hyvinkäällä

Kallioinen Yhtiöt Oy – kiinteistöjen vuokraus ja kehitys sekä konsernin emoyhtiö
• 40 kiinteistöä, pinta-ala noin 55 000 m²
• 90 vuokrayritystä
• 8 työntekijää

Kallioinen Cranes Oy – raskasnostoja jo vuodesta 1975
• 27 000 nostoa vuodessa
• 17 ajoneuvonosturia
• 2 asennusnosturiautoa
• 16 työntekijää, joista 14 kuljettajia

Kallioinen Rent Oy – nopeaa ja henkilökohtaista konevuokrausta
• 45 vuoden kokemus konevuokrauksesta
• 3 toimipistettä (Espoo, Hyvinkää, Valkeakoski)
• 3 000 vuokrakonetta tai -laitetta
• 19 työntekijää

Kallioinen Infra – maanrakennus- ja infrapalvelut
• Kalusto: Kaivinkoneet 1-22 tn, pyöräkuormaajat 1-26 tn, maantiivistyskalusto 0,1-13 tn
• Toimintasäde: Uusimaa ja Häme
• 6 työntekijää

Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20209_66624.jpg
Minkä lämpöpumpun haluaisit kotiisi? Katso videolta vinkit valintaan
Lämmitysjärjestelmän valinta on tärkeä päätös varsinkin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kylmät talvet vaativat lämmitykseltä varmaa toimintaa sekä hyvää hyötysuhdetta. Kesällä taas viilennys on erinomainen apu helteisiin päiviin. Lämpöpumpuista löytyy jokaiseen kotiin sopiva vaihtoehto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton