• Etusivu
  • Rakentaminen

Kokkolan asuntomessualueella oma pienvenesatama

Rakentajan toimitus
Julkaistu 14.06.2011
20116_26562.jpg

Pienvenesatama kuvattuna toukokuussa odottamassa viimeistelyä.

Kokkolan seutu on suomalaisen veneenrakennusalan ydinaluetta. Pitkät perinteet, vahva osaaminen, yhteistyö ja yrittäminen ovat keskipohjalaisen veneenrakennusperinteen ydintä – lopputulos seilaa tuhansina helminä pitkin maailman meriä.

Kokkolalaisille veneet ovat tärkeitä ja sen näkee myös Kokkolan Asuntomessuilla. Asuntomessualueella on oma pienvenesatama ja heinäkuun viimeisellä viikolla (25.–31.7.2011) vietetään Kokkolan Asuntomessuilla venealan teemaviikkoa. Teemaviikon aikana pienvenesatamassa järjestetään mm. venenäyttely.

Messualueen tonteista 8 on omarantaisia, 2 rantaoikeudella ja kaikille muille asukkaille on puolestaan varattu venepaikka alueen pienvenesatamasta. Satama-altaaseen mahtuu noin 40 pienvenettä.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20093_15543.jpg
Lämmitys ja käyttövesi samalla ratkaisulla
Lämmitys ja käyttövesi samalla ratkaisullaAkvatermin avulla lämmitysjärjestelmäsi hyötysuhde nousee ja energiaa säästyy. Lämmityslaitteesi toimii tehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin – hyötysuhde nousee. Puuta (klapi, pelletti, hake) poltettaessa palamistulos paranee ja ympäristöpäästöt pienenevät. Lämpöä voi varata silloin, kun on aikaa (puu) tai energia on edullista. Auringon antama energia voidaan hyödyntää jo varhaisesta keväästä siirtämällä lämpö varaajaan. Lämpöpumpun käyttökin tehostuu huomattavasti, kun sen keräämä lämpö voidaan säilöä ja jakaa varaajan kautta.Olemme kiinnittäneet erityisen paljon huomiota lämpöhävioiden minimoimiseen. Varaajiemme eristys pitää lämmön tallessa ja juuri oikeaan kohteeseen käytettävissä. Varaajan eristyksellä on keskeinen merkitys koko lämmitysjärjestelmän energiatehokkuudelle.Lisätietoa Akvatermin varaajista...
20085_11221.jpg
Maalämpö ja Vallox - energiatehokas yhdistelmä
Vallox Oy on teettänyt VTT:llä mittauksen siitä, kuinka paljon sen kehittämän maalämpökytkennän avulla voidaan parantaa ilmanvaihtokoneen energiatehokkuutta.
26_P_26286.jpg
Korjaustyön kotitalousvähennys kannattaa käyttää
Kotitalousvähennys on verotuksessa tehtävä vähennys ja vähennystä saa kotona teetetystä työstä. Enimmillään kotitalousvähennyksen suuruus vuonna 2015 on 2400 € henkilöä kohden. Kotitalousvähennykseen oikeuttaa tavanomainen kodin/vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. Näiden lisäksi kotitalousvähennyksen saa myös tavanomaisesta kotona suoritettavasta hoiva- tai hoitotyöstä.
20127_31634.jpg
Tuotetalo havainnollistaa
Asuntomessujen kohde numero 1 on kenties poikkeuksellisin esittelykohde. Kyseessä ei ole asuintalo, vaan rakenteita ja talotekniikkaa havainnollistava Tuotetalo, jossa on käytetty lukuisia eri rakenneratkaisuja.
20072_3553.jpg
Rudus Betonituotteen pihakivet
Hyvällä suunnittelulla pihasta saa lisää viihtyisää asuintilaa. Pihakivet ovat ihanteellinen pintamateriaali patioille ja terasseille. Keväällä lumi sulaa kivetykseltä nopeasti ja syksylläkin kivipinta tuntuu jalan alla lämpimältä. Sateen jälkeen pihakiveys kuivuu nopeasti. Pihakivi on oikea ratkaisu silloin kun haluaa pihasta näyttävän ja helppohoitoisen kymmeniksi vuosiksi.
20191_55841.jpg
Rakentaisinko kivitalon Porotherm-kennoharkosta?
Poroton-kennoharkkotalo edustaa modernia ja kestävää kivitalorakentamista. Massiivinen, hengittävä runkorakenne on energiataloudellinen ja kosteusteknisesti turvallinen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton