• Etusivu
  • Talo

Ilmainen nanopinnoitus kylpyhuoneeseesi – hae nyt kohdehakuun!

Hakuaika 28.8.2023 – 10.9.2023

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Nanoksi Suomi Oy
Julkaistu 21.08.2023Päivitetty 25.08.2023
20238_82918.jpg

Kaipaako kylpyhuoneesi jatkoaikaa ennen perusteellista remonttia tai haluatko uudempaan kotiisi kylpyhuoneen helppoa puhdistettavuutta? Etsimme sopivaa kohdetta nanopinnoitukselle! Voit osallistua hakuun niin vanhemmalla kuin uudemmallakin kylpyhuoneella. Nyt on mahdollisuus saada ilmaiseksi nanopinnoituksen avulla kylpyhuoneeseesi päivitetty ilme, helpompaa puhdistettavuutta ja lisää käyttöikää!

Tutustu lisää alta miten voit ilmottautua ja kerro meille kohteestasi lisää! Nanopinnoituksen järjestäjä Nanoksi Suomi Oy valitsee sopivan kohteen.

Mitä tarkoittaa kylpyhuoneen nanopinnoitus?

Nanopinnoitus on nanoteknologiaan perustuva pintakäsittely, joka luo voimakkaan, mutta näkymättömän ja hengittävän hylkimispinnan, jonka ansiosta kylpyhuoneiden pinnat, laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaina.

Käsittely aloitetaan Nanoksin kehittämällä tehokkaalla syväpuhdistusmenetelmällä, jolla saadaan poistettua vuosien mittaa kertyneet epäpuhtaudet. Puhdistuksen yhteydessä tehdään kohteen vaatimat huoltotyöt kuten silikonisaumojen ja tarvittaessa laattasaumojen vaihto. Käsiteltävän tilan pohjatyöt tehdään aina tapauskohtaisesti ja niihin vaikuttaa mm. tilojen ikä ja kunto.

Huolletuille pinnoille asennettava nanopinnoitus muuttaa normaalisti likaa keräävät pinnat likaa hylkiviksi, mikä helpottaa tilojen siivottavuutta ja mahdollistaa vaivattoman, kemikaalittoman puhtaanapidon. Pintojen hylkivä vaikutus estää vettä imeytymästä saumoihin ja laattojen alle, mikä poistaa kosteutta tiloista ja auttaa niitä kuivumaan huomattavasti nopeammin. Se vähentää kosteuteen liittyviä ongelmia, lisää tilojen elinikää ja siirtää tulevia remontteja eteenpäin. Käsittelyn kesto on jopa yli kymmenen vuotta.

Lue lisää nanopinnoituksesta:

Jos et halua osallistua hakuun ja haluat hinta-arvion nanopinnoituksesta, voit käyttää hintalaskuria alla olevasta linkistä:

Miten voin saada nanopinnoituksen kylpyhuoneeseeni ilmaiseksi?

Voit saada ilmaiseksi kylpyhuoneeseesi nanopinnoituksen osallistumalla kohdehakuun ja hyväksymällä haun säännöt.

Mitä tapahtuu, jos tulen valituksi?

Nanoksi Suomi Oy:stä otetaan yhteyttä Sinuun ja sovitaan nanopinnoituksen ajankohta (syksy 2023).

Info

Info

Mitä hakijalta ja kohteelta odotetaan?

Kokonaisuudesta toteutetaan kaksi erillistä videokuvausta ja kohteesta otetaan valokuvia.

Ensimmäinen videokuvaus toteutetaan nanopinnoituksen työvaiheista kylpyhuoneessasi, kun kylpyhuone puhdistetaan ja pinnoitetaan.

Toinen videokuvaus toteutetaan 4-6 viikon päästä nanopinnoituksesta ja videolla kuvataan kommenttisi käyttökokemuksista nanopinnoitetusta kylpyhuoneestasi.

Valmiita videoita tullaan käyttämään markkinoinnissa ja kokonaisuudesta tehdään erillinen artikkeli, joka julkaistaan Rakentaja.fi -palvelussa sekä Nanoksi Suomi Oy:n kanavissa.

Info

Info

Säännöt

Lähetä hakemuksesi artikkelin lomakkeella 28.8.2023 – 10.9.2023 välisenä aikana. Osallistuneiden joukosta Nanoksi Suomi Oy valitsee yhden kohteen. Lisätietoja, kuten valokuvia kohteesta, voidaan tulla pyytämään ennen lopullista valintaa. Voittajalle ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Kilpailuun osallistujien tulee olla 18-vuotta täyttäneitä. Osallistumalla sitoudut antamaan luvan edellä mainittuihin videokuvauksiin, haastatteluun ja valokuvien ottamiseen kohteesta.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus huolella

Nanoksi Suomi Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20234_81366.jpg
Tiesitkö tämän? Näin nanopinnoite helpot­taa kylpy­huoneen puhtaana­pitoa
Nanopinnoituksella voi siirtää kylpyhuoneen täysremontin tarvetta. Samalla tilasta tulee ulkoisesti siistimpi ja sen käyttömukavuus paranee.
20233_81168.jpg
Unohda liat ja pintty­mät - nanopinnoi­tuksella puhtaaksi jo pelkällä vedellä
Toiset siivoavat kylpyhuoneensa säännöllisesti esimerkiksi kuukausittain, toiset taas jouluksi ja juhannukseksi. Aina pintojen puhtaus ei ole pesutiheydestä kiinni, esimerkiksi kalkkisaostumat, pesuainejäämät sekä mineraalipitoinen vesi värjäävät pintoja sekä tekevät niistä laikukkaita. Kodin puhtaanapidosta vastaavan ei tarvitse kuitenkaan vajota synkkyyteen, vaan ottaa avuksi uusi teknologia – nanopinnoitus.
20235_81768.jpg
Nanopinnoittaminen on kustannustehokas vaihtoehto kylpyhuo­neremontille - lue miksi
Kärsiikö kylpyhuoneesi likaantuneista tai kellastuneista saumoista? Tarraavatko kalkkijäämät pintoihin? Tai homepilkut nurkkiin?
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton